En hund begraven?


Om en kvinna utsätts för ett vidrigt brott, ska detta fördömas och förövaren bestraffas hårt. Hanna Wigh utsattes för två vidriga brott på samma gång.

Åtminstone om man ska tro henne själv. Det finns några hål som är värda att titta på.

Hanna Wigh var det blonda yrvädret från Falköping som sågs representera SD i både debatter och andra offentliga sammanhang. Många spådde henne en lysande framtid, inte minst hon själv. Jag tror att Hanna Wigh såg sig själv som en framtida frontfigur i Sverigedemokraterna med en ministerpost i sikte. Det gick inte riktigt som hon ville och själv trodde.

Plötsligt var hon inte den där blonda representanten som syntes överallt. Tvärtom förde hon en tämligen anonym tillvaro, förutom när hon utmärkte sig i kommunfullmäktige i Falköping. 2015 petades hon dessutom från partistyrelsen och enligt SD:s presschef skulle Wigh inte längre få plats på partiets listor inför valet 2018. För en person som haft höga ambitioner och en uppmålad bild av sig själv som oumbärlig, är allt detta tillsammans ett gyllene tillfälle att ge igen.

Jag tänker inte säga att Hanna Wigh inte varit utsatt för det hon beskriver, eftersom jag inte vet. Redan 2012 ska de första sextrakasserierna skett och sedan har de dykt upp på löpande band, om man nu ska tro på Wighs ord. Vore det så att alla dessa händelser verkligen hänt, tror ni inte att Expo och media hade frossat i rubriker och hängt ut gärningsmannen/männen med huvudet nedåt? Det finns alltid personer i kretsen kring olika partier som ser sin chans att glänsa, inte minst när personen i fråga inte nått de framgångar han/hon hoppats på. Tror ni inte att namnet på förövaren/förövarna hade funnits på varje första sida och varför ingen polisanmälan?

Enligt Wigh hade mannen i fråga både tagit strypgrepp på henne och kört upp ett finger i slidan. Två grova brott som ska fördömas å det hårdaste. Hade Hanna Wigh gjort en polisanmälan hade hon förmodligen fått många sympatisörer och partiet blivit av med en skitstövel. Nu väljer hon att inte polisanmäla med motiveringen att hon inte vill vara någon måltavla. Tydligen ska också TV4 ha namnet på den skyldige, men vill inte nämna vem. TV4 som propagerat mot SD sedan partiet kom in i riksdagen, skulle inte de ta chansen att hänga ut den skyldige? Kyss mig i ….

Måltavla för vem? En polisanmälan hade pekat ut en person och denne hade fördömts av alla. Nu pekar hon indirekt ut hela partiledningen, riksdagsgruppen och varje manlig SD-väljare. Därmed har hon gjort sig till måltavla för frågor, funderingar, frågetecken och förmodligen en del ilska. Dessutom lär hon ha förlorat långt fler vänner än hon vunnit.

Nu har SD gjort en polisanmälan mot sig själva och därmed kommer fallet att utredas och sanningen att komma fram. Frågan är om Wigh verkligen vill det?

Minns ni Daniel Assai? Daniel Assai var kanslichef hos SD fram till 2012 då han hoppade av. Det gick inte som han ville och hans förhoppningar om något stort gick om intet. Istället valde han att angripa SD i medier och plötsligt började det dyka upp dokument och privata mejl som medier använde sig av med välbehag. Undrar ni förresten hur David Baas lyckats komma över privata mejl, dokument m.m.? Nyheter Idag avslöjade detta 2015.

Å så Gudrun, denne ständigt förekommande Gudrun.

”Inom fascismen, nationalismen och nationalsocialismen har kvinnan en specifik roll – att förse nationen med nya medborgare”

Nu vet jag inte vad fascism och nationalsocialism har med denna soppa att göra. Att vara nationalist är tvärtom något som t.o.m. Soran Ismail anser vara fint.

Vad säger ni män som röstar på SD och ni kvinnor vars män gör det? Är vi svenska män kvinnohatare och är vårt enda förhållande till kvinnor att sätta nya och blonda barn till världen? Jag känner inte igen mig i den beskrivningen och jag tror inte att någon kvinnlig bekant, då och nu, skulle göra det heller.

Ha också i åtanke att Gudrun aldrig höjt rösten mot de män som på allvar förnedrar kvinnor och som anser att kvinnans plats är i hemmet och i sängen där hon ska föda nya barn på löpande band. Ni vet vilka jag menar.

Mina damer och herrar. Valrörelsen har börjat och den har börjat smutsigt, men det är ingenting mot vad som komma skall.


47 responses to “En hund begraven?

 • Mvh Skogåsbon

  Herman: Lyssna på detta: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=6786042

  Kopiera och klistra eller klicka på webbadress

  Gilla

 • Mvh Skogåsbon

  Herman: Synd att jag inte vet vem du är, för då hade jag anmält dig för våldtäkt, och då hade du automatiskt varit en våldtäktsman, enligt ditt sätt att se på det.

  Gilla

 • Tony

  Tycker att SD s kvinnor ska gå ut och förklara ifall Herman här är en
  ren Nid skribent eller om kvinnosynen är så som han beskriver inom
  SD?

  Gilla

 • Truth Conquers (@Cheerfulmarket)

  Finns inget försvar för detta beteende.
  Synd bara att alla våldtäkter som sker dagligen i Sverige inte tas på fullt lika allvar och får bästa sändningstid. Följer det rätt Agenda som i detta fall SD då blir det andra bullar. Påminner lite om den tysta personen i fikarummet som blir utfryst och mobbad.. Den ensamma försvarslösa ska ignoreras in i det sista. Var finns värdigheten i dagens Sverige?
  De som vågar gå emot strömmen och försvara den tysta lidande massan?

  Gilla

 • Barbro Linde' n

  Tack för en suverän analys

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Är detta sant…så är det hemskt…och då finns det inget försvar för denna handling.

  Jaha….som jag skrivit innan, nu börjar häxjakten och det kommer än mer framöver.
  Det görs och kommer göras/höras saker ifrån sandlådan……allt för att lägga över uppmärksamhet ifrån orsaken till verkliga brott…våldtäkter, misshandel, rån, bedrägerier, bränder, grupp-våldtäkter, mord och allt annat helvete som ökar dag för dag.

  Upplysta, vakna medborgare ser igenom denna idioti och detta skapar än mer övertygelse att vi måste få nytt styre i Sverige.

  Sen att personer ur regeringen har utsatt Sverige för total uppgivenhet gällande information om Sveriges säkerhet till främmande länder.
  Nej, det är inte så viktigt, det kan ju bara medföra att enskilda och grupper av svenska medborgare kan utsättas för grov kriminalitet som ex. utpressning m.m.

  Gilla

 • Herman

  Hanna var det yra blondinen som kom in som en storm i SD och vi gillade henne alla. vad hände sen?

  Hon ville inte ligga och därmed blev hon ett hot. Grabbarna i ledningen vill supa, kn*lla och tala om att alla andra är idioter som inte tycker som de.

  När brudarna inte följer med in på rummet och går ner på knä så får de inte heller jobbet.
  Utan istället anställer man frun till Jimmie Åkesson och alla de andra i ledningen som har fast. Korruptionen inom SD är sinnesjuk och jag som röstat på SD i många val tycker det börjar bli pinsamt.

  Gilla

  • Cirkus rullar vidare.

   En vilsen lätt-påverkad vänster-gök har dykt upp!
   Har de inte fullt upp med att hylla Kim i Nordkorea, krama om nykomna baaarn, och smutskasta Trump för att han vill ha ordning.

   Gilla

   • Herman

    Nä, jag ogillar att man försvarar våldtäktsmän. Till skillnad från dig verkar det som. Jag ogillar när någon talar om att nån försöker blåsa partiet på pengar så tar man inte tag i problemen. Till skillnad från dig?

    En gammal SDare som förstått att jag varit med i en sekt som gör allt man kan föra att skydda makten. Man till och med ser mellan fingrarna med våldtäksmän och med att folk försöker förskingra pengar från vårt parti.

    Jag reagerar med avsky. Du stoppar huvudet i sanden och gör vad du kan för att framstå som försvarare av dumheten som skadar vårt parti.

    Vem ska skämmas? Du eller jag?.

    Gilla

   • Cirkusen rullar vidare.

    Jaha…naturligtvis är det så…
    att det är bara i högerpartier och då främst SD som sånt här sägs ske.( Främst då ju mer vi närmar oss valet.) 🤒
    För socialdemokrater och vänster-kommunister har ju naturligtvis inga ”rötägg”, dom är av naturen snälla, ödmjuka, tänker mer på andra än sig själv….hoppas du Herman, hör hur sjukt det låter.
    Tror du i din enfald att socialdemokrater och vänster-kommunister är annorlunda på detta sätt.
    Förstår du inte att det förekommer och har förkommit än värre ”saker” bakom deras fasad.
    Ingen är oskyldig….även du Herman har garanterat ett antal ”lik i garderoben” .

    Så snälla, agera inte Jungfru Maria.

    Försök och agera med rak rygg, böjd dig inte och nicka instämmande, som de lättlurade, vilseledda utan eget tänkande.
    Tror du kan vara bra….så tänk om och tänk rätt 😳
    (Om inte för dig själv, så gärna för dina ev. barn och kommande generationer.)

    Gilla

   • Tony

    Konstigt Herman, för jag har aldrig sett att du ondgjort dig över alla dom vidriga gruppvåldtäkter och andra med som
    förekommit nu i flera år? Är det bara när ett påstående om
    detta vidriga brott kan ha skett inom SD som det blir ett vidrigt brott?

    Sen säger du att det skadar vårt parti för att i en annan mening säga att du aldrig kommer att rösta på partiet??
    Klart som fan att rena nid kampanjer skadar partiet, fast
    det är nog det som är meningen från visst håll..

    Gilla

  • Tusca

   ”Den yra blondinen.. ” Helt klart har denna tjej lyckats med tricket att avancera och bli promotad långt ÖVER sina kvalifikationer, saknar egentlig utbildning, vad jag kan se . Och hur skulle hon ha hunnit det? Är bara 30 år (f.1986-10-15), mkt tidigt gift (öst-europeisk hantverkare), två halvstora barn, stor gård, som sågs i programmet. Till sist håller det inte längre Partiet tydl redan i ngt sammanhang visat missnöje över uteblivet engagemang. Att då SJÄLV ljuga till sig en grandios SORTI kan ju vara frestande, om andra är så dumma att de går på det. . Och nån oro för framtiden behöver hon inte känna, har säkert NU så SMART upparbetat sitt VARUMÄRKE..

   Gilla

 • Herman

  Klart det ligger en hund begraven. Det är ingen slump att snart 60 personer blivit uteslutna för att de anmält oegentligheter uppåt. Istället för att ta tag i problemen direkt, som man i normala organsiationer / företag skulle göra så sopar de problemen under mattan. Istället för att ta problemen på allvar så gör de allt för att hålla fasaden uppe men det går inte att sopa skit under mattan. Det kommer upp förr eller senare.

  Oavsett vad Hannah eller andra varit med om så tycker jag ledningen är totalt inkompetent och alla de gånger som Jimmie Åkesson sagt: ”Det vet jag inte, det är jag inte insatt i, det är mer än jag vet” osv. Visar bara att Jimmie inte har koll på vad som händer, eller så ljuger han. Oavsett så är det allvarligt för SD.

  Det som är värst är att jag har länge hört talas om de fyllefester och sexuella trakasserierna inom SD. Det är inget nytt. Kvinnosynen som ligger djupt rotad i att kvinnor ska vara hemma och föda barn för att fostra vår land är urgammalt.

  De som jag avskyr är att ena veckan är Hanna påläggskalv, andra är hon en hora som ska karaktärsmördas för att hon gått ut med varit hon varit med om.

  det är inte ett parti jag lägger min röst på igen.

  Gilla

  • Sisu

   Vi saknar dig inte. Skitskrivare kan hållas hos NMR.

   Gilla

   • Herman

    Jag är fortfarande kvar men klarar inte av hycklare. Vi ska stå för ”hårdare tag mot sexbrottslingar” då kan vi inte ju inte som du gör just nu skydda de bara för att sexbrottslingen är en av våra egna. Såna som du hör inte heller hemma i vårt parti. Vi ska aldrig skydda lögnare, kriminella eller hycklare. SD ska vara ett parti som står för hederlighet. När sånt här uppdagas gång på gång på gång och man utesluter den ena efter den andra, men de värsta förövarna får vara kvar då ruttnar det innifrån. Du är en av de som står och håller emot den friska dörren.

    Gilla

   • Gunnar Myrdahl

    Spelar det någon roll? SD har anmält sig själva till Polisen. Polisen hinner inte med våldtäkter för de har så mycket mord att reda i. Hallå eller hur hamnade vi där.- E detta SD´s fel eller är det rent av förd poltik i xx år´s fel? Att någon blivit utsatt är tragiskt och skall inte förekomma, men det gör det och det gör det än mer nu, när nära alla som är ensamkommande får 2 månader i straff när lagen säger 2 år, Hur tror man då att samhället tar detta? Självklart spärr man på skillanderna och att invandringen är allt ont. Gör man något eller försöker åtgärda det hela – hade det aldrig gått så här längt, Dessutom kanske HW vågat göra en anmälan och hon alls anser sig tro på rättsystemet, för jag gör det mindre och mindre.

    Gilla

  • Tony

   Här kan man nog ana en utesluten medlem, i ena meningen snackar du om att dom uteslutit 60 medlemmar för att i nästa påstå att dom inte gör något åt problemen? Gör man inget åt Problemen om man uteslutit 60 st, sen kan du ju börja rota bland dom andra partierna hur många som blivit uteslutna bland dom? Nej just det ingen , om det inte är ren kriminell handling..

   Gilla

  • Boa Realist Axe

   Finns det något alternativ? Förekommer det några sanningar i påståendena? Trots allt är i sådan fall sveken begränsade till det egna partiet och de utsatta medlemmarna där. Jämfört med andra partiers svek mot hela nationen och dess medborgare påverkar denna Kalla Fakta sändning inte mitt politiska ställningstagande som kommer att stärkas när anklagelserna lagt sig. Sexualbrott utreds av polis och åklagare, i de flesta fall efter en anmälan. Kan inte vara lämpligt att partiföreträdare eller någon annan går in och försöker utreda innan proffsen tar sig an fallet sedan målsäganden och eller vittnen kan ha påverkats.

   Gilla

 • Tony

  I Bakgrunden lurar säkert Äckel Expo med sitt sjuka intresse för att baktala SD, men hur mycket skit dom än gräver fram kommer dom inte i närheten av vad dom hittat ifall dom grävt om Sossar och kommunister, men dessa antidemokrater slipper att granskas!

  Gilla

  • Herman

   Det är en SDare själv som väljer att gå ut och berätta och det har hon gjort 2011,15,16,17 och reportaget i kalla fakta handlar om att visselblåsare karaktärsmördas.

   Istället för att gå på våldtäktsmän och lögnarna inom SD som förstör vårt parti så skyddar du de och skyller på Expo. Tragiskt.

   Gilla

   • Tony

    Så enligt dig är det bara tillfälligheter att igår stod den lille
    Morgan Johansson och fick bre ut sig och prata skit om ett parti och dess representanter, och detta idag med Hanna Wieg,, vad dom kokat ihop till i morgon vet ingen , men att det kommer att fortsätta i samma stil fram till valet är klart,
    det borde du begripa.
    Sen du våldtäkt? Har hon påstått att hon blivit våldtagen?
    I så fall borde hon polisanmält detta omgående.
    Svenska tjejer blir sex trakasserade varje dag utan att den menlösa Svenska Median bryr sig ett dugg.

    Om inte Herman vet att dom blir titulerade som horor
    och fnask av den importerade skaran av nysvenskar
    så är det du som är tragisk.Skitstövlar finns i alla
    partier inte minst bland Sossarna, du kan ju läsa ovanstående om bland annat Urban Ahlin, talman i Riksdagen!

    Gilla

 • anne b rat

  Säger man A så måste man säga B, här ligger en ”gravad hund” nånstans !
  Jag tror faktiskt att ”Kurtan” är inne på rätt spår.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Nu väljer hon att inte polisanmäla med motiveringen att hon inte vill vara någon måltavla.”

  Vad tror Hanna hon blir nu då?

  Att hon INTE sedan tidigare har polisanmält och berättat om vem personen ifråga är, känns ju lite skumt.

  Kan bara betraktas som ett mycket stort misstag av Hanna.

  Klokt att SD polisanmäler sig själva och försöker få saken utredd till slut.

  Vilket är bra för både Hanna Wigh personligen och för hela SD-partiet.

  Gilla

 • Tony

  Det är synd, hon var ju annars ett grant ansikte utåt, och SD behöver
  fler kvinnor i partiet, inte färre. Men det verkar skumt, om detta hände för flera år sen är det underligt att det kommer fram först nu, bra att SD polisanmäler, för då kommer det att komma fram vem motparten är.

  ”Det finns några hål att titta på”? Det var kanske det han försökte med?

  Gilla

 • Benny

  Visst kommer valrörelsen att bli smutsig! Och räkna med att stora framgångar för SD automatiskt kommer att stämplas som valfusk med hjälp av Ryssland trots att man i Sverige räknar rösterna manuellt. De som läser fulmedia dvs MSM tror nämligen på dyngan man sprider i DN, AB, Expressen, SVT m.m.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Det VÄSTERLÄNDSKA samhället har en tendens att tro kvinnan; och den som påstår sig bli utsatt för ett brott ska normalt sett tros på, även om det sägs att den som anklagas är oskyldig tills fälld i domstol.

  Men… det är mycket möjligt att hon talar sanning, det är mycket möjligt att det är en sjuk hämnd eller så ligger verkligheten någon stans i mitten.

  Finns lögndetektor-tester, även om dessa i Sverige inte används i domstol. Men de är mycket träffsäkra och de som går med på att låta sig testas, accepterar resultatet – på båda håll.
  .
  Precisionen är olika för olika metoder. Kontrollfrågemetoden (typ har du en blå skjorta? frågas en med blå skjorta alt. en med vit skjorta) ger ett korrekt utslag i 73-87% av lögnerna och 66-72% av sanningarna.

  Det verkliga testet ger rätt utslag i 96% av sanningarna och 60-80% av lögnerna.

  Gilla

 • Kurtan

  Misstänker starkt att de har blivit ”köpta”!
  Alla har ett pris sägs det… Ett par miljoner kanske räcker…

  Mitt råd till SD. Gå till botten med detta!

  Gilla

 • dave

  Var det inte samma Wigh som var med i ett slagsmål under en budgetförhandling?

  Gilla

 • Mjölner

  När det gäller Hanna Wigh finns det förmildrande omständigheter. Gärningsmannen fick in fingret bara på ett ställe. När det gäller Schyman så finns det inga förmildrande omständigheter Kommunistkärringen har bara fyra hjärnceller, en för var spisplatta.

  Gilla

  • Herman

   Här ser man tydligt den grisiga kvinnobikden och hatet mot kvinnor som genomsyrar vårt parti. att du och alla ni som gillar skäms!!

   Gilla

  • Tony

   Tror bara Gudrun har tre spisplattor, den fjärde hjärncellen är
   direktkopplad till munnen som alltid går på högvarv.

   Gilla

 • putte

  Ja utan att ha alla fakta i målet så kan man nog anta att den här typen av anklagelser kommer det nog mera utav ju närmare valdagen vi kommer . Tyvärr så kommer sådana här händelser att få folk att tappa fokus på vad partierna står för . Sedan är väl den bistra verkligheten den att polisen inte har tid med att utreda sådana här händelser utom kanske när dom nu antagligen har många politiker och skribenter flåsande i nacken som vädrar morgonluft . Men folk i gemen tar det nog inte så allvarligt utan man rycker på axlarna och knegar vidare i livet .

  Gilla

  • Herman

   Anklagelserna av sexuella övergrepp inom partiet har funnits i många många år och kritiken mot partiet över toppstyrning. Dagens kalla fakta handlar om att partiledningen inte gör ett skit. Inte ens när en man blir dömd till 1 års fängelse slutar de jobba med honom. Allt är bara tomma ord och ordet sekt börjar bli mer verklig. Speciellt med tanke på sektens medlemmar. Vi inom SD måste ju börja stå upp för hederlighet och därför är ”damage control” så obehaglig. Sektlik. Ni är ju värre än Bagdad bob.

   Gilla

   • Cirkusen rullar vidare.

    Herman, Herman….

    Socialdemokraternas socialdemokrat: Mona Sahlin som ett exempel.
    Vad gjorde hon? Har för mig att det var mer än en historia som var allt utom rumsren.

    Jag är banne mig ingen fifflare.
    Sa inte Mona detta, och då innan affären med livakten…som det bevisades att hon inte hade ”rent mjöl i påsen”.

    Så, Herman…..kan det kanske vara dax för gonatt?

    Gilla

   • Tony

    Varför har du varit med i partiet så länge då, det har
    ju förekommit i många år säger du?

    Gilla

 • Mm

  Hanna Wigh, vilket stolpskott. En skymf mot alla kvinnor som verkligen blivit våldtagna och polisanmäler. Men denna som av taktiska skäl väljer att fördöma hela SD s ledningsgrupp av män. Så att skulden skall smetas ut. Vem fn tror hon att hon är, någon som Gud skickat för att frälsa världen. Gud ske pris att hon gjorde självmål på denna nivå.

  Gilla

  • Herman

   Åter igen bekräftar du bilden av vårt SD som en samling av kvinnohatare. 37 likes på det visar ju verkligen att sekten inte klarar av kritik.

   Gilla

   • Gunnar Myrdahl

    vet inte vem som inte klarar av skit, men ibland känns det lite som du herman. Återigen, myntet har inte bara en sida. SD har polisanmält händelsen, Vi får lov att hoppa att det hela inte är större än TS. Transportstyrelsen.

    Gilla

 • stibb0418

  Hanna W är förmodligen i samma läge som räven och rönnbären när de härliga bären satt oåtkomliga för honom. ”De är sura”, sa han ju som bekant.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: