Falsk marknadsföring från Hultsfreds kommun


INVANDRING. Det är många kommuner som ägnar sig åt ”marknadsföring” av för att hitta platser åt ”ensamkommande barn”. Bilderna på de stackars ”barnen” är så nära bedrägeri man kan komma  och borde leda till åtal. 

Från Hultsfreds kommuns hemsida: ”Ett av Migrationsverkets uppdrag är att erbjuda boende för alla som söker asyl. En asylsökande kan också välja att bo hos vänner eller släktingar under väntetiden. I första hand vill man erbjuda boende i lägenheter men hyr även tillfälligt vandrarhem, stugbyar och andra anläggningar. När det gäller boende för asylsökande har Migrationsverket avtal med den som hyr ut boendet. Det krävs inget avtal med kommunen.

Ensamkommande barn som anvisas till Hultsfreds kommun av Migrationsverket placeras i kommunens Hem för vård och/eller boende (HVB), Stödboende eller i familjehem. Standarden för HVB och stödboende regleras av Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Anvisningskommunen får en automatisk utbetald schablonersättning på 1350 kronor per dygn för ensamkommande barn som är asylsökande eller har uppehållstillstånd. Anvisningskommunen eller den kommun som ärendet flyttats över till får även under vissa förutsättningar en automatisk utbetald ersättning på 750 kronor per dygn för ensamkommande unga som har fyllt 18 år.”

De två övre barnen är fotograferade i Burma (Myanmar) och den undre pojken i Kambodja. Dom har det säkert inte helt lätt, men Pettersson tvivlar på att de tagit sig ensamma till Hultsfred i Småland…

Verklighetens ”ensamkommande barn” kanske inte är så mycket att visa upp…


14 responses to “Falsk marknadsföring från Hultsfreds kommun

 • ingvar

  Så ser de ensamkommande ”barnen” ut
  Någon som ser något barn på bilden?
  http://www.hultsfred.se/artikel/sju-av-8-000-ensamkommande-barn-kommer-till-ronnvagen-13b/

  Gilla

 • Muhammed

  Fy fan vad vidrigt ,att man bara kan ,,utnyttja bilder på små barn för att lura på svenska folket en dödsdömd agenda , ta bara bilden på Aylan alla grät
  men dom som fick höra sanningen on Abdhullas(pappans) tandvårdsplan började spy ,inte undra på att FAKE NEWS patrasket mist all sin trovärdighet (i alla fall hos mig) förtroendet ligger på 0-

  Gilla

 • age

  Rubriken till en av Magnus Ugglas gamla låtar var, om jag minns rätt:
  ”Jag mår illa”.
  Det är det enda uttryck som stämmer när jag läser om Hultsfreds kommuns försök att tjäna pengar på lögner.

  Står de också under tryck från någon islamstyrd stat?

  Gilla

 • Suzie

  Afghanhannen i kvinnoförtryckande plagg,hijab står och gör hitlerhälsning ,det ser man tydligt,det tillåts muhammedaner att göra i Sverige uppenbarligen, varför? Erdogan Turkiets president har ju hitler som stor förebild .

  Gilla

 • Suzie

  Världens största och dyraste asylbedrägeri som pågår i Sverige,fortsätter oavbrutet. trots att det är helt uppenbart för alla idag att det är ett bedrägeri utan dess like.De skyldiga sjukklöverligan landsomstörtarna som med en dåres envishet fortsätter importera vuxna ljugande id lösa män från menap,främst Afghanistan har uppenbarligen bestämt att bluffen och massimporten av dessa vuxna ljugande män skall fortgå ända tills botten är nådd,ända tills Svea rike är bankrutt.Socialistjuntan vill ha kaos förd de drivs av onda begär,grov brottslighet,mass-våldtäkter,rån och misshandel av våra äldre som byggt upp det här ladet me dhårt arbete och höga skatter men som nu tvingas gå i soptunnor för att leta pantburkar och mat till förmån för dessa ljugande vuxna män från menap.Hela världen skrattar och förfasas över de galna och fega svenskarna som tillåter socialistregimen att förstöra ett fört så väl fungerande och tryggt land.Allt som socialister/kommunister tar i blir till aska,genom import av våldsverkare,vettvillingar,och vanstyre av riket och förskingring/stöld av svenska folkets skattemedel och egendomar.

  Gilla

 • Joy

  Bedrövliga bilder!

  Gilla

 • Nosferatu

  Är inte detta bedrägeri eller utnyttjande av barn?

  Gilla

  • Albert

   En dimridå för att dölja regimens omvända barnsexhandel? (där regimtrogna överåriga damer belönas med unga sexslavar som de därtill får betalt för att utnyttja).

   Gilla

  • Sven-Erik

   Camilla Svensson, Hur många ”barn” har du hemma hos dig?
   Hur stor är ersättningen per dygn när du eller jag tar hand om ett barn? Jag har inget öppet hjärta, men lider av hjärtbesvär, därför finns mycket arbete som behöver utföras; Är banen arbetsföra?
   O.S.A. till Petterssons blogg.

   P.S. Fler av bloggens läsare kan vara intresserade av att deltaga i assimileringen av de som vill bli och ska vara den svenska nationens framtid.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Camilla Svensson är sektionschef för ensamkommande på socialförvaltningen i Hultsfred och bör ändra bilderna så att det blir riktigt från verkligheten.

  Vilka försöker socialförvaltningen lura – det är väl ingen i Hultsfred som sett några små ensamkommande barn från Burma och Kambodja där.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Och när kommer Äckspressen med ”avslöjande” om att man använder bilder från bildbyrå… som inte alls är tagna i Sverige eller som har någon anknytning till Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: