Nationalist arbetade på anstalt – ledningen agerade inte


INRIKES. En man aktiv i Nordiska motståndsrörelsen har under en längre tid arbetat på en av kriminalvårdens anstalter, skriver Kristianstadsbladet. Mannen arbetade i en kiosk på anstalten och hade där kontakt med de intagna. Enligt tidningen ska flera av de intagna varit rädda för sin säkerhet.

Mannen var inte anställd av Kriminalvården men ledningen ska ha känt till att han var aktiv nationalsocialist.
– Jag kan inte lägga någon värdering i vilka organisationer som en person är medlem i, så länge det är tillåtna och icke-kriminella organisationer, säger anstaltschefen Stefan Karström till tidningen. Sedan i onsdags arbetar inte mannen i anstaltens kiosk.

-Pettersson undrar vad Kristianstadsbladet menar? Mannen har enligt artikeln skött sitt arbete och Nordiska motståndsrörelsen är inte en förbjuden organisation. Man kan tycka vad man vill om NMR men menar tidningen att mannen ska ha yrkesförbud på grund av sina politiska åsikter så vill jag att alla journalister redovisar sina politiska åsikter för de kan ställa till verklig skada genom att vinkla artiklarna…

Att de intagna är oroliga för något han eventuellt kan göra är knappast skäl för avsked…


10 responses to “Nationalist arbetade på anstalt – ledningen agerade inte

 • Suzie

  Socialistregimen ger sig inte förrän allt motstånd mot den fullständigt horribla och ansvarslösa massinvandringen av dysfunktionella klankulturer från tredje världen värsta länder där de med muhammedansk ideologi ges företräde och dominerar bidragsmigranter som tillåts ockupera vårt land och få rejält bra betalt för det.Vänsterextremisterna,de falska feministerna,och islams anhängare har lierat sig med och samarbetar med dem som har makten i vårt land och dessa används listigt av makten för att kväsa,skrämma folket till total tystnad,passivitet och underkastelse för de finns ett fåtal som vågar sticka upp och visa aktivt motstånd mot det gigantiska folkutbytet ,den galenskap och massimport av grovt kriminella från världens farligaste länder som pågår i Sverige mitt framför ögonen på de blundande fega svenska folket.Dagens kommunister/socialister utför inte själva de blodiga grymma brotten mot oliktänkande och regimktiska sanningssägare de har bjudit in islamska ideologin och världens alla grovt kriminella galningar att utföra det fysiska våldet och under tiden står politikerhelvetet och blåljuger svensak folket rakt upp i ansiktet via statstelevisionen om masssinvandringens alla påhittade fördelar och att detär synd om utländska gruppvåldtäktsmän och mördare och därför måste de skyddas från att utvisas och riskera hårda straff i hemlandet/annat land de har medborgarskap i medan offren anklagas och förföljs som brottslingar tom när de är barn.Kommer svenska folket våga vakna och inse den surealistiska grymma verkligheten?

  Gilla

  • ruben

   Ungefär så! Vänstern har väl alltid ansett sig som eliten av rättvisa genom att visa sin avsky mot t.ex. de, som anpassat sig till viss livsstil och kan härledas till s.k. småborgare. De ”småborgare”, som är anställda, tjänar sitt uppehälle, har egna hem, är måna om de som arbetar med vård av barn, gamla, sjuka, infrastruktur och ordning, gillar normalt familjeliv och vill se sina hem och familj fredade från våld och hot. De är nog inga favoriter för den hippa vänstern? Vänstern verkar helst framställa den ”vite heterosexuelle mannen”, som ett ont hot. Själv ser jag vänsterns neurotiska utopier, som ett ondskans hot. En ondskans pandemi, som drabbat många politiker, media och stora delar av SVT. Det är 100 år sedan en variant av det, drabbade Ryssland och därifrån finns ingen ljus historia att berätta för sina barn.

   Gilla

 • Argus

  ”1 kap. 1 § All offentlig makt i Sverige utgår från folket.

  Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt. Den förverkligas genom ett representativt och parlamentariskt statsskick och genom kommunal självstyrelse.

  Den offentliga makten utövas under lagarna.

  2 § Den offentliga makten ska utövas med respekt för alla människors lika värde och för den enskilda människans frihet och värdighet.

  Den enskildes personliga, ekonomiska och kulturella välfärd ska vara grundläggande mål för den offentliga verksamheten. Särskilt ska det allmänna trygga rätten till arbete, bostad och utbildning samt verka för social omsorg och trygghet och för goda förutsättningar för hälsa.” (Regeringsformen)

  Att bryta mot portalparagraferna i grundlagen borde medföra ett långt fängelsestraff alternativt kommunarrest i valfritt utanförskapsområde förutsatt att det senare inte anses alltför omänskligt. 😉

  Gilla

 • ruben

  Konstigt. De intagna kanske blivit intagna för att de riskerat allmänhetens säkerhet. Det borde ingå i straffet att vara rädda för sin säkerhet. Däremot tror jag det är en bluff. Det låter helt orimligt att de anställda är mer rädda för de anställda än för de värsta intagna översittarna. Det här låter som en olaglig och som vanligt politisk värdegrundsåtgärd.

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Varför är man rädd förNMR dom vill bevara Sverige, sen kan man diskutera deras åsikter .Dom gör mer för Sverige än byfånen till sosse .Invandring har ställt till mer broblem, än NMR kommer inte ens i närheten.Ta tag i invandringen först sedan kan vi diskutera NMR vara och inte vara.MVH Adolf

  Liked by 1 person

 • ossie

  Yrkesförbud som i DDR !!

  Gilla

  • larslindblog

   Den ökände Matti Stenrosen har tidigare beskrivit en skuldsatt som ” nazist” när ngn hade obetalda hyror eller vad det var…
   MS fokuserade alltså på en nationell overtygelse för att hänga ut en person som han själv genom nidskriverier tidigare lyckats få avskedad från ett jobb i Konsums lager.

   Gilla

 • nosferatu

  Som jag ser det är Kristianstadsbladets artikel en icke-nyhet. Ska arbetsgivare börja åsiktsregistrera sina anställda och döma dem efter vilka partier eller organisationer de tillhör, är Sverige ett land på väg från den demokrati generationer av svenskar kämpat för.

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Bara en tidsfråga med åsiktsregistrering när 7 klövern nu ska börja strama åt den svenska yttrandefriheten ännu mer och förmodligen framöver kommer att förbjuda nazism och övriga åsikter till höger om moderaterna om SD också ligger risigt till får man väl se men om 87% 2014 inte röstade på SD som det brukar heta i massmedia så kanske inte många skulle sakna partiet om det skulle sopas av den politiska arenan som 7 klövern önskar högst av allt här i världen.
   Om nu en sådan där s.k populistisk person som det heter i Sverige från NMR jobbat på något av Kriminalvårdens mysiga vilohem som patetiskt kallas fängelse så kan man ju förstå att det är och kan vara olämpligt när det idag på dessa vilohem sitter stackars missförstådda interner s.k nysvenskar som då självklart tar illa upp och klagar över detta, svenska brottslingar ska som alla vet aldrig behöva må dåligt utan ska alltid ha all tänkbar vård och bästa service dygnet runt vilket de också har och får idag.
   Att så är fallet vet man om man jobbar som hotellpersonal (fångvaktare) !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: