Rädslan får inte vinna


Rädslan får inte vinna men har den inte redan vunnit när varken media, politiker eller myndigheter ens vågar/vill nämna orsakerna och än mindre genomföra åtgärder för att åtminstone mildra alla de importerade problem (att betraktas med bl.a. dessa aspekter: bidragsberoende, kriminalitet, samhällsomstörtning) som har bragt bl.a. Sverige till randen av kollaps?

Vi uppmanas till ignorans istället för att vi men inte minst media, politiker och myndigheter upppmanas till ansvar och konsekvent handlande:

http://www.expressen.se/tv/nyheter/lernstrom-vi-far-inte-lata-radslan-vinna/

https://www.jp.se/article/debatt-radslan-far-inte-vinna/

https://www.sydsvenskan.se/2015-12-27/det-oppna-samhallet-attackeras-men-radslan-far-inte-vinna

http://gamla.hbl.fi/opinion/ledare/2015-11-14/778205/radslan-far-inte-vinna

 


One response to “Rädslan får inte vinna

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den passivitetspropaganda vi erfarit under de senaste åren, där bland annat terrorattentat besvaras med folkmassor som samlas för att gestikulera med handhjärtan, omfamna varandra och den funktionsnedsatta ordningsmakten samt klottra versifikationer på post-it-lappar, visar alla tecken på att intensifieras.

  Att vuxna medborgare, låt vara initialt naiva, fortfarande förmår intala sig att kulturrelativismen, som globaliseringsprocessens prestav, borgar för ett funktionellt och verklighetsförankrat samhällskoncept, är med tanke på den faktiska händelseutvecklingen fullkomligt fasaväckande.

  Samtliga normalt förståndsmässigt kapaciterade borde för länge sedan ha insett att den maskerade globalismen och dess impraktikabla teorier om det gränslösa, multietniska idealsamhället, endast är ett dödligt instrument i händerna på de amoraliska oligarker och psykopatiska makthavare som aktiverat dessa krafter och vars huvudsakliga mål är ett våldspräglat Europa utan självständiga stater, där endast normlösheten och den accelererande kriminaliteten regerar.
  Andreas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: