Hedersmord – så funkar det

INRIKES. Som ni vet var inte ”högerextrema” åsikter välkomna på Bokmässan i Göteborg eller någon annanstans heller för den del. PK-etablissemanget föredrar vänsteråsikter som inte är extrema utan anses fullt normala och accepterade i Bananrepubliken Sverige.  Vilket denna insändare visar…

Om familjen Sahindal på bloggen…

10 thoughts on “Hedersmord – så funkar det

 1. Globalismens posthumanistiska agenda och dess psykopatiska katalysatorer antyder att det är det europeiska existensutrymmets och dess etniska befolkningars förbannade skyldighet att knäsätta den alltigenom destruktiva sedvanekultur med vilken dessa koranförslavade kolonisatörer infekterat vår världsdel.

  Normaliseringsprocessen fortlöper och tillämpar en kuslig strategi för att successivt införliva minoriteternas brutala kulturella element – en teori som förstärks via de rent skamliga barnbokstitlar det kognitivt konstiperade korruptionsetablissemangets knektar nu tvångsintroducerar på den rika och högkvalitativa litteraturens och det sunda förnuftets bekostnad.

  I det nordliga kalifatet existerar inga begränsningar för de kontinuerligt kränkta minoritetsaktörerna och deras monomana offerroller – icke ens då verksamheten inkluderar vad som strider mot inhemsk lagstiftning och allt vad vi förknippar med normal medmänsklighet.

  Allt medan de rabiata radikalfeministerna blundar och fortsätter att diskreditera det vita patriarkatet, samt strida för den ”självvalda” rätten att bära islamismens främsta förtryckaremblem – slöjan!
  Andreas.

   • Nå, man gör så gott man förmår i all enkelhet 🙂
    Tack!
    A.

   • Familjen Sahindal är Sveriges svar på dokusåpan familjen Kardashian.Kommer snart på TV. Kolla bara pappa Sahindal,en svärmorsdröm.

 2. Tackar dig Pettersson för din sammanfattning,kring dessa kriminella kurder.Kan verka som inre beröm,men i mitt fall vill jag påstå,att det nog inte finns något media (fritt eller PK) som skulle göra sig mödan,till ett sådant arbete som du lagt ner på fallen.Detta för att visa upp rätta sidan kring dessa guldklimpar,för din läsekrets…

 3. Det känns skönt att kunna lita på den närodlade Annielööfskan med färsk in skolning från Bil-de-berg-institutet. Jag kommer aldrig att kunna regera ifall jag blir socialdemokrat. Ulf Kristersson låter som en socialdemokrat, motsäger sig själv i allt han säger. Moderaterna har fått utbytt den kvinnliga sportchefen mot en, nåja manlig sådan. Leve demokraturen!

 4. Har sett det länge, bland kultur fjabbarna finns det många
  märkliga figurer, sprungna av Stasi helvetet, som inte dog
  med DDR utan tog sig över Östersjön och förs vidare av
  68 vänster och deras avkommor.

 5. Är det Sverige Fortfarande? Eller är det är mardröm som det är dags att vakna i från.Vad är det som händer i vårt land ,hur kunde det bli Så här.Hög tid att vakna innan det är försent.Mvh Adolf

Kommentera