Hjälp oss…

INVANDRING. För er som inte känner till den undre mannen så är han imam i en Göteborgsförort och misstänks vara överhuvud i den släkt som styr i Angered med något omdiskuterade metoder. Bland annat lär släkten säga att ring inte polisen, kom till oss så löser vi problemen…

15 thoughts on “Hjälp oss…

 1. Polisen står maktlös inför den grova muhammedanska brottsligheten som sjuklöverligan importerar till Sverige.Mycket illa,det innebär att sharialagar och det politiska islamska systemet har vunnit ännu en stor framgång i Sverige.Samma ideologi som skapar problemen säger sig kunna få stopp på vissa problem som deras egen kultur har skapat i värdländerna.Smart drag,eller hur.Imamer säger sig ha lösningen på viss brottslighet ,att de får ta över polisens jobb genom att agera som i hemländernamed sharialagar.
  Såg en dokumentär som Pettersson lagt ut här för nåt år sen eller så,en norsk dokumentärserie om muslimska brödraskapet,ledaren för mb i Egypten sa att mb mål är att ta över västvärlden och att han var säker på att en dag skall alla män bära skägg och alla kvinnor bära hijab och då kommer dem att be honom leda /styra över dem.Frihet måste erövras hela tiden,vi måste kämpa för vår frihet och vägra bli slavar under islam och sharialagar.Våra barn och barnbarn förtjänar en bättre framtid än vad sjukklöverligan bestämt för dem.Svenska folket måste rösta rätt 2018.

 2. Tack pettersson för att det är så högt i tak här,och att man kan skriva så fritt och informativt här om islams ideologi och fakta om alla negativa konsekvenser med den muhammedanska invasionen av vårt land.Eloge till Pettersson!!
  Vad som är ytterst oroande och beklämmande är att alltför många svenskar är totalt okunniga/ovetandes om den islamisering som pågår iSverige med politikerhelvetets uppmuntran och stöd för att sharialagarna vinner alltmer mark i vårt enda hemland.Arbetarna har fullt upp med att jobba i sitt anletes svett och har knappt tid och ork att sätta sig in i och få en helhetsbild av vad sjukklöverligan raserar i vårt land,och detta vet socilistregimen och systemmedia så väl så väl om och utnyttjar maximalt .
  Det finns “akademikerbloggar “tex ingen namngiven här där de sitter lite “finare” folk och akademiker och skriver så högtravande och akademiskt för sina egna invigda skulle jag vilja säga.Det står så mycket blahablaha och fina ord och filosofiska tankegångar av både den ena och den andra kända personern från långt tillbaka,och skribenters egna funderingar ,erfarenheter från det akademiska arbetslivet etc och iakttagelser, dessa som lever långt från det mångkulturella helvetet,där är man inte välkommen att skriva fakta om just islams ideologi,nä se det passar inte herrskapet,hur försiktigt och fint man än uttrycker sig och har källhänvisning mm ,så är det kalla handen att säga sanningen om islams ideologi,inte underligt det ser ut som det gör med vårt land idag när så många blundar och fegar ur inför den nationella katastrof svenska folket och vårt land nu står mitt upp i.Det är så många svenskar som hjälper sjukklöverligan att tysta sanningen och fakta även om de inte har kunskap i sakfrågan.Skrämmande!

 3. HJÄLP OSS ,Skaffa oss en polischef som kan sitt yrke, en
  värdelös Politruk har inte på en så pass viktig posta att göra,
  en politruk som dessutom har det dåliga omdömet att tala illa
  om andra partiers ledare är inte vuxen för att inneha en sådan
  chefspost..

 4. Jag tycker alla på den här sajten ska öppna sina hjärtan. Sitt framför tv och öppna era hjärtan! Det verkar vara så politikerna tror att man löser samhällets alla problem!!!!! Öppna era hjärtan!

 5. Varför skapade politikerna detta Sverige? Hur kommer Sverige vara om tio år? Jag är så trött på alla som tror att Sverige är bättre än vad det är! I somras träffade jag en svensk/finsk tjej. Hon var uppvuxen i Sverige, mamman finsk och pappan svensk. Hon flyttade till Finland för åtta år sedan när hon var 20 år sedan. Hon tycker att allt i Sverige är så bra. Hon tycker att det alltid har varit problem för utlänningar att jobba. Det var det för hennes mamma. Men om en svensk flyttar till Finland – då tycker ju finländare att svensken tar ett jobb från en finne.

  Men svenskar ska ju vara så självutplånande och tycka att det är ok. att folk kommer och jobbar i Sverige och får massor med bidrag – om man inte hör det då är man rasist. Många svenskar flyttar utomlands om de kan – det går inte att diskutera invandring – Sverige måste kollapsa först-det måste synas att invandring inte funkar för att invandringen ska sluta.

  Den svensk/finska tjejen tyckte att det var extra fint med invandrare – de var extra trevliga. Jag har hört det förut, men vi som är etniska svenskar var ska vi ta vägen – alla får inte jobb utomlands?

  • Sverige har naturligtvis de politiker landet förtjänar, faktum är ju att det är svenska myndiga medborgare som efter eget huvud helt på egen hand går till valurnorna och enligt fria val lägger en röst på ett eller flera partier och därefter blir ju sedan politiken och senast ville tydligen ca 87% ha en 7 klöver i riksdagen om nu många eller få av dessa 87% väljarna ångrat sig efter valet 2014 visar sig 2018.

   • Men politikerna har smugit in invandrare till Sverige, först 1992-1994, sen 1996-2006, sen 2006-2014. Tidningarna hade vinklade reportage och berättade inte om storleken på invandringen. Under åren 2006-2014 blev det successivt uppenbart för folk i Sverige hur många som hade kommit och problem som hade uppkommit. Men folk fick upp ögonen för problemet med invandring genom vad de såg och upplevde i samhället inte genom tidningar, speciellt DN fungerar dåligt.

    Jag tror att många hoppades att socialdemokraterna skulle stänga gränserna 2014, men de har fortsatt med den generösa invandringspolitiken. Nu är många medvetna om problemet med hög invandring, men politikerna har tidigare smusslat in invandrare till Sverige.

 6. Öppna era hjärtan,Sverige bygger inga murar,värdegrund.Jag är så trött på nya Sverige och alla som okuperar vårt land och alla som låter det ske.Vakna Svenskar ! Mvh Adolf

  • Vad ska hända om svenska folket skulle vakna till ?
   Har svårt att se vad som kunna göras för att återställa Sverige till en värdig nation som Sverige en gång varit innan dörren öppnades mot omvärlden och massinvandringen var ett faktum, tror tyvärr att skeppet Sverige med dagens politiker massmedia och det övriga politiskt korrekta etablissemanget har sjunkit för djupt man ser ju bara vilka enorma resurser och kostnader som krävs idag bara för att hålla dagens mångkulturella Sverige hyffsat flytande och att backa tillbaka kommer förmodligen att innebära mer eller mindre krig mellan dagens tungt kriminella och välbeväpnade gäng som tagit kontrollen över egna samhällen i samhället och staten politikerna vet att dessa ligor aldrig frivilligt ger ifrån sig sina territorier med droghandel annat som tickar in pengar.
   Är nog bara att inse att rättsväsendet kapitulerat inför kriminaliteten vilket brottslingarna vet.
   Men alla förslag som kan få dagens tickande kriminella samhällsbomb att sluta ticka innan det blir total anarki är välkommet sedan är det bara att försöka övertala den kramgoa och fega 7 klövern, SD däremot vill garanterat sätta hårt mot hårt och rensa upp i träsket !
   Ska Sverige bli ett bättre land måste vi bli som Kina eller Nordkorea där ordning och reda alltid går före mänskliga rättigheter och personlig integritet och något sådant går Margot Wahlström aldrig med på hellre sänka Sverige helt än att riskera att stackars brottslingar skadas.

 7. Klanen är uppbyggd precis som maffian. Liksom maffian så finns de utspridda till varje litet hörn av vårt lilla klot !

 8. Det är han som bestämmer hur mycket bistånd Moskén behöver.
  Den politiker som inte följer påbudet råkar illa ut.

Kommentera