Skicka mig i stället eller varför inte, skicka Stefan i stället…


INVANDRING. Efter att Migrationsverket kommit fram till att en stor del av de asylsökande barnen inte är barn och därmed kan sändas tillbaka till Afghanistan har asylaktivister startat kampanjen #skickamigistället. De är väl medvetna om att Migrationsverket inte kan skicka dem i stället.

Tidningen Nya Tider kom dock med ett fantastiskt erbjudande. De erbjöd sig att anställa en afghan om någon av asylaktivisterna reste till Afghanistan i stället för en afghan. Ingen av aktivisterna nappade märkligt nog på erbjudandet. Detta trots att Nya Tider erbjöd afghanen fast anställning och kollektivavtal.

-Pettersson tycker erbjudandet var lite taskigt och föreslår en ny rörelse #skickastefanistället eller kanske ”skickaannieistället…


15 responses to “Skicka mig i stället eller varför inte, skicka Stefan i stället…

 • age

  Kan det vara så att de där spökena har ”användning” av de afganska
  ”barnen”?

  En naturlig massagestav, och dessutom betald av oss skattebetalare, är ju rena gåvan för häxorna.
  Klart att de vill behålla njutningen så länge som möjligt.
  Massagestavarna är väl igång dygnet runt.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ack, ja.
  Det förhåller sig på samma sätt med blomsterhattsmaffian och pedofilaspiranterna då de begår sina sorgliga manifestationer för de illegala sängvärmarna, som med de likaledes moraliskt defekta celebriteter i USA som lovade att lämna staterna om Donald Trump segrade i presidentvalet.
  Ingen av dessa bredkäftade komedianter har hittills packat och dragit åstad, vilket tydligt visar deras seriositetsbrist.

  Då ovan förevisade afghansympatisörer icke äventyrar annat än sitt redan skamfilade rykte, är det riskfritt att hålla upp en patetisk liten skylt som aviserar att man är villig att skickas i stället för de överåriga ”barnen”.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Ja ingen skulle sakna honom, ja det skulle förstås vara Mia
  som i alla lägen dyker upp till hans försvar!

  Gilla

 • ana-maria r

  Vill bara komplettera med följande:
  Enligt artikeln hade 30 (trettio) personer fått erbjudandet om en enkel betald biljett till Afganistan, förutom att en afgahn skulle anställas. (Det var alltså inte bara någon enstaka person som tillfrågats).

  Gilla

 • Ingemar

  Skicka Stefan, MED!

  Gilla

 • Jhonsson

  Jag undrar om våra politiker medvetet går in för att förstöra våra skolor för att skapa en väljarkår, som är oförmögen till självatändigt tänkande.
  Som en fårskock skall väljarna fösas fram till ”rätt” valsedel.

  Gilla

  • Albert

   Bra exempel på detta är ju bilden ovan med de narcissistiska hönshjärnorna som inte ens klarar av att stava till ”mig”.

   Gilla

 • Sea Gull

  ”Upp flyga orden, tanken stilla står”.

  Gilla

 • Gus

  Bunta ihop dom och sätt dom på en buss ….

  Gilla

 • Mr Jordan

  Det är nog bittra tider för batikhäxorna nu. Jag förstår deras besvikelse, de vill ju bara göra gott och har säkert slitit hårt och spillt mycket tårar. Problemen började säkert redan i dörren, vid första kontakten. Istället för ett barn som flytt från Afghanistan så får man en vuxen man från Iran som betalat dyrt för att komma till Sverige. Han vill ha en ny mobiltelefon och pengar till ett besök hos frisören. Han vill ha pengar till märkeskläder och nöjen, han vet exakt hur mycket han har rätt till. Han förväntar sig fullständig service från kvinnor och vägrar erbjuda disk av en enda tallrik. Maten ska vara halal och samma som i Iran. På kvällarna vill han röra sig fritt, knarka, slåss, göra vad fan han vill. Han är oförskämd, hotfull och respekterar inte någon. Så kan det vara i tonåren, tänker batikhäxan, och han bär säkert med sig traumatiska upplevelser från kriget. Ändå är det något som inte stämmer och ser han inte lite gammal ut? Han pratar också oroat och återkommande om vad som händer när han fyller 18 och hur han då ska få lika mycket pengar. Får man mer pengar i Norge? Svälj förtreten, batikhäxor, sluta ljug för omgivningen och er själva. Det finns många fler legitima grupper i samhället som behöver hjälp och stöd i vardagen, gör en insats där. För ni hjälper väl inte afghanerna bara för pengar och sex?

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Det synd om dom, eftersom dom inte forstar, kanske ta en kurs i nagot?

  Gilla

 • Tony

  Huu vilka Ruggugglor!

  Gilla

 • Bajen666

  Jag vill inte vara taskig men vad fanken…kolla tanten på första bilden, kan man använda för att skrämma ”riktiga” barn med…istället för sotarn.!!

  Gilla

  • Bosse

   Jag tycker att dom ska skickas åt helvete.Det går bra att låtsas var tuff i Sverige. Den där skylten skulle dom sätta upp i det land Duterte styr.Det hade dom inte vågat för då hade dom fått som dom ville. Eller rättare sagt vad det står på skylten.Dessa äckliga kräk tycker jag ska få precis som dom vill med sitt budskap på skylten.
   Sådana här gånger önskar man att det fanns en ledare som inte lägger ett strå emellan utan gör precis som dom vill. Nästa dag hade tvåtusen batikhäxor väntat på deportering till Afghanistan och hade ingen möjlighet att återvända.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: