Hanna Wigh ångrar sig

INRIKES. Hanna Wigh, som lämnat Sverigedemokraterna i protest mot hur partiet behandlar personer som larmar om oegentligheter, säger nu att det var ett stort misstag att berätta om sin partikollegas sexövergrepp enligt Expressen.

I en intervju med tidningen beklagar Wigh att debatten kommit att handla om en enskild persons handlingar snarare än om det systematiska grundfel som hon menar finns i partiet.

I TV4:s Kalla fakta vittnade flera SD-företrädare, både tidigare och nuvarande, om hur de straffats efter att ha larmat om oegentligheter. Att debatten inte till större del handlar om hur SD hanterar så kallade visselblåsare i stort spelar partiet i händerna, menar hon.

– Det är ett parti som gör anspråk på regeringsmakten, men som inte klarar av att följa grundläggande demokratiska värderingar i sitt eget politiska arbete, säger Wigh till Expressen.

-Pettersson undrar vad det är fråga om? Det första övergreppet påstås ha ägt rum år 2012 så det har funnits gott om tid att fundera och lägga upp taktiken, och enligt Hanna förkom det även 2016.

Det börjar mer och mer likna en tragedi för de inblandade, kanske mest för Hanna Wigh. Detta sagt med vetskapen om att SD är toppstyrt och att det finns gott om skitstövlar i partiet, dock tror jag inte det finns fler svin i SD än i de andra partierna och definitivt färre än i S…

Kom dock ihåg att SD inte är någon lagmaskin, några få i toppen styr allt och det är lågt i tak för många men högre för vissa.

Jag vet dock för lite för att döma henne.

Om Hanna Wigh på bloggen…

21 thoughts on “Hanna Wigh ångrar sig

 1. På något vis verkar jäntan vara mer labil och svagt korkad än hämdlysten. Hon har inte tänkt igenom det hela, räknade inte med följderna. Handlade impulsivt eller på andra krafters anrådan vilket jag starkt misstänker.

 2. Fjollan hoppades att sända chockvågor över världen. ’The Ice Queen’ kommer ganska skrynklad ut ur hela affären.

 3. Hon är fullständigt fånig.springer runt till media tidningar etc,ångrar sig hon vill söndra partiet.dags hon lämnar.hon verkar hysterisk på något vis.en djävla larvmaja som är besviken på att hon inte kom längre. Vore jag Åkesson då rök hon nu.

 4. Något märkligt hände i nyhetsrapporteringen i SVT och TV4.
  En sån smaskig propaganda som Wigh:s påstådda utsatthet är borde som vanligt är i dessa kanaler diskuteras i någon månad, MEN efter att hon gått ut i sexpressen och menat att hon haft fel så blev det tvärtyst.

 5. H.W ångrar sig ! Hur ska nu svensk massmedia och alla de stackars journslister som i TV och radio chockade och nästan tårögt satt och lyssnade på en f.d kvinnlig medlem av SD och hennes berättelse om vad hon varit med om, kommer hon även i fortsättningen att bjudas in till TV-soffor ?

 6. Hon är verkar väldigt obalanserad och försmådd av någon eller några. Vilket ledd till det här försöket att sabla ner parti och vänner. Tragiskt egentligen.

 7. Inte förvånad över detta stolpskott. Förstår att de inte vill ha med denna feministstolla att göra. Vad kunde hon inte ställt till med längre fram, inte många hästar där inte, det var väl det det hela handlade om. Hon får väl gå över till MP, där finns det många stolpskott att frottera sig med.

  • När det gäller stolpskott har jag en bild här från en sådan:
   http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/monika_herrmann.jpg
   Denna kvinna (eller man ?) styr de Gröna kommunisterna i Berlins
   värsta mångkulturella distrikt.Hon vill nu förbjuda all form av reklam, med bilder av unga damer…Tvivelaktigt om denna Hanna sluter upp i ett sådant parti. Troligen förr i FI som någon skrev i en kommentar.

   • Mycket möjligt hon har kostat Berlins skattebetalare,minst 10 miljoner Euro eftersom hon upplät,en nedlagd skola till illegala niggrar och annan ohyra. Här har de under bevakning (från privat säkerhets AB) dygnet runt,nu bott sedan 2015.
    Inga tecken på att detta illegala boende skall upphöra efter denna långa tid.
    Detta är ett exempel på de gröna aktivisternas program,som de nu vill införa i hela landet ! Skulle ni åka till Berlin besök Kreuzberg/Friedrichshein, så får ni en bild av hur Sverige kommer att se ut om några år ! Men pass upp det är i stort lika,eller än farligare i Malmö…

 8. Nu slipper SD i alla fall ett spånhuvud för framtiden. Hon lär förlora i en rättegång. Vänta i 5 år med att anmäla. Skumt? Vad hämnas hon för? Det är knappast våldtäkt och på sin höjd sexuellt trakasseri. Hur skall hon bevisa sin anklagelse, även om karlen inte kan rentvå sig heller? Ord lär stå mot ord – det blir allt.

  • Ännu en rättegång väntar fru Wigh då hon nyligen misshandlat en partikollega,en dam i 60 årsåldern.

   • Är hon alkoholist eller går på droger? Verkar ha mycket konstigt uppträdande mot omgivningen.

 9. Mycket spånig böna som bara vill ha egen uppmärksamhet och bitter för att hon inte nått någon topposition som hon tänkt sig. Typisk d….. blondin.

 10. 5 år… det är en lång startsträcka.

  Det väcker ju frågan: har det egentligen hänt något, eller vill hon bara skada (SD)?

 11. Nu vet jag inte hur kameran var placerad,och därför gav en felaktig bild av henne. Vad jag för många år sedan lärt mig är,att en människa som tittar upp i taket under sina svar,talar inte sanning ! Detta är en av grundpelarna och orsaken till ”magin”, hos de s.k. tankeläsarna…

Kommentera