Demokrati- och migrationsmuseum i Malmö

INVANDRING. Rörelsernas museum. Det kan bli namnet på Malmös första helstatliga museum. När planerna på ett nytt demokrati- och migrationsmuseum nu tar form i Malmö så pekar mycket mot att det kommer att placeras nära vattnet och Centralstationen.

En förstudie är gjord för okänd kostnad och den föll så väl ut att regeringen nu anslår fem miljoner kronor till en fördjupad förstudie, det framkom när höstbudgeten presenterades på onsdagsmorgonen.

-Pettersson tycker det är en bra idé för det socialdemokratiska kalifatet Malmö som går back 14 miljoner om dagen. Då kanske dagens invånare kan gå på museum och titta på gamla tider. Om hur Malmö såg ut när demokrati och trygghet rådde och skottlossningar skedde på filmdukarna från Vilda Västern.

Ett museum från tiderna då de enda invandrare som syntes på gatorna var smålänningar, danskar och en och annan dryg hallänning och

8 thoughts on “Demokrati- och migrationsmuseum i Malmö

  1. Då det uppstår planer på att ytterligare glorifiera den metodiska massförstörelsen av den en gång svenska malmökommunen, existerar inga gränser och inga kostnader anses orimliga då värdegrundsevangeliet förkunnas.

    Ännu ett fullkomligt meningslöst, etnopluralistiskt projekt står redo att realiseras, medan det organiserade våldet och de oräkneliga krigsförklaringarna mot det kriminellt mjäkiga och impotenta samt till oigenkännlighet deformerade samhället ökar lavinartat.

    Så styrs en verklighetsavskärmad och i samtliga hänseenden tärande kommun utan minsta antydan till försvarsvilja, vuxet vett och rättstänkande och där den spektakulära serviliteten inför den importerade kriminaliteten endast överträffas av makthavarnas globaliststrategiska girighet.

    Hur de ursprungliga, normala malmöborna lyckas hålla hakan över det multikulturella feministträckets vidriga stank och uthärda den katastrofala utveckling ymnigt arvoderade manipulatörer och statskonstnärliga charlataner implementerat, är undertecknad en gåta.
    Andreas.

  2. En verkligt rogivande film från en tid som vi tyvärr ALDRIG någonsin kommer i närheten av i framtiden.

  3. Kan inte tänka mig många besökare,även om de slopar inträdesavgiften.
    För den delen av befolkningen som vill uppleva en spännande miljö,är det ju enklare att ta tåged/bossen in i eländet.
    Här kan de som överlever ett sådant besök,få uppleva en atmosfär som många betalar dyra rese-pengar för,till Orienten eller Afrika. 🙂

    • Mitt råd att ta ”bossen” vid en Malmöresa,får jag korrigera efter att nu ha läst polisens uttalande kring skotten vid Arlöv igår kväll.
      Man trodde vad jag kan förstå inledningsvis,att bussens bakruta träffades av lösa skott !!! Idag har man ändrat berättelsen (för att göra mer trovärdig) till,att det var en tillfällighet att skotten träffade den förbifarande bussen.
      Skotten var nu enl. ordningsmaktens version,riktade mot ”någon annan”… Tja på det sättet,blir ju Malmöresan än mer spännande !

  4. Såsom Pettersson det drömmer om, blir det givetvis inte. Det blir istället ännu en skatteunderstödd lekstuga för odemokratiska vänsterextremister med konstiga yrkestitlar, som rundligt avlönade får fritt spelrum för sitt manipulerande och förfalskand av svunna tider.

    • Precis! Om hur värdelöst Sverige var förr. Glåmigt och lugnt, nymornat och tryggt. Det är fula ord idag, utbytta mot skjutningar mot bussar, våld i skolor och på sjukhusen. Rån på gatorna, särskilt mot åldringar. Listan är lång på allt det nya spännande som våra politiker drömt om att få genomföra.

Kommentera