Gudrun Schyman om stridspittar


GOTT OCH BLANDAT. – Pettersson tycker att när man ser Fi:s partiledare Gudrun Schymans uttala sig då verkar nassarna i NMR och kommunisterna i AFA riktigt normala och trevliga  som jämförelse.


27 responses to “Gudrun Schyman om stridspittar

 • Roland Karlsson

  Kan väl berätta slutet på denna historia och arvodes-affären som cirkulerade o ortstidningarna en längre tid. Sossen som heter Jörgen Danielsson blev plötsligt väldigt trevlig mot mig i valrörelsen 2010. Han sa: Tror du har rätt Roland”. Då tänkte jag nu är slutet nära för den lyx-sossen. Vänsterpartiet som då företräddes av en blind man och en mycket kunnig sekreterare. Han kunde psykiatri genom sin profession. Han stöttade mig hela tiden. Det fanns ett mail hos vänsterpartiet som skulle bevisa att Danielsson ljög om det kom fram. Dom hittade först inte detta. Ledaren var ju blind dessutom. Men den kom fram. Den blinde mannen ringde direkt radio Sörmland som kom på tio minuter o läste detta. JD avgick direkt. Tror ni han plötsligt började ömma om mig? Givetvis inte han insåg att han satt löst o värnade om sig själv. Hur hanterade då vänsterpartiet detta kanske ni undrar. Den blinde mannen dog, fast med hedern i behåll. Den duktige sekreteraren kickades. V ska bara vara dörrmatta åt S o det blev ju inte bra. V får aldrig mer vara med o styra i vårt landsting. Ändå agerar dom fortsatt dörrmatta. Knepigt. Den duktige sekreteraren o jag o många fler debatterar Svensk Psykvård än idag. Nu har nya kunniga debattörer kommit in i debatten. Sossarna i Sörmlands Landsting är falskare än vatten. Pettersson kan denna historia men läsare utanför vårt landsting känner nog inte till allt. Dom felaktiga arvoden som betalats ut behövde inte betalas igen. Det bestämde landstings-fullmäktige. Fanns moderater som ville betala men nekades. Så arbetar diktaturens kreatur.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Tack för frågan Sven-Erik. Jag berättar gärna om det. Jag hade ätit psykofarmaka i många år främst på 70-talet. Detta ledde till akut tandlossning i början på 2000-talet. Sossarna ville ha 130.000 för att ge mig implantat. I en utfrågning i lokalradion fick jag ställa frågan till Gudrun Schyman om detta var rimligt. Landstinget har orsakat min tandlossning men ville ej betala för skadan. Gudrun hjälpte mig att få kontakt med folkhälsoinstitutet och socialstyrelsen. Dom senare såg det som självklart att landstinget skulle betala detta. Det fanns även tre kvinnor till i Sörmland som man sa att landstinget skulle betala stora tandskador för. Men sossepampen sa blankt nej. Han menade att det kunde bero på något annat. Själv fick han sparken 2010 för att han ljugit. Han sa även att landstinget inte hade råd. Kostnad totalt för oss fyra var 400.000. När han sen avgick på egen begäran fanns plötsligt 500.000 till honom som han inte hade rätt till. Då hade man råd. Hyckleriet fick ett ansikte. Dom svaga skiter S helt i. Gudrun fick i valet 2002 12%. Sen började alla skandaler o hon är idag lite av ett skämt. Men hennes vilja att hjälpa mig 2002 var imponerande. Kan berätta att jag slåss för min rätt än idag o är därmed hatad av S-folk. Sitta still i båten o säga ja o amen till allt är inte min stil. Då vet du Sven-Erik.

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Roland, Tack för att du svarat. Jag förstår och beklagar din situstion. Din uppfattning, att socialdemokraterna inte står på de svagas sida, delar jag. S-partiets mål är att ta makten, behålla och berika sina pampar Tyvärr finns det fortfarande kvar de som byggde Sverige som fortfarande röstar s.
   Lycka till och kämpa på.

   Gilla

   • Sven-Erik

    P.S. @Roland, De tummar ned du fått för din personliga erfarenhet av Gudrun förtjänar du inte. Du får tumme upp, like, av mig nu så det är nu två upp.

    Gilla

   • Mia

    Här gäller det att i varje läge hålla sig till den rätta tron, annars blir det censur i form av nedåttummar.
    Att påstå att Gudrun Schyman gjort något bra kräver bestraffning.

    Gilla

 • Peter Skoglund

  Verkligheten nämner Gudrun i sitt inlägg.

  Vet hon och hennes parti om, att verkligheten både finns och faktiskt existerar?

  Gilla

 • :)

  Gudrun av Schyhen kan dra åt helvete!

  Gilla

 • Kurt

  Pissruskan, är framme när hon kan vältra sig i TV soffan för att få lite rampljus och tjäna slantar. Hon vill bara komma till riksdagens köttgryta igen.

  Gilla

 • ingvar

  Se upp för Schyman

  Gilla

 • Jhonsson

  Schyman har väl svårt med pengar. Själv eldade hon ju upp 100 000kr och fick inget för dom pengarna.
  I Göteborg fick i alla fall polisen öva sig. Kan vara bra att kunna, när pöbeln mu breder ut sig allt mer.

  Gilla

 • Sea Gull

  ”Salongsbolsjevik”? Röstar rött lever blått?

  Gilla

 • The proud swede

  AlkisGudrun är dum i huvudet..

  Gilla

  • Lena

   Hon är korkad, elak och pinsamt ful !

   Gilla

   • Mia

    Att påstå att en person är pinsamt ful är verkligen pinsamt att läsa.
    Och hon är varken tillräckligt korkad eller elak för att säga samma sak om någon.

    Gilla

 • Johan

  Kan nån förklara varför Fi ttan brände upp pengar I almedalen för några år sedan?
  Tänkte väl det. Sverige består av en hoper teflonhjärnor.
  Hon är den sista fittan som ska klaga på slöseri.

  Gilla

 • Mjölner

  Stridspitt!! Hon skulle må då, va.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Fast det var 2002 innan hon fick sparken av V. Idag verkar hon knepig!

  Gilla

 • Mimi N.

  Feministerna !! Gamla, fula, dumma skitstövlar ! De får ta och titta på det här videoklippet – det minsta som kan hända dem är att krepera en efter en av ilska och avund.
  10 Most Attractive Female Armed Forces in the World
  Gissa vem är number one i toppen – i slutet av videon ?
  Svar: rumänska kvinnliga militärer.
  Titta på hela inspelningen och se på alla från 10 till 1 i toppen.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag tar henne på allvar. Hon är den enda politiker i detta land som förstod varför jag tappade tänderna. Hon ville dessutom hjälpa mig. Nu lyckades inte det men jag kommer alltid att respektera henne för DET.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Teckningen är mitt i prick. Androgyna Gydryn är en satirtecknares våta dröm. 😑☺😊

   Gilla

  • Sven-Erik

   @Roland Karlsson, Jag tappar hakan! Vad är Gudryns förklaring till arr du tappade tänderna och varför misslyckades hon att hjälpa dig? Jag hoppas att du Roland vill berättar en levnadshistoria on den goda sidan av Gudyn, då värdegrunden stämde och att vi alla föds lika med värdighet.

   Gilla

 • ossie

  Kan någon ta denna alkoholiserade kommunist på allvar ??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: