Har Facebook ingen humor?


GOTT OCH BLANDAT. I går publicerade vi ”Nazist söker fru…”. Nu är inlägget bortplockat från Facebook där alla inlägg på bloggen publiceras automatiskt. Varför det är bortplockat är oklart men troligen har inte Facebook någon humor…


22 responses to “Har Facebook ingen humor?

 • Cirkus Sverige.

  FAKEBOOK !!!

  Gilla

 • William

  Tilläggas ska att hans föräldrar tillämpar judendomen.själv ser hans sig som ateist.judar är ingen entnisk folkslag.utan kallas så pga av tron till judendomen.

  Gilla

 • William

  Nej och det beror nog på att Zuckerberg är demokrat.och siktar på att utmana donald trump 2020.om president posten som han naturligtvis aldrig vinner.Facebook är väldigt märkliga…..

  Gilla

 • ingvar

  Stasiveteran har tagits in som chef. Hon åsiktsregistrerar säkert alla som skriver något ”icke-pk”
  http://www.friatider.se/stasiveteran-ska-sk-ta-censuren-t-facebook

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Facebook följer naturligtvis trenden att vara politiskt korrekt, dagens svenska snäva åsiktsram blir bara ännu snävare vi befinner oss idag i eller inom en snar framtid i en gråzon mellan s.k demokrati och diktar och frågan är var det slutar !
  Lite paradoxalt är att ju fler och större s.k högerpopulistiska partier som etablissemanget alltid kallar dem för blir i Sverige och inom EU desto hårdare dras snaran åt runt svensk åsikts och yttrandefrihet av s.k svenska demokratiska politiker.

  Gilla

 • Janne

  Jag har aldrig haft något FB konto och kommer aldrig att ha något. Företag och organisationer som begränsar yttrandefriheten ska bojkottas.

  Gilla

 • larslindblog

  Det är synd att FB fått en så total dominans.

  Gilla

  • Bosse

   Pettersson! Det finns en FB sida som heter #jag är här och som grundats av en som heter Mina Dennert.Jag tror att hon har något med SVT att göra eller om det är hennes man.Vad dom sysslar med är sabotagemetoder mot sånt dom inte gillar. Dom gör massanmälningar mot ett inlägg tills FB stänger sidan.Detta har inget med moder FB att göra. Man har stängt av åtskilliga och även kända personer på detta sätt.

   Gilla

 • Ulli

  Facebook är att boykottera. Google och Youtube egentligen också. Tyvärr inte lätt att välja bort Google helt men vem behöver FB?

  Gilla

 • ingvar

  Skriver man om ett klassiskt bakverk en N-boll så tas det också bort
  censuren är total

  Gilla

 • Suzie

  Humor är förbjuden och bannlyst i alla ismer ideologier och sekter.

  Gilla

 • ossie

  Bojkotta skiten !

  Gilla

  • Grune

   Jag håller med. Facebook kan dom ta och lägga ner för där är 75% av vad som skrivs inget annat än hot och hat.

   Gilla

 • Fredde

  Det är alltså inte OK att skriva ”nazist” på Facebook…?

  Men, däremot helt OK att skriva det i tidningar och i TV och radio, oavsett om det är sant om personen/er eller inte.

  Mycket konstigt.

  Å andra sidan så styrs Facebook, Instagram och andra medier av mystiska personer som styr och ställer efter luddiga regler och tar bort inlägg utan egentliga motiveringar.

  Och tidningarna slopar möjligheten till kommentarer, så de kan sprida sina ”anpassade sanningar” utan att någon säger mot.

  Det är en konstig värld vi lever i.

  Gilla

 • Bajen666

  Facebook borde förbjudas.

  Gilla

  • Ourgon

   Facebook behöver inte förbjudas, det finns ingen grund till det. Däremot ska Facebook undvikas. Använd inte Facebook och deras makt försvinner. Har du ett konto? Stäng ner det. Aldrig haft FB-konto? Grattis!

   När jag ändå är här: snälla alla ni som driver blogg osv, använd inte Facebook för att bygga kommentarfunktionen, det gör det omöjligt för dem som inte vill ha FB-konto att delta i diskussionen.

   Gilla

  • Grune

   Jag håller med. Facebook kan dom ta och lägga ner för där är 75% av vad som skrivs inget annat än hot och hat.

   Gilla

  • Grune

   Facebook och alla andra s.k. sociala medier är inget annat än A-sociala medier och bland det värsta som drabbat jorden någonsin.
   Är man så dum att man går med där får man skylla sig själv.
   Jag måste medge att jag är med men jag har försökt tusentals gånger att avsluta mitt konto men det är omöjligt. Jag har inte besökt mitt Facebook konto på 7 År.

   Gilla

 • nosferatu

  Är inte Facebook i händerna på vänstern?

  Gilla

  • Argus

   Som är i händerna på globalisterna. Det är bara det att det har de inte förstått och har knappast heller förmåga att förstå det. Antikapitalismen som jobbar ihop med hyperkapitalisterna, det är humor det. Jag hade själv skrattat om det inte vore direkt livsavgörande för västvärlden.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: