Person ihjälkörd av flera bilar på E6 Ängelholm – ingen stannade i det nya Sverige


INRIKES. En man arbetade på en stillastående mini-buss som fått punktering på E6. Då kördes han på av flera bilar – och dog. Samtliga bilar smet. 

Enligt polisens uppgifter körde mannen en lätt lastbil/buss. Han hade stannat bilen för att laga en punktering som uppstått. När han arbetade vid bilen blev han påkörd och dog. Polisen har misstankar om att fler bilar kört på honom. Ingen av bilarna stannade dock efter händelsen.

Polisen i Skåne har med hjälp av polisen i Halland sökt efter bilar längst E6 norrut för att kunna hitta någon av bilarna som smet. Sökningen har dock inte gett resultat.

Även en kvinna ska ha funnits i bilen vid tillfället för olyckan. Bilen som personerna färdades ska vara registrerad i Bulgarien men polisen vet fortfarande inte om mannen och kvinnan är Bulgariska medborgare.

-Pettersson undrar vad för samhälle vi skapat när flera bilar kör på och förbi en människa som dör. I ett normalt samhälle hade inte vägpirater, eu-migranter, tiggare, öst-europeiska ligor och allt vad de kallas kunnat härja näst intill obehindrat och man hade kunnat stanna och hjälpa människor i nöd utan risk.

Bilen var registrerad i Bulgarien, det kan tyda på att det var fråga om zigenare från Bulgarien eller Rumänien, många rumänska zigenare registrerar sina bilar i Bulgarien.

Nu har zigenare själva skapat sitt inte oförtjänta rykte och det drabbar naturligtvis andra hederliga människor men även polisen har officiellt gått ut med att man inte ska stanna och hjälpa på grund av risken för ”vägpirater”.

”Vi har sett att allt fler kriminella personer, som vägpirater, lurar till sig kontanter eller bensin med hjälp av falskt guld utmed vägarna. Det kanske ser ut som om de har fått fel på bilen, men det är ett fult knep för att få dig att stanna. Stanna inte om du är osäker.”

Polisen

 


12 responses to “Person ihjälkörd av flera bilar på E6 Ängelholm – ingen stannade i det nya Sverige

 • Vi är en humanitär stormakt säger Stefan Röven!

  ”MAN KAN INTE FÖRBJUDA FATTIGDOM” skrek den fackliga muppen åt Jimmy Åkesson i en debatt! Jättetrevligt det blivit i Sverige, skjutningar, bilbränder mord och våldtäkter över hela landet men så är vi också en ”HUMANITÄR STORMAKT” enligt den lågutbildade fackliga idioten…..”värdens första feministiska regering” påstår sossarna också och 30% av den underbegåvade befolkningen tänker rösta på dem….
  Jag skulle inte heller stannat, de reagerade med ryggraden som alla folk gör….Man ser direkt om de tillhör vår flora och fauna och gör de INTE det TA INGA RISKER!!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  De som valde att inte stanna gjorde ett korrekt val.

  Gilla

 • Elsa

  Är nya moderaterna nöjda med det samhälle de skapat.

  Gilla

 • Ingemar

  Det enda jag känner till som hände ‘förr’ var att en del brottslingar tog upp liftare (eftersom liftning var mycket vanligt) i syfte att utsätta dem för diverse brott, men det var mycket sällsynt så vitt jag minns.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Karma? Bilen så nerlastad med stöldgods så att däcket small?

  Gilla

  • Stenbock

   Så är det i normala fall åtminstone när de är på hemväg.Knappast en dag man kör på E6:an,utan att man ser dessa zigenare-åk helt överlastade (med tjuvgods ?) på sin väg mot RO/BG….
   Av Petterssons rapport tycks denna punktering ha skett i norrgående riktning.I så fall var det inte i denna olycka, p.g.a. att däcken var överbelastade.
   Enl. den PK-blaska jag tidigt i morse läste om händelsen,skulle den ha skett på annorlunda sätt.Mannen var då till fots gående på motorvägen, ”för att hämta hjälp” ,stod det. Kan han ha glömt sätta ut varningstriangeln,slå på varningljuset och slutligen iklätt sig den fluoriserande västen ?
   Slutligen är jag förvånad,att det inte inträffar många fler olyckor på ”våra” motorvägar,när man ser hur illa de förvarnar vid olika arbeten på/vid dessa vägar !

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ett tips, får ni punktering så stanna inte, utan kör till närmsta avfart!

  Visst, fälgen kanske är skrot, men är det något mot ens liv?

  Gilla

  • Sara från Skåne

   Assistanskåren reparerar inte däck längs vägkanten. De släpar bilen till närmsta däckverkstad.

   ”Det är totalt livsfarligt…” men det krävs kanske intelligens för att räkna ut det.

   Med tanke på att vägrenerna längs motorvägarna kan vara MYCKET SMALARE i Tyskland och Östeuropa…. var det trots allt en vägpirat som försökte stoppa brottsoffer men det gick snett?

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag tror inte att det var en vägpirat, utan att intelligensen inte räckte till för att förstå hur farligt det är att byta däck på E6:an. Till och med den svenska polisen klarar väl av en så ”avancerad” brottsplatsundersökning så att dom kan se om ett däck är punkterat eller inte!

    Som du säkert har sett som bor i Skåne har E6:an långa sträckor räcken längs sidorna som gör att bilen inte kan köras ut i diket! Efter Ängelholm där det rinner en å och finns dammar är det så!

    Gilla

 • Adolf Nilsson

  Nya Sverige.Öppna era hjärtan,refugis vellcomme, vi står inte ut, osv.Tack för nya Sverige .Man börjar känna sig som flyckting i vårt land.Fortfarande händer ingenting .Vi som är svenskar snart är vi minoritet.Tack .Mvh Adolf

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Med 99% sannolikhet östeuropeiska lastbilar i innerfilen.
  Zigenaren står delvis i vägbanan för att fixa punktering för vägrenen är smal. De har mörka kläder. Mörk vägbana. Föraren kollar på TV etc…
  Hinner inte stanna. Puff. Låter som ett rådjur, de stannar inte för vildsvin de kör på etc. Inte tid. Inte lust.

  Dessutom är risken för att bli rånad på sin lastbil mkt stor…

  Bevis – blodspår på bilen…. ska man kolla alla 10 000 lastbilar i transit mellan Helsingborg och Göteborg….?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: