Något sent uppvaknande i Malmö…


INSÄNDARE Malmö 28-9-2017

Till Olle Schmidt (L)

Jag får väl gratulera till ditt yrvakna uppvaknande som ju tyvärr har kommit något sent, sisådär 30 – 35 år för sent, och som jag läste om i sydsvenskan idag. (Betalvägg)

Du beklagar dig över att Malmös ledande politiker har varit allt för naiva i synen på radikal islamism.

Jag anser att denna naiva syn gäller islam överhuvudtaget. Och inte bara islam utan folk komna från länder och kulturer i dom s k MENA – länderna där man löser alla konflikter och problem med våld.

Du vet precis lika väl som jag att Malmö idag är en stad som är genomsyrat av grov kriminalitet såsom mord, skjutningar, rån,  anlagda bränder, våldtäkter, misshandel mm.

I samma tidning som du finns med i kan man bara idag läsa om tre dömda för knark och vapenbrott, två skjutna på Ramels väg, fler vakter på akuten på Malmö sjukhus. Huvudpersonerna i dessa artiklar är samtliga  s k svenskar med annan bakgrund.

Varje gång det förs in en skottskadad person på akuten så spärras akuten av utav polisen för att förhindra fler uppgörelser mellan olika invandrarfalanger.

Bara i år har det ägt rum ca 47 skjutningar i Malmö och utan någon större överdrift så är säkerligen i så gott som alla fallen både skytten och den skjutne av utländsk härkomst.

Sådana som jag har ju under alla år kallats för allt ifrån främlingsfientliga, rasister, islamofober, nynazister och Gud vet vad. Men det enda vi har gjort är att varna för den utveckling som vi nu har inte bara i Malmö utan i snart sagt hela landet. Att du nu beklagar dig över att politiker har varit för toleranta mot dom intoleranta när du själv har varit det under i princip hela din politiska karriär finner jag som ett ganska stort hyckleri, Olle Schmidt, när du tillsammans med ditt partis politik är en av dom som är skuld till att det ser ut som det gör.

Du har som f d EU – parlamentariker stor skuld till att inflödet av allahanda kriminella element till landet kunnat pågå så gott som ostört tack vare den s k fria rörligheten inom EU.

Denna fria rörlighet har också möjliggjort att s k EU – migranter, i huvudsak romer från Bulgarien och Rumänien, kunnat välla in i landet för att ”arbeta” med allt från tiggeri till prostitution och hembesök hos svenska åldringar samt att svina ner på andras marker och tomter så till den milda grad att en svinstia närmast kan liknas vid ett lyxhotell i jämförelse med EU – migranternas ockuperade boplatser.

Om du inte har sett det igår så rekommenderar jag dig att se Uppdrag granskning som visade flitiga EU – migranter i arbete från bl a Bergen i Norge.

Nu kvittar det hur mycket du än gör en omvändelse under korset för det är kört, Olle Schmidt. Du och ditt parti, och även andra partier förutom SD, har lyckats så väl med ert svek mot det egna landet och folket att Sverige aldrig mer kommer att kunna bli det som det en gång har varit, d v s ett normalt land för både svenskar och invandrare komna från civiliserade länder där man har kulturer på liknande nivå och inte kulturer som i princip fortfarande befinner sig på grottstadiet, särskilt när det gäller utövande av våld och andra primitiva inslag av barbari såsom stening och halsavskärningar för att bara nämna två.

Du kan känna dig trygg vad det gäller bemötande av dina åsikter på debatt och insändarsidor i sydsvenskan för tidningen kommer aldrig att publicera sådana och det i synnerhet inte från en sådan simpel rasist som jag eftersom jag nu i flera års tid är utestäng från dessa sidor i den aktuella tidningen.

Så du och dina likasinnade kan fritt sprida era hycklande åsikter utan att bli bemötta.

Till sist så vill jag avsluta detta mail med att säga att för min egen del så bryr jag mig inte så mycket om situationen i landet eftersom jag snart är 66 år och i bästa, eller kanske man skall skriva sämsta, fall har max 15- 20 år kvar i jordelivet. Men jag vill passa på att tacka dig och andra politiker av din kaliber för att ni troligtvis har omvandlat Sverige till den mångkulturella katastrof där det i framtiden blir omöjligt att framleva ett normalt västerländskt liv för mina barn och barnbarn, såvida dom inte väljer att dra härifrån.

En klen tröst är att detta kanske också kommer att drabba dina eventuella barn och barnbarn.

Så tack, Olle Schmidt och ni andra, ett jävla stort tack!

Sandor Herold, Malmö


19 responses to “Något sent uppvaknande i Malmö…

 • Sven-Erik

  Lysande som vanligt av Sandor. När nu, sen om sider, Olle Schmidt (L) inser att SD har haft rätt, måste det betyda att olle är rasist. Välkommen i gänget som inte är nazister. Med välkomsthälsningar, citat; ”Hellre rasist än idiot”.

  Gilla

 • Bosse S

  Den mannen är genomfalsk. Han startar allt som oftast sina anföranden med att tala om att han inte är svensk. Han tillhör slöddret som har ansvaret för det han nu klagar på.

  Gilla

 • Kattsand

  Politikerna har väl alltid varit naiva för radikal islam och det kommer de fortsätta vara även om resten av Sverige skulle se ut som Malmö. Man gör ingenting åt någonting, efteråt konstaterar man bara att det är för sent och att det inte längre går att göra något åt.
  Ett problem i dagens ateistiska Sverige är att vanligt folk har svårt att föreställa sig att någon faktiskt tar sin tro på allvar, jihadism är liksom ett uttryck för en sådan trosinriktning där man tar det på blodigt allvar och är villig att dö för det.

  Gilla

 • 66mn

  Tack vare den politik som dom drivit dom tre sista decennierna har gjort att Malmö är mer eller mindre förlorat, och tror mig det kommer absolut inte dröja länge förrän man kommer att se hur alla dom som är skyldiga till och ansvariga för att Malmö är en förlorad stad just dom kommer med sina stora flyttlass först.
  Men sedan finns det dom som inte har råd eller av någon annan anledning inte kan lämna krigszonen det är dom som får ta konsekvenserna av vad totalt inkompetenta politiker har skapat.
  Och just detta retar gallfeber på mig, för det finns absolut ingen rättvisa i det.

  Gilla

 • Valter

  All heder åt Sandor som fortsätter att förtälja sanningar om landet och dessa lismande journalister och politiker, som inte verkar ha nån skam i kroppen.

  Gilla

 • gamgubben

  Sandor ett ljus i det kompakta Malmö – mörkret!

  Gilla

 • Ulv

  Valrörelsen är i full gång och assorted politiker försöker demarkera sig från dagens infernala vardag i avsikt att permanenta sin tillvaro vid köttgryttorna ännu en period.
  Dagens situation är konsekvens av förräderi/bedrägeri av en elit mot ett ”sovande folk”. Det försiggår ett folkutbyte i Skandinavien.
  Detta kommer inte att upphöra, såvida inte det blir ett folkuppror. Och med vapen i handen säkra en trygg tillvaro för framtida generationer.
  Det som sker, sker inte av en slump. De flesta av er är medvetna om att det finns olika externa krafter som driver på denna utveckling. Inför framtiden planerar man inte för fred, ordning, välstånd och utveckling i de olika nuvarande orosområden utan för fortsatt ”flyktingpolitik”, ett exempel på detta är Syrien där det redan är igång en till krig.
  Att allt detta sker inte av ren slump bevisas av historien om Mullah Krekar, som flygs tur-retur Norge- Mellanöstern ombord ett NATO plan för att delta i planering av mordandet av civila. Herr Krekar brukar hota till döds andra medmänniskor, bla norska politiker. Som tack utvisas han inte då han riskerar ”omänsklig behandling” (med största säkerhet är han en CIA-”asset”). Jag har också tidigare länkat till Fru Barbara som vänligt förklarat kartan för den naiva allmänheten (https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ), detta med benägen bistånd av en tidigare statsminister som fick köpa sig ett litet soldattorp som tack. Informera er!. Organisera er!

  Gilla

 • Mjölner

  Sveriges Tombstone med den eviga gunfighten vid OK corral.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Det är korkat att försöka tiga ihjäl åsikter man inte delar”.

  / Alice Teodorescu

  Gilla

 • Tony

  Ja var det inte något liknande skämtet till Statsminister sa?
  Sverige har varit för naiva??Vilka pellejönsar, 7 klövern
  har inte bara varit naiva, utan betett sig som stora idioter,
  Själv har jag bara 8 årig folkskola men räknade ut denna
  utveckling av Sverige för snart 10 år sedan, och tyvärr tyvärr
  så fick jag rätt, jag önskar av hela mitt hjärta att jag haft fel.
  Från den lismande Bengt Westerberg och till den nu uppvaknande
  Olle Schmidt har alla som påtalat detta bedömts som mindre
  vetande och blivit överösta med otidigheter av dessa oduglingar.

  Men vi kan i alla fall se våra barn och barnbarn i ögonen
  för att vi försökte varna för konsekvenserna av en ohämmad invandring från Mena länderna, men jag undrar om denne Olle och alla
  dom pösmunkarna inklusive Media kan det ? Fan troet!

  Gilla

 • Carl edström

  Tack Sandor !

  Gilla

 • ladulaas

  Det är liberaler och socialister, som i skönt samspel har skapat den mentala härdsmälta, som ungefär varannan svensk idag är drabbade av. Det tog dem i runda tal 200 år att förvända synen på svenskarna, så att dessa idag skiter fullständigt i sina barns och barnbarns framtid.

  Så länge som svenskarna bor bra (i en bostad som banken äger), har en flashig bil (som banken äger) och kan göra häftiga skrytresor, så är de fullt nöjda. Sedan kan araber och afrikaner gärna få överta landet, det bryr de sig inte om. Att deras barn och barnbarn blir sexleksaker för invällarna och att deras egna föräldrar svälter, rör inte majoriteten av svenskarna i ryggen.

  Ett sålunda degenererat folk kan naturligtvis inte bestå. Undergången för Sverige och det svenska folket ligger nu bara något decennium bort…

  Gilla

  • Mimi N.

   Nagyon köszönöm, Sandor. Stort tack till Ladulaas också. Ni har rätt, naturligtvis, bara att styrande i Malmö såsom övriga Sverige är inte naiva, de är förrädare som förstör alltihop med avsikt. Problemet är : vad gör vi med svenska folket, massan som inte orkar ta upp sina ars… , nej, rumpor ur sofforna, agera och utrota korruptionen.
   Apropå det: Rumäniens president sa idag att politiker under DNA-utredning inte borde vistas i parlamentet utan de ska hem på en gång.

   Gilla

 • Bajen666

  Bra skrivet, men det är som att tala med en tegelvägg….alltså fullständigt meningslöst

  Gilla

 • Stenbock

  Kan som vanligt enbart tack dig Sandor,för din uppmärksamhet och,att du delar med dig historien,om denne bizzare folkpartist.Tyvärr inget nytt när det gäller detta infantila parti,oavsett om de kallar sig ”liberala” eller L….

  Gilla

 • Gus

  Sandor Herold uttrycker i det ovanstående vad varje normal Svensk inte vågar tycka. Sanningen kommer att segra !

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Så sant, så sant.
  Nu ska de lömska folk/landsförrädarna, kalla OSS för naiva…nej tack.
  Förrädare är förrädare, och idioter är idioter.

  Bra skrivit…Tack 👍

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: