Flinande Kulturberikare misshandlar en gammal man


82-årige Ahmet Dobran upplevde sitt livs mardröm,  när han hade shoppat och gick på Sussex Road i Newham, East London, i augusti. Där blev han plötsligt utsatt för ett våldsamt överfall av tre unga män, två slog honom medan den tredje höll fast honom.

De tog hans guldkedja och armbandsur och sprang bort från brottsplatsen.

82-årige Ahmet Dobran efter ”kulturberikningen”

82-årige Ahmet Dobran var ett extremt sårbart offer. Han lider av cancer och påverkas också av Parkinsons sjukdom och han går med hjälp av en käpp.

Under det våldsamma angreppet bröt 82-årige Ahmet Dobran tre ryggkotor och har sedan dess varit sängbunden.  På bilderna av de tre ”kulturberikarna” , som fångades av en övervakningskamera,  kan man se att två av dem skrattar medan de springer iväg.

Polisen i London meddelar att de gärna vill ha hjälp att finna dessa brottsliga blattar!

LÄNK


16 responses to “Flinande Kulturberikare misshandlar en gammal man

 • mari

  Spontant uttryckt ” Ja jag hade velat slå ihjäl dom”

  Gilla

 • Muhammed

  Mahmud.Abdhull,Rafik misshandlar Ahmed ja vad är det med det ?normalläge kallas det ,men om offret hade hetat Sven Erik då hade jag blitt förbannad.Vi har ju ett parallell samhälle skapat av sossarna o mp och det har vi haft länge ,jag läste någonstans att tanken på att ta in militär för att få ordning på blattarna inte längre är främmande ,men vad hjälper det när ingen döms för någonting längre och skulle man börja döma alla blatte brottslingar så måste rättsväsendet växa 10 falls och nya fängelser byggas
  dom som finns är överfulla med Negrer/Blattar Neger/Blattarna står för 99%av all grov brottslighet ,,det är inte längre 60-70 % utan nästan allt och det är ofta individer av andra -tredje generationen och dom har haft chansen att intigrera sig men skiter i det och det beror inte på socioekonomiska orsaker ,,kolla bara Kineser och övriga Asiater int fan håller dom på så där
  Rädda sverige byt regering

  Gilla

 • Hans Bimoxa

  Haha, ja se dessa vedervärdiga och lägre raser – biologiskt avfall.
  OCH alla dessa vidriga undermänniskor som röstat för att de har fått komma till den av vita DUGLIGA högermän byggda och konstruerade västvärlden.

  Gilla

 • Stenbock

  Sedan finns människor som skrattar åt mig,när jag förklarar att jag undviker gå ut efter mörkret i mitt ghetto ! Har likväl inte fyllt 82 !!

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Kan hoppas att den som la ut en belöning på den fega råttan som sparkade ner kvinnan i trappen till tunnelbanan, ser detta och går ut med belöning på dessa skräp.
  Det vore en skön känsla att dessa skräp får utsättas för vedergällning.
  Uppmanar inte till brott, men nånstans måste rättvisan segra.

  De fegaste av fegaste skräp.

  Gilla

 • Tony

  I Svensk Media hade bara stått ex 3 personer i 20-25 års åldern,
  Media här hjälper inte polisen ett förbannat dugg. Gör landet en tjänst köp inte Aftonlögnen ,EX pressen, DN, Sydsvenskan eller andra fejkmedia,
  skippa dessutom alla tidningar som ges ut av Bonnier koncernen eftersom denna koncern är för massinvandring av dysfunktionella figurer.

  Har själv uteslutit dessa för länge sedan, vill bara läsa sådana som
  rapporterar verkligheten, dom är tyvärr svåra att hitta i Sverige.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Hittar dom säkert i Sverige….för att hämta in mer pengar, och bor/frodas i finaste bostaden i Stockholms innestad, kramandes av batik-häxor som säger i kör…..det är så synd om dessa baaarn.

  Fy fan….hoppas på karma, och att de får vad de förtjänar, då denna handling görs bara av det lägsta skrapet av mänskligheten. 😡😡😡

  Gilla

 • Cinna

  De tycker det de just gjort är kul! De som fegt gett sig på en gammal sjuk man. Hur kan man leva med sig själv, hur kan dessa ”polare”visa sig för varandra?! Är de stolta? Finns bara ett ord för sådana här: Avskum! De borde få minst 20 års straffarbete utan några bekvämligheter och namn o bild i pressen!
  Men svenska regeringen och batikhäxorna välkomnar dem säkert till Sverige med gratis lägenhet och lite flört-prat med batikhäxan, för i Sverige får alla kriminella nya chanser! Särskilt avskum som dessa!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilka modiga samhällsparasiter att ge sig
  på en försvarslös gammal människa det säger vilken typ av empati de har eller rättare sagt inte har, en vidrig engelsk import undrar vad alla vurmande invandrarvänner tycker om detta fega och ynkliga tilltag, är nog det synd om ligisterna med detta grottbeteende !
  GB gör det rätta nämligen lämnar rikemansklubben och kolossen på lerfötter EU och återupprättar sin gräns med riktiga kontroller.

  Gilla

 • Torleif

  Fy. Liknande avskum finns i Sverige. Tag bort dem.

  Gilla

 • Joy

  Vidrigt! Gode tid, vilket övergrepp på denna man.

  Gilla

  • Bosse

   Finns inte ord angående sådana här fall. Det händer i Sverige också varje dag. Satans ynkryggar. Men dom blir inte utvisade om dom döms.Förstår inte rättsväsendet som vill ha kvar dessa i landet.Dessa åklagare och jurister måste ju också var en del av vänsterextremismen.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Inte utvisade men däremot blir de ompysslade och mycket väl omhändertagna på något av Kriminalvårdens hotell som patetiskt kallas för fängelse !
    Att det är så vet man om man jobbar som betjänt inom dagens fångvård, när man började för 35 år sedan var det inte så, något har hänt i Sverige sedan dess.
    Dessutom belönas brottslingarna i Sverige med att friges efter 2/3 av strafftiden vid skötsamhet som det så fint heter (undantag livstid där råder lite andra regler men livstidarna far heller inte illa får väldigt bra service och omvårdnad) inom åldringsvården kan de inte i sin vildaste fantasi drömma om samma goda omvårdnad som kriminella får i kramgoa Sverige.
    Brottslingar bara hånskrattar åt dagens svenska rättsväsende som mer eller mindre kapitulerat.

    Gilla

   • Kenth Andersson

    De som flummade och skrek på barrikaderna 68 styr idag Sverige, denna extrema vänster ideologi genomsyrar hela svenska samhället och är väl inrotad sedan slutet av 60- talet !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: