Har Arnstads hjärna brunnit utan att statsministern märkt det?


INRIKES. Rubriken är svår för frågan är om pansargeneralen och näthataren Arnstad har något i de övre regionerna som kan brinna. 

Det började med att den moderate riksdagsmannen Hanif Bali, Pettersson och andra länkade till en film om den 50-årige tonåringen Arnstads sketande på Södermalm.

Den privilegierade Södermalmsbon herr Arnstad tände och gick full Arnstad och anklagade Bali för att vara nazist. Ett exempel av många nedan.

-Pettersson tycker att Arnstad är pinsam, en 50-åring som skejtar är rätt kul och det borde han kunna bjuda men icke. Det är ett käbbel som kanske slutar med att Arnstad inser att det är han som är nazisten.

Läs gärna om Arnstad på bloggen. 

Nåväl, ovanstående är en liten krusning. Det allvarliga är att det finns folk i ledande ställning som lyssnar och tror på pansargeneral Arnstad…

Pansarsoldat Löfven åkte med en stridsvagn 122 på Tofta skjutfält. Anders Wiklund/TT / TT NYHETSBYRÅN


15 responses to “Har Arnstads hjärna brunnit utan att statsministern märkt det?

 • Jhons

  Liksom Arnstad svamlar Löfven och visar, att han själv egentligen inte har den blekaste aning. Han hänvisar till den självutnämnde ”historikern” Armstad, vilket ju säger allt. Floskler, floskler och åter floskler.

  Gilla

 • eugenecork

  dårarnas paradis är här och nu…medan vi andra sakta
  våndas ihjäl i ngt som kan liknas med ett mentalsjukhus

  Gilla

 • Jack

  Alltså det krävs ju en viss typ av människa som klarar av att utföra vissa uppdrag.
  Att ni stör er på många offentliga personer i debatten, har inte endast med deras annorlunda åsikter att göra, utan även att de på riktigt lever i en alternativ verklighet.

  Du behöver någon som stenhårt står för vissa åsikter, i debatter och andra sammanhang där denna ska sprida propagandan.
  Den personen måste kunna tro på vad den säger, även om det är helt nonsens. Personen måste också alltid få ha rätt, maniskt verkligen pumpa ut budskapet så att det på nått sätt fastnar på tapeten.
  Säg hej till Arnstad.
  Typisk åsiktsmaskin, betald, övertygad, och helt oemottaglig för motsägelsefulla fakta och liknande.

  Sådana personer finns lite här o var, duktiga medhjälpare som tror på sin uppgift. Ifrågasätter inte budskapet utan lär sig allt om det och går runt och är en levande anslagstavla på ett sätt.

  Politiker är väl i princip av samm skrot och korn men måste även kunna hitta på lögner mitt i en dialog och även kunna ändra sina åsikter beroende vem denne för tillfället håller på bearbetar.

  Propaganda är en konstform, Arnstad verkar dock kanske behövas bytas ut .. Folk måste ju ändå tro att personen som sprider budskapet/åsikterna besitter en någorlunda hög intelligensnivå, och också vara respektabel av sig.

  Lättare att övertyga människor om de tror man är mer intelligent, då de i det fallet lättare kan säga till sig själva att den åsikt de hade innan kanske inte stämde.
  Om folk tycker du är en pajas så kommer dina åsikter även de ses som bajs.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Mon Dieu!
  Infernaliskt kuriös ingress, ty vad som får den eminente Pettersson att tro att excellensen Löfvén skulle besitta de för denna delikata bedömning så erforderliga själsförmögenheterna, undgår och förbryllar undertecknad.

  Icke kan man begära att en av egocentricitet och kognitiva brister behäftad regeringschef skall vara kapabel att analysera en konsulterad gycklares förståndsmässiga kvaliteter, ens i detta imbecilla paradis där det korrupta kotteriets nationalnarrar stipulerar dagordningen.

  Att driva gäck med ovan förevisade och hjälmbeprydde rådgivare skall givetvis straffa sig enligt den kontradiktoriska logik den politiskt korrekta kamarillan begagnar sig av och där vederbörande stolle i all sin hybris förmodligen förväntat sig folkets jubel inför anblicken av den miljövänliges magnifika transportmedel.

  Ve oss arma och falskeligen beskyllda ”nazister” som understod oss att skratta!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Ateisten

  Han borde haft den där hjälmen på sig under sin uppväxt så han sluppit hjärnskadorna som han uppvisar nu.

  Gilla

 • Billy Boy

  När Henrik Arnstad åker runt på Södermalm på sin el-rullbräda så upplever han sig omringad av bepansrade nazister överallt.

  Detta berättar Arnstad för Löfven och därför lider nu båda av grav nazifobi.

  Gilla

 • Kurt

  En psykopats tvångsföreställningar. Han hör hemma i en madrasserad cell.

  Gilla

 • Mimi N.

  Denne Arnstad är utskrattad på hela internetet, inte bara de s k hatsajter – ser han inte det ? Så sjuk man kan bli ….

  Gilla

 • gamgubben

  Vad bryr vi oss om vad de infantilas ledare sysslar med. Rullbräda eller pansarfordon, so what!

  Gilla

 • centurion

  Ursäkta mej, men har han verkligen sketit på Södermalm ? Var det fullt i det blå skåpet eller har han pryat hos zigge-idolerna ?

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Hopplöst fall, den där Arnstad! Verkar jobbigt med psyket.

  Gilla

 • Tony

  Det enda som kan brinna är väl innanmätet på hjälmen.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  När dom högsta utvalda att styra detta landet, hänvisar till en sagoberättande hittepå farbror. Då tycker jag att landet är jävl..t fel styrt, som att sätta en självmordsbenägen att styra ett plan.
  Inte ens våran riktiga bortgångna och saknade sagofarbror Beppe Wolgers, skulle komma med såna påståenden som hjärnsaknade Arnstad. Kan inte skriva hjärnskadad, för man måste ha en hjärna för att kunna skriva det..

  Gilla

 • Fredde

  Jag läste att en man som hade postat en jude-hatar-tröja på på Facebook fått en månads fängelse för det.

  Borde inte Arnstad också åka in på (minst) en månad, då han sprider så mycket hat, desinformation och medveten smutskastning?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: