Stäng

Gudrun Schyman om stridspittar

GOTT OCH BLANDAT. – Pettersson tycker att när man ser Fi:s partiledare Gudrun Schymans uttala sig då verkar nassarna i NMR och kommunisterna i AFA riktigt normala och trevliga  som jämförelse.

27 reaktioner på “Gudrun Schyman om stridspittar

 1. Kan väl berätta slutet på denna historia och arvodes-affären som cirkulerade o ortstidningarna en längre tid. Sossen som heter Jörgen Danielsson blev plötsligt väldigt trevlig mot mig i valrörelsen 2010. Han sa: Tror du har rätt Roland”. Då tänkte jag nu är slutet nära för den lyx-sossen. Vänsterpartiet som då företräddes av en blind man och en mycket kunnig sekreterare. Han kunde psykiatri genom sin profession. Han stöttade mig hela tiden. Det fanns ett mail hos vänsterpartiet som skulle bevisa att Danielsson ljög om det kom fram. Dom hittade först inte detta. Ledaren var ju blind dessutom. Men den kom fram. Den blinde mannen ringde direkt radio Sörmland som kom på tio minuter o läste detta. JD avgick direkt. Tror ni han plötsligt började ömma om mig? Givetvis inte han insåg att han satt löst o värnade om sig själv. Hur hanterade då vänsterpartiet detta kanske ni undrar. Den blinde mannen dog, fast med hedern i behåll. Den duktige sekreteraren kickades. V ska bara vara dörrmatta åt S o det blev ju inte bra. V får aldrig mer vara med o styra i vårt landsting. Ändå agerar dom fortsatt dörrmatta. Knepigt. Den duktige sekreteraren o jag o många fler debatterar Svensk Psykvård än idag. Nu har nya kunniga debattörer kommit in i debatten. Sossarna i Sörmlands Landsting är falskare än vatten. Pettersson kan denna historia men läsare utanför vårt landsting känner nog inte till allt. Dom felaktiga arvoden som betalats ut behövde inte betalas igen. Det bestämde landstings-fullmäktige. Fanns moderater som ville betala men nekades. Så arbetar diktaturens kreatur.

 2. Tack för frågan Sven-Erik. Jag berättar gärna om det. Jag hade ätit psykofarmaka i många år främst på 70-talet. Detta ledde till akut tandlossning i början på 2000-talet. Sossarna ville ha 130.000 för att ge mig implantat. I en utfrågning i lokalradion fick jag ställa frågan till Gudrun Schyman om detta var rimligt. Landstinget har orsakat min tandlossning men ville ej betala för skadan. Gudrun hjälpte mig att få kontakt med folkhälsoinstitutet och socialstyrelsen. Dom senare såg det som självklart att landstinget skulle betala detta. Det fanns även tre kvinnor till i Sörmland som man sa att landstinget skulle betala stora tandskador för. Men sossepampen sa blankt nej. Han menade att det kunde bero på något annat. Själv fick han sparken 2010 för att han ljugit. Han sa även att landstinget inte hade råd. Kostnad totalt för oss fyra var 400.000. När han sen avgick på egen begäran fanns plötsligt 500.000 till honom som han inte hade rätt till. Då hade man råd. Hyckleriet fick ett ansikte. Dom svaga skiter S helt i. Gudrun fick i valet 2002 12%. Sen började alla skandaler o hon är idag lite av ett skämt. Men hennes vilja att hjälpa mig 2002 var imponerande. Kan berätta att jag slåss för min rätt än idag o är därmed hatad av S-folk. Sitta still i båten o säga ja o amen till allt är inte min stil. Då vet du Sven-Erik.

  1. @Roland, Tack för att du svarat. Jag förstår och beklagar din situstion. Din uppfattning, att socialdemokraterna inte står på de svagas sida, delar jag. S-partiets mål är att ta makten, behålla och berika sina pampar Tyvärr finns det fortfarande kvar de som byggde Sverige som fortfarande röstar s.
   Lycka till och kämpa på.

   1. P.S. @Roland, De tummar ned du fått för din personliga erfarenhet av Gudrun förtjänar du inte. Du får tumme upp, like, av mig nu så det är nu två upp.

   2. Här gäller det att i varje läge hålla sig till den rätta tron, annars blir det censur i form av nedåttummar.
    Att påstå att Gudrun Schyman gjort något bra kräver bestraffning.

 3. Verkligheten nämner Gudrun i sitt inlägg.

  Vet hon och hennes parti om, att verkligheten både finns och faktiskt existerar?

 4. Pissruskan, är framme när hon kan vältra sig i TV soffan för att få lite rampljus och tjäna slantar. Hon vill bara komma till riksdagens köttgryta igen.

 5. Schyman har väl svårt med pengar. Själv eldade hon ju upp 100 000kr och fick inget för dom pengarna.
  I Göteborg fick i alla fall polisen öva sig. Kan vara bra att kunna, när pöbeln mu breder ut sig allt mer.

   1. Att påstå att en person är pinsamt ful är verkligen pinsamt att läsa.
    Och hon är varken tillräckligt korkad eller elak för att säga samma sak om någon.

 6. Kan nån förklara varför Fi ttan brände upp pengar I almedalen för några år sedan?
  Tänkte väl det. Sverige består av en hoper teflonhjärnor.
  Hon är den sista fittan som ska klaga på slöseri.

 7. Feministerna !! Gamla, fula, dumma skitstövlar ! De får ta och titta på det här videoklippet – det minsta som kan hända dem är att krepera en efter en av ilska och avund.
  10 Most Attractive Female Armed Forces in the World
  Gissa vem är number one i toppen – i slutet av videon ?
  Svar: rumänska kvinnliga militärer.
  Titta på hela inspelningen och se på alla från 10 till 1 i toppen.

  https://youtu.be/6RJNOT4RJrQ

 8. Jag tar henne på allvar. Hon är den enda politiker i detta land som förstod varför jag tappade tänderna. Hon ville dessutom hjälpa mig. Nu lyckades inte det men jag kommer alltid att respektera henne för DET.

  1. @Roland Karlsson, Jag tappar hakan! Vad är Gudryns förklaring till arr du tappade tänderna och varför misslyckades hon att hjälpa dig? Jag hoppas att du Roland vill berättar en levnadshistoria on den goda sidan av Gudyn, då värdegrunden stämde och att vi alla föds lika med värdighet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: