Mode för muslimska kvinnor

Islam äter sig längre in i samhällskroppen. Vi har hört det förr och vi kommer att få höra det framöver.

Nu vill den muslimska modedesignern Imam Aldebe att fler yrkeskårer ska köpa in slöjor så att muslimska kvinnor ska kunna anställas.

De här orden från Aldebe gör mig ilsken, för att uttrycka mig tillräckligt milt så inte bloggen anmäls: “Det är väldigt svårt för muslimska kvinnor att få ett arbete“.

Nej, Imam Aldebe. Det är inte svårare för muslimska kvinnor att få jobb än andra, under förutsättning att de har utbildning och rätt kompetens. Problemet är muslimska kvinnor saknar detta i stor utsträckning, mycket beroende på att kvinnor inte tillåts att leva som män i muslimska länder. Dessutom gör den patetiska slöjan att muslimska kvinnor inte anställs på arbetsplatser där de råder klädkoder, något som muslimska kvinnor vägrar acceptera.

Den svenska polisen har sedan en tid tillbaks anpassat sig efter de muslimska kraven.

Bild från SR

Nu är det brandförsvaret och militärens tur att se muslimska kvinnor i slöja och enligt Aldebe ser de “jättepositivt” på det här.

“När man ser en kvinna i slöja i poliskåren ger det en slags pondus…//…En tuff kvinnlig polis i slöja”

Hävdar Aldebe som inte vill kännas vid att muslimska kvinnor är förtryckta eller att slöjan är ett religiöst och manligt krav. Nå då så Imam. Då finns det inga problem i att också muslimska kvinnor respekterar klädkoder och tar av sig slöjan under arbetstid? Att det inte görs säger mig att slöjan är just ett religiöst och manligt krav i den muslimska världen.

GP

Visst är det märkligt att muslimska kvinnor säger att slöjan är frivillig så fort de kommer till Sverige, samtidigt som kvinnor i muslimska länder hotas och straffas om de tar av sig den. 44 minuter ni måste se och orkar ni inte, titta åtminstone på filmen efter (drygt sex minuter) som visar muslimska länder före och efter den islamiska revolutionen. Sverige om 30 år?

15 thoughts on “Mode för muslimska kvinnor

 1. Muslimer har direktiv från koranen att betrakta oss som fiender.

  Är det lämpligt att individer med en sådan inställning till oss, vårt samhälle och vår kultur uppbär en uppgift som strider mot denna individs övertygelse och kultur?

  Är det lämpligt att indivder vars kultur och övertygelse att betrakta oss som fiender, har uppgift att skydda och rädda oss?

  Är det lämpligt att individer med uppgift att döda oss bär vapen och har rätt att utöva våld?

  Kommer en muslim göra sitt bästa för att rädda en “otrogen” vid t.ex. en brand?
  Kommer en muslimsk polis försvara en “otrogen” som blir angripen av en muslim?

  Kan en muslim agera helt mot koranen, sin övertygelse och sin hjärntvätt?

  Kan en muslimsk polis skjuta en muslim, som är på väg att döda en “otrogen”?

  Kan en muslim vara polis, brandman, ambulanspersonal, sjukvårdare, militär, skyddsombud, vakt, sophämtare (risk att soporna innehåller fläsk) eller andra ansvarsfulla uppgifter i vårt “otrogna samhälle?

  => Angola förbjuder islam och muslimer och kommer att riva alla moskéer.

  Hur ser du på detta?

  Min inställning och övertygelse är klar.

 2. ”När man ser en kvinna i slöja i poliskåren ger det en slags pondus…//…En tuff kvinnlig polis i slöja” NEJ det gör det inte! En kvinna klädd i huvudduk har inget pondus alls, alla fattar att hon lever under patriarkaliska islam. Det är hennes prioritering, åtminstone om hon väljer det frivilligt. Men hon kan hur som helst inte samtidigt påstå att hon är en polis med pondus, i den svenska poliskåren. I Sverige ska jämställdhet råda, särskilt hos olika myndigheter!

  Jag för min del uppfattar inte en kvinna med religiösa symboler, exempelvis en huvudduk, som en riktig myndighetsperson.

  • Jag håller med dig – uppfattar inte heller den personen som en myndighetsperson,utan först och främst vill personen tala om att den tillhör islam för allmänheten.

 3. Fantombilder från polisen har man ju sett ibland, fast fantombilder på personalen kanske är på modet nu….

 4. Kommer en kvinnlig polis som signalerar islamtillhörighet enligt bilden ovan att tillämpa svensk lag eller sharia-lag vid ingripandet mot brottslingarna i Sverige?

  Islam och sharia-lag är ju 100% oskiljaktiga fenomen enligt koranen och då finns ju stor risk att islam-polisen kan hamna i samvetsnöd i sitt arbete.

  Av en vanlig svensk polis – kvinnlig eller manlig – kan allmänheten av uniformen inte utläsa vilken religion polisen tillhör eller om polisen ifråga är ateist.

  • Mitt tonåriga barnbarn som aldrig har bott i Sverige fick förra sommaren sitt livs chock, hon den blonda vackra flickan blev förföljd av arabhonor i hennes ålder i en liten stad i skåne.
   Hon ville inte gå ut i den så kallade idyllen( 6000 inv) ensam , under resten av vistelsen.
   Nu studerar hon på ett universitet som finns i en stad med 5 miljoner, hon är aldrig antastad där !

 5. De muslimska unga och medelålders kvinnorna som fanns i Sverige på 70-talet såg jag aldrig med hijab(slöja). Endast gamla kvinnor ur denna grupp bar detta plagg. Första gången jag såg en yngre kvinna som täckte sitt hår var i slutet på 80-talet. Jag tror att de använder sig av detta endast för att provocera befolkningen i de västländer som de flyttar till. De vill markera att de exkluderar sig från de övriga och att de är högre stående andligt och moraliskt sett än de otrogna.

 6. Denna laddade huvudbonad utgör de facto ingen normal beklädnad inom det demokratiska västerländska existensutrymmet och hur man än väljer att försvara användningen, blir den ofrånkomliga slutsatsen att slöjan, i vilket utförande den än må lanseras, representerar dödskultens främsta evidens och emblem, och därför borde uppfattas som kränkande mot det öppna moderna samhället, vilket som bekant påstås försvara individens rätt till självständigt tänkande och beslutsfattande.

  Något mer frånstötande och förfulande existerar helt enkelt inte och då vi betänker vad dessa tragikomiska tygstycken symboliserar, fördubblas avskyn mot det människofientliga koranslaveriet som uteslutande drabbar den kvinnliga delen, vad än våra radikalfeministiska furier hävdar.

  Detta är allt annat än mode – detta är systematiserat ideologiskt och religiöst förtryck. Något annat ska vi inte inbilla oss, den aggressiva normaliseringspropagandan till trots, och vill man finna en annan lika förargelseväckande utstyrsel tvingas man paradoxalt nog rikta blicken mot exhibitionisterna i Prideparaden.
  Diametrala motsatser, självfallet, men lika krävande, infantilt oresonliga och absurditetspräglade.
  Andreas.

 7. Om Muslimkärringarna nu ska in vid brandförsvaret kan dom börja
  med att lära ungarna att ge fan i att elda upp bilar hus förskolor skolor
  och allt annat som kan brinna?

 8. Kan alla vakna och fatta att islam flyttar fram sina positioner i Sverige!!!
  Kraven kommer att ALLA ska anpassa sig efter islam -inte bara muslimer!

 9. Ja, vi såg ju alla hur medlemmar i Löfvens “feministiska regering” under besök i Iran nogsamt och underdånigt svepte in sig i sjalar. Så varför inte poliser invirade på samma sätt? Det är väl bara en tidsfråga innan det utfärdas förbud för kvinnor att vistas på offentlig plats utan sjal.
  Regeringen Löfven och Alliansen viker sig för allt muslimerna begär.
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!

Kommentera