Putin Pangar På


Ryska flyganfall har enligt det Ryska nyhetsbyrån RT dödat mer än  2000 mordlystna muslimer tillhörande gruppen  ISIS – Al-Nusra i Syrien de senaste 11 dagarna.

Ryska flyganfall i Syrien mellan 19 till 29 september resulterade i att 2 359 militanta muhammedaner  dödades med ytterligare 2 700 sårade, meddelar det ryska försvarsdepartementet. 16 fält-befäl, och över 400 medborgare från tidigare Sovjetunionen är bland de som dödats.

”Terroristorganisationer Islamic State och Al-Nusra har haft de mest allvarliga förlusterna under de senaste månaderna. På grund av de ryska styrkornas effektiva verksamhet har de allvarligt försvagats, säger ett uttalande från försvarsministeriet, på lördagen.

Ministeriet sade att under 11 dagar förstörde ryska flygplan, 67 militära utposter, 51 bepansrade bilar  27 stridsvagnar, 21 raketramper och nästan 200 fordon som tillhörde de muhammedanska grupperna.

”Med hjälp av det ryska flygvapnet fullbordar den syriska armén omslutningen och förstörelsen av en stor islamiska staten styrka, cirka 1 500 muslimer , som invaderat  från Irak. 

30 september markerar den andra årsdagen av den ryska arméns medverkan i den syriska konflikten, på uppdrag av regeringen i Bashar Assad. Moskva meddelar att regeringsstyrkorna har återtagit kontrollen av 87 procent av landets territorium.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören noterar: Att Ryssland anser att det är bättre att försöka läsa problemet  på plats än att få tillbaks de, ”entusiastiska utövarna av den ”fredliga och humana”, till Ryssland igen.

Man kan väl också notera att åtgången på de ”mörkögda oskulderna” i paradiset är stor. 2 359 x 72 =169.848 oskulder bara till dessa entusiastiska muhammedaner.


7 responses to “Putin Pangar På

 • Larsson

  Putin håller på att skaffa sig en enklav i Syrien. Bra att ha tillgång till medelhavet.

  Gilla

  • ladulaas

   Flottbasen vid den syriska medelhavskusten har Ryssland haft sedan Sovjetunionens dagar. Inget nytt.

   Genom USA´s angrepp på Syrien, med sina islamistiska legotrupper ISIS, AlQaida och allt vad de kallar sig, har USA för decennier bränt allt vad heter good-will i Mellanöstern. Alltmedan den politiske räven Putin och hans kloke utrikesminister Lavrov, överlägsna de primitiva slaktarna från USA, kommer att få ett grundmurat förtroende överallt där.

   Förhoppningsvis blir Mellanöstern murbräckan, som kommer att bryta USA-imperialismens tvåhundraåriga erövringskrig över hela världen, och därmed bryta bankmaffians järngrepp över västvärlden.

   Gilla

   • Ulv

    Oficiellt har USA över 800 baser i världen, I Europa lär dess största ligga i Albanien, en hub för drog- och människohandel.

    Gilla

 • assad

  Många oskulder blir det.

  Gilla

 • Muhammed

  Och så ser Ryssarna till att alla civila får den nödhjälp som dom behöver ,mat tält friskt vatten mediciner och läkare men vad gör FN,EU och USA
  ? inte ett skit ! det är ju för fan Usa som startat och underhållit och utfört ”kriget””massmprdet”för Israels och oljebaronernas räkning .Ryssarnas anseende bara växer även om Zionist ägda massmedia lägger locket på samtidigt som Usa förlorat all anseende och tillit i mellanöstern och övriga världen dom ljuger och bedrar .Hela kongressen i usa ägs av judar lika så pentagon och allt annat

  Gilla

 • Lagro

  Russia’s involvement in the Syrian issue at the request of Damascus was linked to two basic principles — the protection of the Syrian sovereignty in accordance with the UN Charter and the fight against international terrorism. The commander that the Syrian people would never ”forget Russia’s contribution to the fight against the international terrorism,” ”liberation of Syria from murderers and criminals who were supported by the Arabs and West.”

  Ryssland med Iran har gjort en storartad insats som räddad Syrien, för två år sedan när Syrien begärde hjälp från Ryssland och Iran var läget mycket kritiskt för Syrien, fanns nästan endast Damaskus som inte var under IS och andra terroristers kontroll.
  Den största insatsen var det ryska flyget med deras utsökta skickliga piloter och avancerade plan och kartläggning av bombmål, som vände kriget till SAA:s och dess allierades fördel.
  USA och Nato hade planer att bomba Syrien som skulle gjort att IS och andra terroristerna hade tagit över landet, men Ryssland lade in veto sex gånger i FN för att stoppa barbariet.

  Liked by 2 people

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: