16-årig och 25-årig arab ”riskerar” utvisning för grov våldtäkt


INVANDRARVÅLD. I måndags ställdes en 16-åring inför rätta misstänkt för en brutal våldtäkt mot en kvinna i 20-årsåldern. Han ska, tillsammans med 25-årig släkting, ha kidnappat henne och sedan hållit henne inspärrad i en källare där hon blev våldtagen upprepade gånger. – Jag yrkar på utvisning av de båda, säger Kristina Amilon, åklagare.

Fallet är en del av en härva av flera grova våldtäkter mot kvinnor som 16-åringen och personer i hans umgängeskrets misstänks för.

Under måndagen ställs han och hans släkting inför rätta för att den 28 april i år har kidnappat en kvinna under pistolhot. De ska ha tvingat ned henne i en källare, tvingat henne att klä av sig och sedan sprutat kallt vatten på henne. De ska sedan ha utfört flera grova våldtäkter mot henne.

Dessutom menar åklagaren att andra gärningsmän också anslöt och förgrep sig på kvinnan. Dessa har man dock inte kunnat ställa till svars.

Först dagen efter fritogs kvinnan av polisens insatsstyrka. I samband med att kvinnan hölls av männen ska 16-åringen och hans släkting ha kontaktat hennes vän och begärt 20 000 kronor för att inte skada kvinnan.
När rättegången inleddes förklarade rådman Karin Mårtensson Telde att offret inte gått att nå. Det var meningen att hon skulle höras under måndagsförmiddagen men den 20-åriga kvinnan ska befinna sig utomlands.

Åtalet ingår i en stor utredning av en rad våldtäkter mot kvinnor i Malmö. Det gäller bland annat ett fall där 16-åringen och en 23-årig bekant åtalas för att ha trängt sig in i en lägenhet hos en sovande kvinna. Där ska de ha tagit stryptag på henne och våldtagit henne.

16-åringen har varit i klammeri med rättvisan tidigare. 2015, då han var 14 år, var han inblandad i ett rån och en kidnappning av en taxichaufför. Han och en 15-åring och en 16-åring rånade en taxichaufför. De hotade honom med kniv och körde sedan omkring med honom i bagageutrymmet innan han dumpades. De två äldre tonåringarna dömdes till ungdomsvård medan 14-åringen inte åtalades på grund av låg ålder. Han omhändertogs enligt LVU.

-Pettersson noterar att unge herr Mohammed Ali kom från Syrien 2014 och han började omgående bete sig kriminellt så jag undrar om inte Aftonbladet missuppfattat ordet ”riskerar”? Araberna har förtjänat utvisning för länge sedan.

Aftonbladet borde byta ut ”riskerar” mot förtjänar och verka för att utvisning ska vara obligatoriskt vid grövre brott.


22 responses to “16-årig och 25-årig arab ”riskerar” utvisning för grov våldtäkt

 • Hönsmamman

  Riskerar vi på motsvarande sätt att bli av med honom? Eller förtjänar vi det?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Får man göra så i dagens mångkulturella
  Sverige utvisa stackars missförstådda och av Sverige dåligt omhändertagna invandrare, flyktingar, ensamkommande eller vad de nu tillhör för grupp, är inte det rasistiskt som det mesta snart numera är i kramgoa Svedala ?
  Nu får extremvänstern, politiker, kändisar, advokater och alla övriga inom PK- familjen som vurmar för vissa grupper i samhället rusa till dessa två utvisningshotades försvar så löser det sig nog, de får en andra chans hjälp till en fin bostad, ett arbete om de vill ha och orkar jobba (annars finns välfärdsbidrag att leva på) och annat livsnödvändigt som Sverige kan och har att erbjuda ”stackars” inflyttade människor.
  SNÄLLA GOA SVERIGE, vad skulle världen göra utan dig ?

  Gilla

 • Dammit

  Sverige – Kaos, underskott, gjeld, mord, valdtekter, och mer. Norge – fint som fan, 1000 milliarder kronor i konto, kontroll, vakent politi, man gömmer inte etnisitet i nyheter.

  Så ni får fråga är sjalva Sverige: vad har ni gjort? Och hur skall ni överleva nu? Jag har plass till 4-5 svenskar här hos mig i Norge, ni för söka om asyl och komma er ut av Sverige för ni blir valdtagna og mördade.

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Varmt och innerligt tack, vördade Dammit!
   Din kamratliga omtänksamhet om Dina olycksdrabbade grannar värmer.
   Tyvärr kan inte undertecknad hörsamma Ditt vänliga erbjudande då han anser sig förpliktigad att stanna och kämpa för den älskade fosterjorden då den som bäst behöver sina söner och döttrar.
   Andreas 🙂

   Gilla

 • Dammit

  Varje dag når jag vaknar så sejer jag; låt dette vara dagen som svenskarna setter inn all polis och militæret och kastar ut alla aporna. Det har jag sagt i fyra år nu. Men svenskarna gjör inget 😦 Dom bara pratar om rasisme och hur synd det är på dom som voldtar Sverige. Aldrig förut har ett helt folk utryddat sig själv i sitt eget land, detta är första gongen det händer. Man blir bara ledsen. Jag gillar Sverige och jag gillar svenskar, ni är mina brödre og systre. Men ni är fullstendigt galna. Ni har tappat alt, Sverige er död nu, det är för sent at snu. Det var för sent at snu för 3 år sen. Det enda ni kan gjöra nu är att flykta til Bulgarien eller Polen. Man får lyst att gråta, det är hemskt vad ni svenskar har gjort mot är själva.

  Gilla

  • Lena

   Dammit
   Oj nu rubbade du våra cirklar, vi svenskar är fullt upptagna med att begå kollektivt självmord.

   Gilla

  • Fredde

   Ja, jag kan bara hålla med dig. Det är för j-a ynkligt att ”svensson” tillåter att politiker och PK-media får fortsätta att förstöra Sverige.

   Och det intressanta är att de utlänningar som jag jobbat/jobbar ihop med, säger samma sak som du:
   – Varför säger ni inget?
   De vill ju lika lite som jag ha en massa kriminella lyxflyktingar som förstör både för de invandrare som jobbar och sköter sig, och för svenskarna.

   Vi vill ju ha ett tryggt land, där man kan gå ut på stan utan att bli rånad, misshandlad, knivskuren, skjuten, våldtagen.

   Sjuklövern gapar om ”rasister och nazister” samtidigt som de importerar kriminella i mängder, vilka får gå före i bostads- och vårdköer.
   Som tack för det utsätter de svenskarna för övergrepp…

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Ett litet problem är att i Sverige är det alltid någon annan som måste och ska uträtta saker och ting och då blir det inte mycket till verkstad, är väl inte helt okänt att svenskar är kända för att vara något konflikträdda vi liksom de folkvalda politikerna tycker som sagt väldigt mycket och ofta men mycket mer än så blir det inte.
   Stor i orden men liten på jorden !

   Gilla

 • weasel

  Rubriken borde snarare vara ”Svenska kvinnor riskerar att våldtäktsmannen inte utvisas”

  Liked by 1 person

 • angelicaplacet

  Gärningsmännen är kanske vänner till journalisten eftersom den skriver riskerar istället för att skriva att det är bra av åklagare att yrka på utvisning.

  Liked by 1 person

 • Cirkusen rullar på.

  Vem vet vad dessa ungdomar bär med sig, vilka lidanden har med sig !?

  Åhhh, stackars Sverige.

  Gilla

 • OPete

  Mia och hennes sosse kompisar får precis som dom vill ! Klart vi ska ta hit o hjälpa alla barn så dom får en bra uppväxt , förutom dom svenska då förstås !!! Undrar om dom känner något samvete eller skuld för alla som har blivit drabbade när dom tittar sig i spegeln ???

  Gilla

  • Mimi N.

   OPete
   Se till och respektera ”Mia” annars anklagar hen dig för mobbning som hon gjort med mig. Fast hennes kompis Arnstad säger vuxenmobbning. Vem bryr sig om deras arroganta och dumma … käbbel ?!

   Gilla

  • Mia

   OPete
   När förra valet ägde rum kunde ingen förutse den anstormning av asylsökande som skulle komma att ske och var som värst hösten 2015. Men då vidtog man åtgärder mot detta.
   Jag var ganska kritisk till att det tog för lång tid innan regeringen drog i nödbromsen, och jag förstod att det skulle få konsekvenser att så många unga killar kom hit samtidigt. Förhållandena idag hade varit annorlunda om det istället hade varit tjejer/kvinnor som varit i majoritet.

   Jag kan gärna upprepa vikten av att barn får en bra uppväxt vilket också de flesta svenska barn får. Det blir som en vaccination mot att hamna i kriminalitet och att det går snett senare i livet.

   Nej, jag har ingen anledning att känna skuld för de våldtäkter som begås, den skulden överlåter jag åt gärningsmännen.
   Och liksom att de flesta svenskar inte begår våldtäkter så gör inte heller de flesta nyanlända det, även om de är överrepresenterade i just detta.
   Men att det ändå blivit ett problem kan jag hålla med om

   Mimi

   Hens kompis menar du väl – eftersom du envisas med att kalla mig för hen vilket jag märkt att du även kallar andra kvinnor för som du in te gillar.

   Gilla

   • centurion

    Men Mia då´. Vad är det du kläcker ur dig ? En sak först : Jag respekterar din övertygelse, för det är alla väl unnat. Men du påstår att ”ingen kunde ha förutsett anstormningen 2015”. Det är lögn och det vet alla, inkl. du själv. Redan flera år innan valet 2014 hade SD varnat för följderna av den ohämmade massinvandringen. Vidare varnade Jimmie för det största hotet mot vår nation. Nämligen islamiseringen och förtrycket under sharia. Vilket mottagande fick SD av dessa insiktsfulla varningar ? Glåpord, Rasistsnack, Dålig reklam för Sverige.o.s.v. Kom inte och säg att ingen visste. Men det är ju så, att man brukar idiotförklara dom som vet bättre, bara för att man själv inget begriper.

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Hen, vad är det för modernt flumspråk ? Säg hon och han istället som man alltid sa på den tiden när Sverige var ett tryggt land.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Eller hur . Visste inte , skrattretande ! För det första visste en del och varnade flera år tidigare . För det andra har alla partierna utom ett varit väldigt mycket på för att ta hit massor av importer . Så dina dåliga bortförklaringar som vanligt kan du lägga ner . Hur du än vänder och vrider på det så är många väldigt skyldiga till alla våldtäkter !!!

    Gilla

 • Roland Salomonsson

  Ett spel för gallerierna av PK! Alla vet att redan nu har de åtalade ”köpt en dödsdom” av någon maffioso eller imam (ofta samma sak), där ett dokument meddelar att de är dömda till döden.

  F ö lär de knappast hållas inspärrade inför domstolsförhandlingarna och när dom fallit släpps de för att kallas till sitt fängelse när plats finns. När tiden är avtjänad släpps de fria igen för att de själva skall lämna landet om nu domstolen inte låtit sig bedras av ”dödsdomen”. Sverige styrs av dårar! Rättsväsendet särbehandlar alla alla muslimer.

  Rättsväsendet understödjer fortsatt rasistisk brottslighet riktad mot etniska svenskar, i synnerhet mot kvinnor/flickor.

  Gilla

 • Jhonsson

  Riskerar utvisning?
  Varför finns det andra,alternativ?

  Liked by 1 person

 • centurion

  Och Aftonslasken ställde sig förstås genast på busets sida. ”Riskerar”, jodu… Fortsättningen lär väl bli som vanligt : Busets advokat kvitterar ut miljonbelopp. Fängelsevistelsen går lös på 10-tals milj. Flickan får några tusenlappar för sveda och värk. Häxorna lobbar för fullt, så buset får stanna. Måtte vi Aldrig vänja oss vid detta samhälle i total upplösning.

  Gilla

 • Lena

  Det är märkligt och kanske bara en slump…………jag ser ofta att akademikerkvinnor på höga myndighetsposter i Sverige har dubbla efternamn, är det trendigt eller är det något annat?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: