IS-ledare när de förlorar – IS är inga muslimer


ISLAM. De slet isär människor mellan två bilar, de kokade andra i olja och de som kom lindrigt undan skar de ”bara” halsen av. Men det var inget Abu Abboud al-Raqqawi var inblandat i!

Expressen har intervjuat Abu Abboud al-Raqqawi som fram till nyligen hade höga befattningar inom IS i den kriminella muslimska terrororganisationens inofficiella huvudstad Raqqa i Syrien.

– Ett år efter de utropade kalifatet insåg jag att det var falskt. Ingen vågade prata öppet om det. De som gjorde det dödades, säger al-Raqqawi.

Abu Abboud al-Raqqawi levde gott som hög chef – emir – i IS huvudstad Raqqa i Syrien. Nu säger han att IS är falskt och inte står för riktig islam.

-Pettersson tycker det låter som nazisterna, kriget var ärofullt och rättvist tills man började förlora och sedan var de absolut inte inblandade i några grymheter…

Det skulle inte förvåna mig om det snart dyker upp personer som likt nazisterna säger att det har aldrig hänt…


12 responses to “IS-ledare när de förlorar – IS är inga muslimer

 • Cirkusen fortsätter.

  Att Sverige undanhåller terrorister / krigsförbrytare / mördare m.m är helt otroligt.
  Att inte berörda länder sätter ultimatum med åtgärder mot Sverige, om dom kriminella inte direkt utvisas till berörda länder, är en gåta.

  Kan det vara så att Sveriges regering pumpar ner pengar i överflöd till berörda länder för att slippa utvisa mördare?

  Värre idioti har skett och sker i Sverige dagligen.

  Gilla

 • Jocke

  Jag anser att man redan länge sedan har tagit ställning till att dessa grymheter har aldrig hänt.
  Som den högsta toppen i det isberget är Stefan Löfven som i egenskap av statsminister accepterar att dessa mördare överhuvud taget får komma till Sverige eller Europa. För han skulle kunna påverka andra statschefer i Europa genom säga som saker är. Men det gör han inte.
  Att hålla tyst är att acceptera det som händer. På precis samma sätt som såväl tyskar som en hel del svenskar gjorde före och under kriget.

  Liked by 1 person

 • Fjodor

  IS lovade att han skulle få leva enligt sharia-lagar och där guds lag gäller och inte människo-lagar.
  Detta nappade han på och fick precis vad de lovade. Påläst och ivrig mulsim som han är.
  Nu när IS tappar mark så har detta plötsligt ingenting med ISLAM att göra säger den stackars mördaren och terroristen. De är inte muslimer säger fanskapet men kan inte förklara varför.

  Gilla

 • Joy

  Sitter han i sin nya fina lägenhet och inte i fängelse väntande på livslång fängelse som domslut? Sverige är ett totalt sjukt land!

  Gilla

 • gamgubben

  Helt rätt, inget annat straff i Sverige annat än utvisning till ett land som fortfarande straffar missdådare.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Enligt uppgift från visst håll så islam en fredlig religion och likaså är muslimer lika fredliga eller om man så vill lika våldsbenägna som människor inom övriga religioner så därför kan naturligtvis inte islam direkt sammankopplas med IS !
  Varför terrordåd och IS förknippas med islam och muslimer är ju därför en gåta, bara att göra som svenska mysiga journalister brukar göra nämligen lite fint fråga en troende muslim och svaret är givet, de har absolut inget med terror att göra.

  Gilla

 • Elsa

  När de blir tillräckligt många i Sverige, kommer vi att få smaka på deras ondska.
  Våldtäkter och hot är bara försmak.

  Gilla

 • Jhonsson

  Självklart skall de utvisas. Om de fått svenskt medborgarskap, skall detta omedelbart återkallas.
  Det är dags att vår sk ”regering” samt Alliansen vaknar upp och ser till att skydda sitt folk för dessa vettvillingar.
  Man undrar hur Löfven och hans anhang tänker, om de nu tänker över huvud taget.

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Släpp tanken, detta kommer aldrig att ske i Sverige !
   Ingenting kommer att förändras förrän f.d folkhemmet i fritt fall slår i botten och vad som sedan kommer istället får den som lever då se och uppleva.

   Gilla

 • Kurt

  Det är alltid någon annans fel, när det skiter sig. Som efterkrigs tysk ha jag ”Aldrig” träffad en Nazist. Jag ha bara träffad folk Som efter egen utsago egentligen inte hade med det att göra. Men jag hörde många säga att det som man hade gjord med Judarna va fel, underförstådd allt det andra måste ha varit rätt. Och jag tro samma händer nu med alla som ha eller förfarandet vurma för IS.

  Gilla

  • Stenbock

   Kurt:
   Vet inte hur gammal du var när du lämnade hemlandet. Jag flyttade till ditt land på 80-talet,och fick många vänner i Deutschland.Bland dessa fanns båda slagen.Men det hör ju till vanligt folkvett,att man inte river upp dessa gamla sår efter 40/50 år.
   Vid ett enstaka fall kunde jag dock inte hålla käft,utan gav uttryck för min mening mot en f.d. SS-Unterführer.Han råkade själv försäga sig när vi talade om striderna i Odermark l945.På min fråga vilken av linjerna han var tilldelad i,avslöjade han sig.
   Mina ord gjorde,att jag även fick en ovän i ditt hemland. Men att skjuta på sina egna retreande soldater,går för min del för långt !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: