Beväpnade begravningsgäster väcker oro på kyrkogårdarna i Malmö


INVANDRARVÅLD. Vid begravningar i Malmö bär ibland besökarna vapen och skottsäkra västar. Samtliga 230 anställda vid kyrkogårdsförvaltningen i Malmö ska nu lära sig hantera begravningar med beväpnade gäster.

Det är inte bara på akuten i Malmö som personalen kan uppleva en hotfull stämning i samband med att någon skjutits. En dödsskjutning följs som regel av en begravning och det är spåren på det dödliga våldet i Malmö som också kyrkans personal nu tagit emot begravningsgäster som de upplever som hotfulla.

Beväpnade begravningsgäster är ett nytt fenomen, konstaterar han också. Kyrkogårdsförvaltningen håller därför på att upphandla en utbildning för samtliga 230 anställda.

 

Men redan idag får personalen rådet att inte vara i närheten av begravningsföljen där någon bär vapen, berättar Sven-Erik Aspeklev.

 

– Det är förskräckligt, kyrkogårdar borde vara fredade områden, säger Sven-Erik Aspeklev, kyrkogårdschef i Malmö.

SVT

-Pettersson undrar varför kyrkogårdar ska vara fredande och inget annat i Sverige. SvenskaKyrkan är en del av etablissemanget som har välkomnat invandringen och som det står i bibeln som man sår får man skörda…


20 responses to “Beväpnade begravningsgäster väcker oro på kyrkogårdarna i Malmö

 • Johan Krüger Haglert

  Någon anledning till att polisen inte går till begravningar för tidigare kriminella och haffar de som går med vapen där?

  Är det för att de inte är skidåkare och det vore rasistiskt att ingripa?

  Gilla

 • Beväpnade begravningsgäster väcker oro på kyrkogårdarna i Malmö | Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] Source: Beväpnade begravningsgäster väcker oro på kyrkogårdarna i Malmö | Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Denna utveckling är ju helt enastående galen och det finns i nuläget enbart två möjliga lösningar; 1. rösta på SD och hoppas att de får tillräckligt många röster för att kunna förbättra nuvarande situation eller 2. allmän folkresning för att stoppa detta vansinne!

  Liked by 1 person

 • eva

  Beväpnade begravningsgäster är en gammal svensk tradition! Redan på medeltiden kom riddare i rustning till en begravning, särskilt om riddaren själv haft ihjäl den begravde. Då kunde man räkna med släktfejd.(Fritt fabulerat av mig).
  Men nu backar landet in i medeltiden igen, med modern teknisk utrustning.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Malmö är 2017 och snart även det övriga s.k trygga Sverige som Chicago i USA var under 20 och 30-talet då maffian härjade och som alltid var beväpnade även under begravningar !

  Gilla

  • Lena

   Kent A
   Det blir ännu värre när maffian har trängt djupt in i samhällsapparaten dvs myndigheter, mafiosos barn är inte längre analfabeter, de har dock med det inte mer lojalitet till samhället än till sin egen klan.
   Maffian och islam bygger på samma grund …………………..

   Liked by 1 person

   • Kenth Andersson

    Då blir det riktigt illa, frågan är väl om dessa icke helt rumsrena grupper inte redan är etablerade
    inom dessa områden !

    Gilla

 • Undrande...

  Vore det inte bättre att lära personalen att ringa polisen när dom ser beväpnade mäniskor?

  Liked by 1 person

 • Elsa

  Begravningsfirmorna runt Malmö är tvingade att följa diktator Aspegrens minsta vink.

  Gilla

 • Elsa

  Sven Erik Aspeklev är själva maffialedaren inom kyrkan.
  Han drar sig inte alls för fuska och ljuga, han orsakar svenska kyrkan stor skada.

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Tack för upplysningen, kära meningsfrände!
   Att vederbörande kyrkogårdshövding näppeligen kan vara något utöver ännu en sorgligt korrumperad femtekolonnare i de muslimtillvända malmöitiska leden, är tämligen lätt att bilda sig en uppfattning om.
   Andreas.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Undrar hur har det blivit så Här? Vårt land har totalt förändrats.Polisen kan tydligen inte skydda oss då återstår att vi skyddar oss själva efter det bästa förmåga.Bäst är att man beväpnar sig med olika pistoler eller knivar,bajonetter. Vem vet hur det slutar när allmänheten börjar beväpna Sig? Det fortfarande bara käbbel från ansvariga, fortfarande görs ingenting för att återta tidigare trygghet i vårt land.Vem fan röstar på sossarna?MVH Adolf

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Förfallet av Sverige har pågått i mer än 40 år. Tyvärr har det varit alldeles för många som under årens lopp INTE har haft förmågan att förstå vad som händer runt om kring sig och i landet i stort. Efter 68 rörelsens tillkomst är det många som valt att festa bort problemen än att se dem och ta tag i dem. Dagens barn och deras barn kommer att få ta sig an vad deras föräldrar INTE mäktade med eller valde medvetet att blunda för. Rödvinshjärnor är FÖR marinerade för att tänka klart. Det syns varje dag i PK medierna bla.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Stämmer, sent ska syndaren vakna men nu är det tyvärr försent att göra något utan allvarliga konflikter det blir inbördeskrig om politikerna och myndigheterna mot förmodan skulle våga gå till verket och börja rensa upp i dagens svenska brottsträsk och s.k stackars utsatta områden där bara missförstådda människor bor men det vågar naturligtvis inte dagens ryggradslösa politikerna göra utan det stannar som vanligt bara vid innehållslöst svenskt struntprat utan någon verkstad !
    Har man bäddat tillräckligt länge så får man tyvärr också ligga därefter.

    Gilla

 • Lena

  Våld och ”mafiosos” från vaggan till graven, sverige är en spegelbild av sicilien som ”byggdes” av fattiga, analfabeter, klaner och giriga.
  Klanerna följde pengarna !

  Gilla

 • assad

  Jag funderar på att skriva en ny bok men är inte säker på titeln. Vad blir bäst:

  1. Attacker med frätande vätskor och beväpnade begravningsgäster, eller
  2. Modiga attacker med frätande vätskor och beväpnade begravningsgäster

  Tack för hjälpen!

  Gilla

  • Bosse

   Ett annat förslag ”assad” är.” Landet där Securitas vakter måste ha poilsskydd”.

   Gilla

   • assad

    ”Landet där Securitas vakter måste ha polisskydd och där statsministern är lika smart som en potatis”.

    Tack Bosse!

    Gilla

 • assad

  Alla babbar är inte hjärnkirurger och raketforskare, många är kemister. Vissa är alla tre saker samtidigt men många bara två, t.ex. kemist och hjärnkirurg eller raketforskare och kemist.

  Attacker med frätande vätskor ökar stort i England. Under 2016 skedde 458 attacker i London, en ökning med 65 procent från föregående år, och attackerna fortsätter med oförminskad styrka även i år. Nu kopplas kriminella gäng till de grova brotten som drabbar oskyldiga och lämnar dem med livslånga och plågsamma ärr och skador.

  Källa: https://www.nyatider.nu/syraattacker-okar-kraftigt-kopplas-till-kriminella-gang/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: