Afghansk ockupant till svensk man – du tillhör ingenstans


INVANDRING. Vår stammis på bloggen Fatemeh Khavari, talesperson för de ljugande och protesterande afghanerna i vårt land fick lite mothugg på Stockholms station. 

Mannen ifrågasatte afghanernas påstådda rätt till Sverige och frågade bland annat varför de inte hjälper till att bygga upp sitt eget land, Afghanistan. – Jag vill inte, svarar Khavari i klippet. Khavari sa också till mannen att det Sverige jag tillhör accepterar dig inte.

Khavari påstår även att hon har lika mycket rätt till det här landet som svenskar. Trots afghanledarens påstådda kärlek hörs det hur hon beklagar sig över att polisen “ser på” och inte ingriper mot den man som vågade uttrycka en mening som skiljer sig från Khavaris.

För övrigt undrar jag hur damen ska bygga landet när hon inte arbetar eller studera, protestera på heltid är nog ingen för Sverige bra framtid.

Khavari har också hållit tal ”Pensionärerna som byggt det här landet ska inte behöva lida”. Själv bor hon i ett nyrenoverat äldreboende, betalt med skattemedel, som pensionärer aldrig fick flytta in i – trots att det finns köer till lägenheter i äldreomsorgen. Det är inte damens fel men det visar hur våra politiker prioriterar. Läs HÄR. 


41 responses to “Afghansk ockupant till svensk man – du tillhör ingenstans

 • David gustavsson

  Skicka hem kaviari omedelbart!!

  Gilla

 • Anders

  youtube verkar censurerat detta klipp från trendinglistans. samtidigt står det #14 trending när man väl spelar filmen. Hur har någon lyckats med det?

  Gilla

  • Stenbock

   Kära nån…Detta upplever jag i stort dagligen, i samband med att jag ögnar genom utländsk press. Upp kommer ibland de mest underliga orsaker. Ibland står det faktiskt ärligt,att detta klipp är förbjudet,att visas i ert land ! Ofta då på franska eller tyska.

   Gilla

 • Vi svenskar är inte längre svenska🤡

  – Du har ingen rätt att vara här. – Du ska gå hem nu. -Du är inte svensk.

  Det här är illa. Oj oj oj, Du fina svenska kille som vågade stå på dig trots alla påhopp tusen tack till dig. Vi behöver sådana som dig, än en gång tack💕💖💘💞
  Jag vet inte vilka som är värst av deltagarna i denna sk demonstration. Nu tänker jag och beslutar att första pris går till de galna svenska kärringarna. Hur många sådana kärringar finns i Sverige?
  Är det sådana som låtsats som det regnar när Sveriges barn våldtas, misshandlas och mördas? Svaret är solklart med eller utan solglasögon.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den numera riksbekante bedragaren, vars egentliga identitet ännu beskyddas av de subversiva aktörer som agerar sponsorer, visar alla tecken på opportunistiskt betingad mytomani, entusiasmerad av radikalvänsterns påpassliga intrigerande mot civilsamhället.

  Vem förmår ta denne frånstötande anstiftare och humbugsmakare och hans uttjatade teatersällskap på allvar, förutom uppdragsgivaren och en och annan bedagad klimakteriekurtisan med pedofila förtecken?

  Man kan blott be en stilla bön att någon företagsam förbipasserande på goda grunder känner sig manad att genomföra en spontan okulär genitalieinspektion på plats – ty en slik manöver fotodokumenterad är förmodligen den rätta medicinen för att avsluta detta tragikomiska amfibiedrama i femtielva akter.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vilken hjälte som orkar tjafsa med okupanterna, varför finns det inte mera svenskar som utrycker missnöje över att dom uppehåller sig i vårt land utan tillstånd.Dom andra som vill att dom stannar så kan dom betala för deras uppehåll eller gifta sig med dom eller adoptera. Vem fan skall betala för dom vi skattebetalare? Glöm det .Mvh Adolf

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilka är är egentligen mest korkade, vi infödda svenskar som valt dagens politiker eller nysvenskarna som bara tar för sig av smörgåsbordet vi dukat upp ?
  Tål att tänka på, som man bäddar brukar man få ligga.

  Gilla

  • Stenbock

   Mellan de två grupper du nämnt står det 50/50…Vet inte hellre hur djupt ner de båda kan sjunka ytterligare ?

   Gilla

 • Bosse

  dave! Jag satte in 50.000 på dessa bank och postgironummer men banken säger att pengarna är borta. Dom säger att det var Löfvens nummer. Vad ska jag göra?

  Gilla

 • Kent

  Alfred Hitchcock var en ren amatör till skräckfilms regissör jämfört med dessa filmer.
  Dessutom så visste man att Alfred Hitchcock var fantasi men dessa filmer är verklighet i Sverige i dag.

  Gilla

 • Ove-Britt Henson

  Den där lilla transan är inte lite fräck!

  Gilla

 • Mimi N.

  Du, statsminister ?? ! Get the hell out !!! Ditt parasitiska mongo, medan du uppviglat och skrikit ut dina inbillade rättigheter i detta land, mördas mina rumäner av dina talibanska självmordsbombare. Senast var Madalin Stoica ur vårdpersonalen i Kandahar som fick betala med livet för de liv han räddat.
  Du har ingen rätt att tvinga dig och dina övriga parasiter till ett oförtjänt liv bland folk som inte vill ha er. Uuuuut !

  Gilla

  • Mimi N.

   Här landar flygplanet med M.Stoica,underlöjtnant, sjuksköterskan (paramedic) mördad i Afghanistan. Likkistan tas emot av kamrater och familjen.
   Åk till ert land, fega desertörer ! Fight your own war !!

   Gilla

   • Mimi N.

    Smutsa ner offrets minne igen om du törs, tumma ned med din skit om du vill ha mer beröm av Löfvén. Vi vet vem som är skyldiga, med blod på händerna.
    Vi skiter på er kärlek, tror inte på er, parasitiska mördare !

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Detta är naturligtvis ett helt väntat svar från en illegal gäst i Sverige som extremvänstern med J.Sjöstedt i spetsen och övriga 7 klövern vurmar för och tyvärr så är inte denna illegala person ensam om att ha denna åsikt i vårat numera s.k trygga, mysiga och kramgoa mångkulturella folkhem som ett hycklande och förljuget välgött etablissemang alltid framställer Sverige att vara !
  Snart 2018 och val, spännande vad som kommer att hända i den patetiska svenska politiska sandlådan där det idag slåss med hink och spade.
  Idag ser vi resultatet av att extremvänsterns proletärer som i slutet av 60-talet slogs på barrikaderna nu styrt Sverige i snart 50 år, ett totalt moraliskt och etiskt förfall.

  Gilla

 • Joy

  Jag vill inte, det är barnsligt trots, inget annat. Vi är många som måste göra saker vi inte vill.

  Hur blir man demonstrationsproffs i Sverige? Är det bidrag som gör att det går, istället för att jobba? Det kan väl knappast bygga ett land, att försvara ljugande män?

  Gilla

 • white lady

  Bakom denna oförskämda aphganska står kommunisterna. Såg ni den senaste Agenda och Jonas Sjöstedts patetiska, svulstiga gester mot henne som satt i publiken när han atackarade andra partiledarna? Här är svaret: det är kommunisterna som föraktar Sverige och svenskarna och förstör landet. Och andra partier tillåter dem att göra det. Utom SD, förstås.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Hur mycket skall vi tåla?.Entniska svenskar blir hånade offentligt av folk som ansöker politisk eller humanitär asyl.Det är ingen som reagerar.Fatemeh borde vara tacksam för att vara här inte uppmuntra lagbrott och jävulskap. Vad fan gör politiker och våra folkvalda,inte ett skit ,när får vi beslutsfattare som är värd sitt namn eller kan stå upp svenskheten.Mvh Adolf

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Den där ”damen” kanske är en man? D v s den man ”hon” påstår är en bror eller kusin är i verkligheten ”damen” – också.

  Vår förträfflige Egor Putilov (och några med honom) var något på spåren, men verkar ha tystats.

  Om sådana påståenden skulle vara helt felaktiga, så brukar mängder med angrepp på aktuella skribenter följa och några polisanmälningar, anmälan till DO etc.
  Intet ljud på den sidan heller, så sannolikt har Putilov m fl rätt?

  Liked by 1 person

  • Greta

   Svårt att avgöra, men om man tittar noga på ansiktsuttryck och kroppsrörelser är jag nog beredd att hålla med. Om inte, en mycket manhaftig kvinna. Personen verkar dock bara från en helt annan stam än mannen som står bredvid, som ser ut som de flesta andra ”ensamkommande”.

   Gilla

 • eva

  Jag kommenterar inte damens fysiska drag, varken ful eller snygg, men jag kommenterar hennes ansiktsuttryck och det är för mig synnerligen obehagligt. sådana uttryck brukar människor med mycket utvecklad egenkärlek ha, högnarcissitiska människor med hög svansföring som säger vad som passar för att få uppmärksamhet. Hon är ingenting annat än en tom burk och borde skickas hem direkt. Här har hon ingen plats och vi ser redan nu vad hon tillför landet.
  Hennes förakt för Sverige och svenskarna syns i anletsdragen och det förakt som Sveriges politiker och tjänstemän visar svenska gamla hakar hon med fördel på, trots påståenden om motsatsen, vilka är ett enda stort ljug.

  Gilla

 • ossie

  Skeppa hem dessa fräcka ockupanter. De hör inte hemma här bedragare bidragsturister lögnare.

  Gilla

  • Bosse

   Det är dags att slänga ut det där fanskapet.Det är en uppviglare av största dignitet. Hon låtsas att hon är expert på svensk lag.Hon hotar alla med polisanmälan. Det är en mycket otrevlig varelse.
   Det slutar med att hon blir idol i media och SVT.Hon får snart ett en egen TV show.Så belönar man idioter i detta land.

   Gilla

 • Mm

  Han? är en korkad Bacha bazi, från Afganistan som drar in pengar för andras syften i Sverige.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  När SVENSKAR ”pratar skit” om Sverige i andra länder, så fördöms de, även enskilda medborgare – inte bara politiker – av statsministern.

  Så när afghaner snackar skit om Afghanistan, varför fördöms inte de?

  Afghanistan är ett helt bra land – för MÄN – att leva i.

  Kanske ska jag ta till Monaco, parkera mig med ett plakat framför Casino och kräva att släkten Giramaldi bekostar min lyxtillvaro för all framtid. Och snacka skit om Sverige, hur farligt det är, hur många kvinnor som våldras, hur lärare inte vågar undervisa i skolan, hur präster inte längre vågar ha begravningar, hur polisen och räddningskåren blir beskjutna när de går in i 150 områden i Sverige….

  Gilla

  • Bosse

   Det går också bra för afghaner att prata skit om Sverige i Sverige.
   Ingen kommentar än från Löfven om att han inte känner igen bilden.
   Han var ju snabb att kommentera Katerina Janoush.

   Gilla

 • Lena

  Den svenske hjälten säger något mycket intressant, svenskarna vågar inte att protestera , de vill inte förlora sina jobb, vilket jobb ……….betala världens högsta skatter för att försörja bland andra eländet som ger sig på honom…………..nej tack !

  Gilla

 • Lena

  Klippet visar hur Sverige kommer att bli, utländsk ockupation och inhemska förrädare, en svensk som står stolt men ensam !

  Gilla

  • Greta

   Det ÄR REDAN ockuperat! Vad de flesta inte förstår, främst mina kristna bröder och systrar är att det är ett STRAFF, en DOM, när vi övergav vår Skapare, vår Gud!!

   Likt profeterna så slaktas budbärarna, bara för att man ska kunna fortsätta att förneka sin Skapare!

   Gilla

   • Joy

    Det låter knappast som kristen tro! Gud straffar? Det låter som religiös fanatism, ruggigt!

    Gilla

   • Greta

    Det är kristen tro i ett nötskal, dvs om du inte omvänder dig är du redan förlorad. Problemet är att ingen i kyrkan vågar berättar det och i skolbänken är det förbjuden kunskap.

    Det råder en dom över alla människor, men även över nationer. Gud är den samme i alla tider och på samma sätt som israeliterna övergav Gud har vi, som ett kristet land, övergivet Gud, så straffen blir densamma.

    Men, det finns ett glatt budskap! Genom Jesus Kristus, Guds Son har du evigt liv om du tror på hans namn och vänder om till honom. Jesus har redan betalat för alla människors synder och genom honom blir vi fria, just genom tro. En fri gåva är det, men vill du ha den?!

    Gilla

   • dave

    Kom tillbaka till mig. Jag är er gud. Bg 00000000000
    Pg 000000000

    Gilla

   • Bosse S

    Det låter som islam. Allah är en bestraffande gud.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: