Regeringen har fyllt tre år och fortsätter utveckla den svenska modellen – grattis svenskar


INRIKES. Åsa Charlotte Regnér, ursprungligen Pettersson, född 1964 i Malmbergets församling i Norrbottens län, är en svensk tjänsteman och socialdemokratisk politiker som sedan 2014 är barn-, äldre- och jämställdhetsminister i regeringen Löfven. 

-Pettersson får gratulera till de fantastiska tre åren för den humanistiska stormakten och världen första och enda feministiska regering. Ni har verkligen lyckats.

Barnfruar, polygami, ökad otrygghet för kvinnor, gruppvåldtäkter, tvångsgifte, könsseparatism i badhus, religiösa skolor, m.m….

Grattis.


20 responses to “Regeringen har fyllt tre år och fortsätter utveckla den svenska modellen – grattis svenskar

 • Peter Skoglund

  Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet.

  Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Finns det något mer motbjudande att betrakta än då de notoriska socialekvilibristerna vältrar sig i den patologiska självgodhet för vilken de kontinuerligt utmärker sig?
  De med själsförmögenheterna och den ogrumlade tankeskärpan i behåll inser givetvis att det tvärtom finns all anledning att begå en bitter veklagan över den destruktionspolitik som bringat nationen i förfall och internationellt vanrykte, fastmer än att yvas över den tragiska utveckling vi tvingas erfara.
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  Det här intressanta samtalet passar utmärkt väl in under inlägget ovan.

  Ta er tid att lyssna på två kloka och välinsatta debattörer, opinionsbildare !
  Tänk er tanken att de hade varit beslutsfattare, vi hade sett vårt samhälle mycket mer positivt !

  Gilla

 • Bosse S

  För politikern gäller det att fhålla sig till den linje som är mest fördelaktig för den egna ekonomin. Jag tror inte att ledande politiker är helt blåsta och omedvetna till vad de ställer till med. De är girigheten, hänsynslösheten och en total avsaknad av empati som styr. Msm är en mycket viktig del i sammanhanget för att förvilla och förvanska, samt få bort uppmärksamheten på vad som i verkligheten pågår.

  Gilla

 • Monica

  Hon har en fet statsrådslön och kommer att få en väl tilltagen statsrådpension p g a detta. Hon försvarade att över 50 % blev utan ersättning som hade farit illa på barnhem och/eller fosterhem och annan samhällsvård. Många av har fått sina liv förstörda och har aldrig kunnat skaffa sig ett bra arbete och bygga upp en solid ekonomi. Denna ersättningsnämnd var ett spel för galleriet. Hoppas att hon är patologiskt snål sa att hon inte har någon glädje av sina pengar.

  Gilla

 • Jona

  Diagrammet visar att sexualbrott mot kvinnor har en utveckling likt den för antalet invandrare från Mena-länderna.

  Gilla

 • Ståfräs

  Ca 80 svenskar verkar lida självmordsbenägenhet.

  Gilla

 • Joy

  Det är ju humor på hög nivå! Tror hon verkligen på det där själv, då är det verkligen otroligt illa ställt med regeringen! Feminismen är totalt död i och med detta. Vilket kvalificerat skitsnack!

  Gilla

 • Krister

  Förr tänkte jag att dessa politiker var korkade och verklighetsfrånvända. Nu vet jag att allt handlar om propaganda.
  Feministerna värnar om kvinnan. Eller hur var det nu?

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag tänker inte diskutera invandring mer här. Fast så mycket kan jag skriva att begår man grova brott i Sverige skall man utvisas.
  Nej jag tänker framöver enbart behandla sociala frågor. Största svikarna har till o med namnet social i sin parti betäckning. Skall skumma lite bara för att mjuka upp er. Sveket mot dom psykiskt sjuka består o blir värre. Sveket mot fattigpensionärer består o dom lär bli fler. Till den gruppen räknas inte rörelsens folk. Tvärtom dom skor sig själva o sina partivänner. Varför har inte alla råd att gå till tandläkaren. Facken är också en överklass klubb där pamparna har mångdubbla löner o förmåner mot dom medlemmar dom är satta att företräda. Nämner bara ett fack idag. SKAF! Sen har vi A-kassan som Reinfeldt var för feg för att förstatliga. Han ville inte stöta sig med facken. Detta skall självklart skötas av FK. Det skulle försvaga facken sägs det. Men i konsekvensens namn kunde dom ju sköta sjukförsäkringen också. Dom klarar inte sitt grundjobb alltså fixa bra löner och en bra arbetsmiljö. Svenska Folket börjar få upp ögonen för hur sossemyglet genomsyrar hela samhället. Enbart för att berika sig själva, USCH!

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Sen tycker denna solidariska kvinna att 3-åriga barn djupt utvecklings-störda o med behov om assistens dygnet runt behöver en sådan. Hur lågt kan dagens sossar sjunka?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Dom riktigt gamla feministerna från förr skulle på en gång säga till regeringen att det dom håller på med är inte feminism.

  Gilla

 • Billy Boy

  Världens enda ”feministregering” fyller tre år och fortsätter sitt ”framgångsrika välfärdsbygge” …

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Eftersom 75-80% av dom boende i Sverige håller med henna och skall rösta för att fortsätta på den inslagna vägen, så är det klart att hon känner sig stolt!

  Gilla

 • Billy Boy

  108 SVT Text Onsdag 04 okt 2017
  INRIKES PUBLICERAD 4 OKTOBER

  Rekordmånga larm om råttor

  Det verkar inte finnas någon hejd på
  Sveriges problem med råttor. Två olika
  saneringsbolag noterar nya rekord-
  siffror för 2017. En orsak är att folk
  slarvar med sopor, och dessutom inte
  stänger lock på soptunnor.

  Anticimex har fram till den 30
  september genomfört 41.000 ut-
  ryckningar i jakt på råttor över hela
  landet, en rekordnotering för den här
  tiden på året. Även saneringsföretaget
  Nomor räknar med ett rekordår.

  -Problemen vi ser nu är bara toppen av
  ett isberg, främst i storstäderna,
  säger Andreas Olsson på Nomor.

  Det framgår inte av nyhets-inslaget hur och när man avser att sanera bort alla råttorna som huserar i …

  Regeringsbyggnaden Rosenbad

  och i

  Sveriges riksdag

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Att dom inte skäms, förstöra vårt fina land ?MVH Adolf

  Gilla

  • Bosse

   Ja grattis idioter! Svenska flickor vågar inte gå ut. Dom blir gruppvåldtagna var dom än befinner sig.Så jobbar en feministisk regering. Dessa förståndshandikappade förrädare till politiker ska låsas in och dömas hårt.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige, så hade troligen SD haft egen majoritet i riksdagen efter valet 2014!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: