SD:s fel


Karl-Petter Thorwaldsson som sitter i Socialdemokraternas verkställande utskott skyller Nordiska motståndsrörelsens expansion på Sverigedemokraterna.

Thorwaldssons utspel kan se i kontext till att han själv propagerar för Socialdemokraterna och mot Sverigedemokraterna. Ånyo ett utspel i valrörelsen som redan inletts.

Artikeln är något luddig och motsägelsefull. Vad sägs om följande:

”Ignorera den…//…Gå i stället i någon av de motdemonstrationer som arrangeras av arbetarrörelsen och andra folkrörelser i Göteborg”

NMR har fått gratis reklam de senaste veckorna och detta på ett sätt de varken förtjänar eller står i paritet med deras storlek. När våldsvänstern idag kommer att angripa både nazisterna och närvarande poliser, kommer NMR att få än mer publicitet. Precis efter deras planer.

Lek nu med tanken att media ignorerat demonstrationen, att politikerna inte gjort sina utspel och att våldsvänstern hållit sig borta. Hur mycket publicitet hade marschen då tillägnats och hur stor uppmärksamhet hade den tilldragit sig? Etablissemanget spelar NMR rätt i händerna, utan att de förmodligen inser det.

Åter till Karl-Petter Thorwaldsson (S).

”Nazisterna vill inget hellre än att ställa till bråk och våldsamheter. Många av dem är dömda kriminella…//…Vi ska inte vara där och slåss med dem”

Lägg märke till att han inte ens nämner AFA i artikeln. AFA är också de en extremistorganisation som nyttjar våld för att förändra samhället, men som ständigt smyger under radarn. Jag vill inte tro att de kan göra det p.g.a. sina maskeringar, att de agerar som nyttiga idioter för de röd/gröna partierna eller att många socitetsmänniskor har sina söner och döttrar med i rörelsen.

Sedan undrar jag om Thorwaldsson tullat på rödvinet. För visst menar han ”slåss mot dem” och inte ”slåss med dem”?

Arbetet

LO-basen beskyller alltså SD för nazisternas demonstration idag. Då ligger det väl nära till hands att beskylla Vänsterpartiet för kravallerna i Göteborg 2001 och AFA:s expansion? Vad svarar K-P Thorwaldsson på det och hur förhåller sig Stefan Löfven till att hans koalitionspartners i Vänsterpartiet har nära kopplingar till våldsvänstern?


13 responses to “SD:s fel

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Thorwaldsson ger förmodligen ett prov på vad som kan tolkas som en freudiansk felsägning, då han sammanblandar prepositionerna med och mot avseende protestmarschen. Därmed kan han ha avslöjat den delikata detaljen att han är medveten om de politiserade uttalandenas kontrovers med såväl samvete som fakticitet.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Tony

  AFA är väl sponsrade av facket precis o Sossepartiet
  Thorwaldsson kan kan hålla sin stora käft och fortsätta
  och odla skägget så att han döljer alla dubbelhakorna
  uppkomna av alla goda middagar som dom anslutna
  fått bekosta. Gå ur facket, det finns ingen anledning att
  ni som inte stöder Sossepartiet är med och hjälper dessa ekonomiskt?

  Gilla

 • Realist

  Herr Torwaldsson har ”suttit” för länge vid ”grötfatet” och gottat sig på bekostnad av fackmedlemmar och skattebetalare !!!

  Gilla

 • 66mn

  Eftersom han är så ung så antar jag att hans kunskaper i historia går lika långt tillbaka som dom år han har levt.
  Men efter ett sådant uttalande så utgår jag ifrån att han har inte en aning om Socialdemokraternas historia, där bland annat Socialdemokraterna ville ger Hitler fredspriset och sen kan säkert alla förstår vad Socialdemokraterna hade för förhållande med Hitler och Nazityskland. Jag kan bara inte förstår att dom har mage att anklagar SD för samband med nazister och gud vet allt som dom hittar på för att få svenska folket att tror på detta.
  Men jag kan upplysar alla dom som gör allt för att kasta så mycket skit 💩 på SD som dom bara kan.
  Men till er alla vill jag säga att ni anstränger helt i onödan, och det bara för att vi svenskar köper inte längre eran skit, alltså är det ingen som läser det ni skriver för det räcker med att man ser vem artikel författaren är så vet man redan vad det handlar om.

  Gilla

 • gamgubben

  Om nu NMR blir anfallna av någon vänsterfalang som AFA eller liknande och om NMR försvarar sig så blir naturligtvis skulden deras. Det är logiskt i Absurdistan.

  Gilla

  • Mimi N.

   Jag är rädd för det, gamgubben – det är mycket skit NMR och SD får ta emot från arroganta ”Mia” och hens löfvenska medbrottslingar.
   Vad bra jag mår av att inte vistas på samma mark och andas in samma förurenad luft dessa low lives andas ut genom näsan, porerna och något …. annat (längre ner).

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Enligt LO är givetvis det kommande oväder vi ska få i nästa vecka SD:s fel. Men SD vill ju förbjuda nazister på våra gator. Förlåt men jag förstår inte. Jag har ingen politisk hemvist idag. Var sosse men sveks o kanske inte så konstigt att dom idag inte ens når 30%. 35% som Persson fick var katastrof. Vad är då under 30%. Prat löser inga problem och det är här S inte hänger med längre. Att ge pensionärerna en hundralapp mer löser nog heller inte S:s kris. Talar dom aldrig med vanligt folk?

  Gilla

  • svensson

   Nu höjer sossarna barnbidraget lagom före valet det går alltid hem hos de mindre tänkande folket och naturligtvis hos alla våra nya 10-12 barnsfamiljer.

   Gilla

   • Tony

    Ja när deras politik inte kan fånga röster så kan väl alltid mutor hjälpa till så att dom får fler röster.

    Gilla

 • Fredde

  Jag önskar och hoppas att nazisterna inte sätter igång något bråk.

  Inte för att jag sympatiserar med dem (skulle aldrig falla mig in), utan därför att det tydligt skulle visa att om bråk uppstår, så är det vänstern som står för det!

  Fast, även om det nu blir så, lär väl PK-media ändå skylla allt på NMR…

  Gilla

 • stefan a.

  Man trodde inte det kunde bli sämre efter förre LO-bossen…men det kunde det…

  Gilla

 • ossie

  Den mannen är nog mer tjockskallig än han ser ut.

  Gilla

 • Håkan

  Torwaldsson är en äkta politruk av gammalt Öststat snitt!!
  Sorgligt att någon är med som medlem och betala dessa mutkolvar vilka hör till historien!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: