Man skjuten i Södertälje


INVANDRARVÅLD. En man i 40-års åldern  sköts vid 0:40 tiden i stadsdelen Östertälje. Han är träffad i benet av en kula men kommer att överleva. Polisen har inlett en förundersökning på försök till mord. Ingen är gripen.

Polisen

 


4 responses to “Man skjuten i Södertälje

 • Kenth Andersson

  Tyvärr vardagsmat numera i mångkulturens tecken !
  Tillhör personen något av alla berömda kriminella gäng som idag indirekt styr Sverige eller det en stackars oskyldig hederlig medborgare som råkat illa ut ?

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Härligt med multikulti,men jag är innerlig trött på skjutningar hela tiden.När börjar man rensa ut dessa skutgalna idioter som okuperar Sverige. MVH ADOLF

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Var göra av denna icke perfekta skjutgalna import, utvisning ? Inte helt enkelt, är inte många länder som är inte intresserade av att ta tillbaka ligister och brottslingar från det förlovade landet och paradiset Sverige.
   Låsa in samhällsparasiterna i Sverige på något av Kriminalvårdens välservade hotell eller vilohem som patetiskt kallads för fängelser är en men för skattebetalarna en mycket dyr lösning men tyvärr nog detta den enda lösningen eftersom utvisningar är en väldigt snyftande och hjärtskärande fråga för kramgoa Sverige.
   Sverige månar om terrorister och övriga brottslingar de ligger högst i kurs långt före hederlig folk som finns i botten !

   Gilla

 • Billy Boy

  Man sköts på parkeringsplats

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/person-skots-pa-parkeringsplats

  Och 7-klöverns falla öreträdare stämmer nu upp och sjunger med i låten ”Shot in the dark” för att hylla den våldsbejakande utvecklingen i Sverige, som de är så stolta över att ha lyckats skapa på rekordkort tid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: