Bara å betala


En tant från Somalia med 4 barn, utan rätt att uppehålla sig i Storbritannien, men EU domstolen bestämmer att Storbritanniens skattebetalare skall betala. Bostad och uppehälle!


8 responses to “Bara å betala

 • Kenth Andersson

  Bara inse att man tillhör fel religion kristendomen är helt ute bara att konvertera till en den religion som är helt inne idag för att få exakt det man vill ha, vilken religion det handlar om vet alla !

  Liked by 1 person

 • TeamEuropesec33

  EU-kommissionen+domstol har inte tillsatts via folken i Europa utan av ”eliten” och de är klart antivita kulturmarxister som vill Europa illa. Storbritanien bör vägra liksom övriga europeiska länderna 🙂
  lilleput Bryssel kan ändå inte göra något om de vägrar 🙂

  Ni som fortfarande hyser tilltro till EU och dess styrande elit i kommissionen bör läsa följande antivita-antieuropeiska tal av F Timmermans i kommissionen:
  –EU Minister: “Europe WILL be diverse!”, “there is not going to be” a White Europe in the future. —
  http://whitegenocideproject.com/eu-minister-europe-will-be-diverse-there-is-not-going-to-be-a-white-europe-in-the-future/

  Liked by 1 person

 • gamgubben

  De västerländska systemen och lagarna är anpassade efter egen befolkning och dess behov.
  Regel 1, borde vara endast giltig för medborgare i respektive land. EU är där den stora boven som gör att EU liksom Romerska riket kommer att förgöra sig själva.

  Liked by 2 people

 • Mm

  Så finns det de som undrar varför GB lämnar EU. Det kommer dröja länge innan de blir av med parasiterna. Men med uthållighet så kanske det lyckas.
  Sverige har för många välmenande kommunister, socialister, liberaler, moderater för att de skall gå att genomföra. När kassan är tom liksom ladorna då kommer upproret bland parasiterna. De är för korkade för att förstå sambandet, inget arbete – ingen mat.

  Liked by 2 people

 • ossie

  För att inte tala om alla andra bidragsparasiter som britterna får betala för, men snart är det slut med det. Man kan visa röven till dessa EU byråkrater.

  Liked by 2 people

 • Bj

  Min vänner, så här ser det redan ut i Sverige. Vi betalar och det kommer vi att få göra en mycket lång tid framöver. Låt oss få tillbaka vårt land och lämna EU i dess nuvarande form. Om inte vi gör detta kommer vi snart att försörja hela den muslimska världen.

  Liked by 1 person

 • Blodsven

  EU=Europas Undergång! Ska det vara så jävla svårt att begripa att EU, FN och dylika jävla rövarband bara är ute efter att störta oss rakt ner i helvetet…

  Liked by 1 person

  • Bosse

   Ja det finns inga ord på förfallet och viljan av att förstöra en kontinent. Europa är under en attack av förrädare inom sin egen kommision.Man kan förstå att Storbritannien vill ha Brexit så fort som möjligt.

   Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: