Buss beskjuten i Malmö


INVANDRARVÅLD. En buss i Arlöv i norra Malmö har beskjutits. Omständigheterna är ännu oklara men mycket folk samlats på platsen. Enligt uppgifter var det upp till sju riktiga skott och passagerarna slängde sig ned på golvet. Ingen person är skadad, skriver Polisen


16 responses to “Buss beskjuten i Malmö

 • Polisen: Skott mot buss troligen en tillfällighet | Petterssons gör skillnad!

  […] Polisen tror att det var en tillfällighet att en buss i Arlöv utanför Malmö träffades av skott i går kväll. Även ett bibliotek och ett bostadshus träffades. – Vi tror inte att det var riktat mot […]

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bussbeskjutning och mycket annat mysigt ingår i 7 klöverns och det övriga etablissemangets trygga politiskt korrekta och heligt mångkukturella Sverige där vi alla är som en enda stor kramgo familj som viftar med livsviktiga prideflaggor och målar allt mer i regnbågens färger !
  Tur att ingenting varar för evigt inte ens i Sverige utan en dag är det slut på tårdrypande flummig vänsterpolitik och istället kommer ordning och reda återigen råda i samhället och då är det slutdaltat med brottslingar och övriga friska människor som av olika anledningar inte vill eller orkar bidra till samhället genom att arbeta och sköta sig.

  Gilla

 • jgarn

  I Malmö är det alltid skottår.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Skottår även i övriga s.k trygga mångkulturerna Sverige där dagens totalt verklighetsfrämmande och välmående politiker inom 7 klövern som inte lever som de lär i patetiskt tal säger sig vara oroliga för utanförskap och ökad kriminalitet i samhället något som de själva har skapat genom en massinvandring de sista årtiondena.

   Gilla

 • Viinikka

  som sagt livet är inte på topp hela tiden även om man helst skulle vilja de

  Gilla

 • Lena

  Dårhuset Sverige levererar varje dag, enligt politiskt mutkontrakt sin stinkande skit !

  Gilla

 • Stenbock

  https://hds.imgix.net/-nVb5SAWGyefXKKrBmVjGUVgcvs.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60
  Hittade denna bild i HD,av några av de 100-tals hyresgäster som nu längtar ”hem” till sina våningar,efter sprängningen i Helsingborg.
  Nu vet jag inte om detta foto är representativt för alla som nu tvingas på i samlingssalar,men utgå därifrån eftersom Bonnierblaskan brukar vara sanningsenlig !

  Gilla

 • finnjävel

  Tänk vad mycket mer spännande livet i Sverige har blivit tack vare mångkulturen! Vill man uppleva nåt unikt som skottlossningar eller bilbränningar inklusive lite stenkastande mot myndigheterna – så räcker det bara med en busstur i någon av de större städerna.
  Obs! Glöm inte att ta på er en lämplig skyddsutrustning inför resan!! Skottsäkert är nyckelordet!
  Jag tror att folk överallt i världen imponeras av hur fint svenskarna har ordnat det för sig själva. Vissa kan förstås rent av ifrågasätta intelligensen i det hela, men låt er inte nedslås av dylikt skitprat.
  De är säkert rasister och fascister och hemska och elaka människor!
  Jobba på! Jag följer utvecklingen med ett stort intresse …

  Gilla

 • OPete

  Har det alltid skjutits på bussar i vårat Sverige ??? Kan alla ni som inte röstar på SD berätta om det är så . Gärna berätta också varför ni vill ha det så här !!!

  Gilla

 • Stenbock

  Nu inser ni alla,att det är en lättnad för resande,att Banverket byggde en tunnel under Malmö centrum, för alla som tvingas åka genom islamstaden på sin resa till/från Kastrup.Minns inte en dag utan skjutningar,som med eller mindre vinklas i PK-pressen,från denna stad.

  Gilla

 • 172

  Buss 172. Det var folk ombord. Det brukar köras av albanska förare så det kan vara någon duell. En gång förare talade att dem är runt 20 stycken i en lgh och alla har arbete. På det vis sparar dem för fastigheter i Kosovo.
  Då och då kör svenskar.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Omständigheterna är oklara, säger polisen, men faktum är att detta slag av händelser aldrig hände innan massinvasionen

  Gilla

  • Stenbock

   När du nu åter skriver en sanningens mening kring dagens levnadsförhållande i landet vill jag bara fylla på med,att denna form av lyckosökarnas kultur sprider sig lavinartat. Kan inte under ”gamla goda tiden” minnas,att det var sådana sprängmedelstillverkningar av amatörkemister i flerfamiljshusen.
   I Nyköping och senast i Helsingborg,har dessa araber satt 100-tals
   andra hyresgäster i dödsfara,genom sina ”bombtillverkningar”

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: