8 thoughts on “Bara å betala

 1. Bara inse att man tillhör fel religion kristendomen är helt ute bara att konvertera till en den religion som är helt inne idag för att få exakt det man vill ha, vilken religion det handlar om vet alla !

 2. EU-kommissionen+domstol har inte tillsatts via folken i Europa utan av ”eliten” och de är klart antivita kulturmarxister som vill Europa illa. Storbritanien bör vägra liksom övriga europeiska länderna 🙂
  lilleput Bryssel kan ändå inte göra något om de vägrar 🙂

  Ni som fortfarande hyser tilltro till EU och dess styrande elit i kommissionen bör läsa följande antivita-antieuropeiska tal av F Timmermans i kommissionen:
  –EU Minister: “Europe WILL be diverse!”, “there is not going to be” a White Europe in the future. —
  http://whitegenocideproject.com/eu-minister-europe-will-be-diverse-there-is-not-going-to-be-a-white-europe-in-the-future/

  http://biblelight.net/tower-painting-parliament.jpg

 3. De västerländska systemen och lagarna är anpassade efter egen befolkning och dess behov.
  Regel 1, borde vara endast giltig för medborgare i respektive land. EU är där den stora boven som gör att EU liksom Romerska riket kommer att förgöra sig själva.

 4. Så finns det de som undrar varför GB lämnar EU. Det kommer dröja länge innan de blir av med parasiterna. Men med uthållighet så kanske det lyckas.
  Sverige har för många välmenande kommunister, socialister, liberaler, moderater för att de skall gå att genomföra. När kassan är tom liksom ladorna då kommer upproret bland parasiterna. De är för korkade för att förstå sambandet, inget arbete – ingen mat.

 5. För att inte tala om alla andra bidragsparasiter som britterna får betala för, men snart är det slut med det. Man kan visa röven till dessa EU byråkrater.

 6. Min vänner, så här ser det redan ut i Sverige. Vi betalar och det kommer vi att få göra en mycket lång tid framöver. Låt oss få tillbaka vårt land och lämna EU i dess nuvarande form. Om inte vi gör detta kommer vi snart att försörja hela den muslimska världen.

 7. EU=Europas Undergång! Ska det vara så jävla svårt att begripa att EU, FN och dylika jävla rövarband bara är ute efter att störta oss rakt ner i helvetet…

  • Ja det finns inga ord på förfallet och viljan av att förstöra en kontinent. Europa är under en attack av förrädare inom sin egen kommision.Man kan förstå att Storbritannien vill ha Brexit så fort som möjligt.

Kommentera