Allt fler marockanska barn under 12 år lever på gatan


INVANDRARBROTT. . Allt fler marockanska barn under 12 år lever i den svenska gatumiljön, enligt SVT Nyheter. Polis, socialtjänst och frivilligorganisationer misstänker att en del av dem utnyttjas i människohandel.

Under 2013 var det ett enda marockanskt barn under 12 som sökte asyl i Sverige. Under 2017 är det hittills 23 barn under 12 år som sökt asyl. När man är så pass liten kan man inte ta sig fram utan få att få hjälp av någon. Och det är aldrig gratis, säger Christian Frödén, polis som arbetar uppsökande mot ensamkommande barn och ungdomar.

-Pettersson menar att det är den svenska politikens fel. Låg risk att åka fast och åker man fast inget straff om man är under femton, är man äldre löjligt låga straff, oftast i form av vila och mat på något hem.

De kriminella garvar och SMS:ar hem, det här är paradiset, kom hit, svenskarna är inte kloka…

I Sverige uppehåller sig runt 800 kriminella från Marocko, till dem kommer tusentals afghaner, araber och afrikaner och det är inte Sveriges poliskår eller lagstiftning gjort för.

Men jag räknar med att regeringen tar i med hårdhandskarna och tillsätter en utredning…


12 responses to “Allt fler marockanska barn under 12 år lever på gatan

 • Jhonsson

  Regeringens tafatthet och handlingförlamning, när det galler denna fråga är häpnadsväckande. Man styr inte längre landet. Man har släppt alla tyglar. Hoppas väl att någon annan skall agera. Rädd för vad media skall tycka.
  Media har kallats den ”tredje makten”. Verkar som det är den första!

  Gilla

 • CTRLcontrol

  Marocko har inga krig så därför är det bara att skicka dessa gatufigurer tillbaka dit de hör hemma. De ska i princip inte kunna söka asyl alls.

  Vad vi ser är att minst 97% av alla som söker sig till Europa saknar alla asylskäl som tänkas kan. UHNC har sett att de som anländer via Medelhavet till italien så kommer nästan alla ifrån säkra länder utan krig ,de största grupperna är ifrån Nigeria-Bangladesh-Elfenbenskusten vilket visar klart och tydligt bedrägeriet mot Europa.
  https://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean/location/5205

  Vad som sker i Europa är plannerad förstörelse sedan länge av Globalist Banksters-Kulturmarxister(se Frankfurtskolan).som är starkt antivita

  De vill förstöra kulturen-etniciteten och Europas ekonomi, allt enligt UN(fn)agenda 21(30) samt Kalerigplanen där man vill få bort de vita och skapa ett folk-en ras utan rötter och identitet. Som vapen använder Globalisterna alltså tex ”gatubarnen” + ensamkommande mm mm osv…………………….

  Gilla

 • eva

  Hur kommer de hit? Simmar de? (ironi, bara en retorisk fråga).

  Gilla

 • Albert

  Marocko är den största exportören av narkotika till Europa och deras nationalekonomi är (enligt eng wikipedia) helt beroende av knarkhandel. Nästan all cannabis och kokain kommer därifrån, (medans 90% av allt heroin kommer från Afghanistan).
  https://news.vice.com/article/drug-trafficking-meth-cocaine-heroin-global-drug-smuggling
  Officiellt är allt sådant illegalt, men det är bara på den polerade ytan. Marocko är ett helt genomruttet land med en genomrutten befolkning, där t.o.m. polisen säljer knark (vet av erfarenhet).
  Det skulle inte förvåna om de 12-åriga barnen är direkt hitskickade av deras regering eller kung Mohammed. Har besökt landet en gång och det är det enda muslimska land jag någonsin kommer sätta min fot i (förutom Sverige då). Precis ALLA försökte lura en på olika sätt och sälja narkotika. Blev även rånad där (av en butiksinnehavare i en butik!).

  Gilla

 • Mimi N.

  Ni kommer väl ihåg ‘incidenten’ med vakten som ska ha misshandlat en liten pojke så att denne hindrades från att begå ytterligare brott. Se på den lille ‘stackars’ rädda aggressiva marokanens pekfinger. Medan han ligger fast under vakten, reser han sitt smutsiga pekfinger mot himlen och babblar ‘allah’ – ett muslimsgest. Stora skaror av naiva svenskar var upprörda, så att en förälder (etnisk svensk!) fick sitt barn (svenskt!) att skriva ett öppet brev publicerat i stv och hela Sveriges röda pöbel kände sig kränkt och misshandlad. Man krävde t o m att vakten ska straffas efter utredning. Lyssna på gubbe Perssons ord och hur Camilla Kvartoft presenterar ‘incidenten’.

  Gilla

 • mari

  Sanningen ska göra oss fria. Gäller inte vår sk Elit. Det blir deras undergång.

  Gilla

 • Sonja Jonasson

  Kan någon hygglig en dela ut kartor till besökarna så dom ges chans att besöka ” Faddrarna som talar så varmt om barnen bara dom slipper se sina skyddslingar”

  Gilla

 • gamgubben

  En ny våg av ankarbarn och Sverige som vanligt handfallet eller möjligen en utredning av någon pensionerad sosse. Med tanke på den elaka pressen blir det en urvattnad intetsägande utredning, Business as usual.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför talas det aldrig i Sverige om de marockanska har några föräldrar i Marocko är alla föräldralösa och hur kommer de till Sverige, sätter de sig bara på första bästa plan eller hoppar på någon båt med pengar på fickan till resan eftersom inget är ju gratis ?
  Naturligtvis handlar det om någon typ av organiserade illegala resor till Europa men det mörkas självklart som så mycket annat idag, istället drar massmedia snyfthistorier men en sak är helt säker ingen vettig människa förutom det verklighetsfrämmande och välgödda svenska etablissemanget tror på att barnen skulle ha gått från Marocko och hit.

  Gilla

  • Mia

   Olika falla ödets lotter, och barn under 12 år vill nog hellre stanna hemma hos sina föräldrar om sådana finns och om det ens finns ett fungerande hem.
   Troligen har de levt på gatan redan innan de kom till Sverige. Att de skulle ta sighit med flyg är otänkbart, utan de föjer med någon äldre kille/killar på en strapatsull resa där de tar sig fram på olika sätt.
   Jag tycker synd om dem men samtidigt kan de inte stanna här, så problemet är stort.

   Gilla

 • Fredde

  Mina Dennert påstår:
  ”Det finns till exempel ett stort journalist- och politikerförakt. De som har tillgång till fakta och har möjlighet att sprida den vill man gärna tysta och smutskasta.”

  Det är kanske inte så konstigt att detta förakt finns, de har ju själva skapat det genom att sprida lögner och osanningar!

  De har förmodligen tillgång till fakta, men väljer att inte publicera den, utan gömmer sig bakom floskler som ”inte relevant” eller ”vi avpixlar inte”.

  Svenska politiker håller på att skapa ett kaos, men de vill inte erkänna det, och journalisterna ställer inte de ”kritiskt granskande” frågorna som de borde göra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: