Många kristna återvänder till Syrien


MELLANÖSTERN. USA och deras allierade i Mellanöstern stödjer djupt religiösa och intoleranta stater som Saudiarabien i Mellanösterns konflikter. Dessa länder i sin tur stödjer tillsammans med USA och andra allierade odemokratiska, anti-feministiska och religiöst mycket intoleranta terrorister med pengar och vapen mot den religiöst toleranta regeringen i Syrien som tagit viktiga steg mot demokrati under svåra krigsförhållanden.

Med allt som sagts om Syriens sekulära regering är det är det otroligt att någon vill återvända men allt som sagts om president Assad och hans regering stämmer tydligen inte.

Hittills i år har mer än 600 000 syrier, både kristna och muslimer, återvänt till sina hem i Syrien, då IS och ”rebellerna” som stöds av Saudiarabien och USA har drivits tillbaka. Av de kristna som flydde från Syrien återvänder många från Libanon, Jordanien och Turkiet. Rikare kristna återvänder också från Europa.

Till skillnad från Irak och andra muslimska nationer har Syrien en sekulär konstitution utan sharialagar. Kristna har sitt eget domstolssystem för familjefrågor, som skiljer sig från muslimernas sharia-system. Faktum är att kristna religiösa ledare i Syrien kallar flera årtionden av Assad-familjens styre för en ”gyllene era för kristna”.

Fler Syrier återvänder nu än de som flyr, och många av dem kristna. Då kan man naturligtvis gissa vilka det är som kommer till Nordeuropa. Det är inte de sekulära trots allt prat om  att religion och religionsfrihet är viktig för många människor.

Läs mer HÄR…


11 responses to “Många kristna återvänder till Syrien

 • Tony

  Tycker att ännu fler Muslimer borde återvända till sina respektive länder!

  Gilla

 • Nog Nu

  Är de mindre utländska bara för att de tillhör en annan av de semitiska religionerna?

  Alla utlänningar som åker hem är en genetisk vinst för Sverige!

  Att få alla icke nordbor att vantrivas i Sverige är av yttersta vikt!
  Att förstöra Sveriges goda rykte utomlands är även det av yttersta vikt!
  Ingen skall vilja åka hit!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Undrar om inte en helt ateistisk värld vore lite bättre än dagens som är full av förljugna religioner som gör och alltid har gjort mer illa än gott !

  Gilla

 • Gorm

  Kristna återvänder och muslimerna blir kvar för att få försörjning och på sikt ta över landet

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Få försörjning !
   Det drabbar ingen fattig, Magdalena Anderssons Sverige är ju enligt uppgift ett av världens absolut rikaste länder med outömliga resurser och är man rik då ska man ju vara snäll och solidarisk som dagens svenska välgödda verklighetsfrämmande etablissemang som vistas i de finare salongerna brukar säga och vurma för !

   Gilla

   • centurion

    Leta upp länken ¨Statsskulden¨, på denna förnämliga blogg. Konstaterar att för något halvår sen, så tappade vi ¨bara¨ c:a 3000:- i sekunden. Nu skenar det utför i allt raskare takt. Vi dräneras nämligen på c:a 10 000:- per sekund för närvarande. Det går som tåget… Joodu Magdalena, du ljuger lika duktigt som Storpotäten själv.

    Gilla

 • Stenbock

  Ingen tillfällighet…
  När dessa äventyrare upptäckte,att det fanns fler Islamister/terrorister i Absaurdistan än hemma i Assans fredliga Syrien,är det klart som korvspad de åker hem. Huxflux har alla ”akademiker och högskolade” insett,att de grundlurats av smugglarna,och absurdska regeringen.
  Kvar blir nu avskrädet bestående av s.k. statslösa palestinier och andra kriminella grupper,som ljugit om deras nationalitet.
  Kanske just därför man numera talar mer om afghanska ”barn” ,än andra grupper i PK-pressen ?

  Gilla

 • jockfall

  Alla religioner är falska!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: