22 thoughts on “Dagens skyll dig själv

 1. Mutti M har väl hetsat sin tyska befolkning under så lång tid att något kan få hennes ”våldtagna” befolkning att reagera hur,……. vet inte jag men att det kommer var så säker !

  • Min helt personliga uppfattning , ingen skulle få leda ett land någonstans i världen om personen inte har egna biologiska barn, en liten garanti för ett klokare samhälle.
   Vi har hoppas jag alla en ärvd skyddsförmåga till våra egna barn, fast ibland undrar jag om inte den saknas av de som också har egna barn !

   • Mimi N.
    Nej mimi spå kan jag inte, dock så känner jag väl till den svenska mentaliteten svenskar är som många andra folkgrupper avundsjuka och har någon form av rättvisesyn, så landet kommer att falla på eget grepp.
    Vi får bara se till att vi noggrant vet vilka som har backat upp hela det här spektaklet, ingen nu nämnd och alltså ingen glömd, just i denna stund !

 2. Mia:
  Är detta också ”killarnas”/männens skull ? Nu väntar en vargavinter i vår tid,som aldrig tidigare.Detta förutspår brittiska meteorologer eftersom vi nu gått in i en ny klimatzyklos.En rysk vädersatellit har ursprungligen gjort denna upptäckt.Nu väntas vintern anlända redan i mitten av Oktober.
  Nya köldrekord är troliga,så passa på att handla in tjocka saker i tid.’
  Personligen misstänker jag att det på nytt,är ”klimatuppvärmningen” som gör sig påmind !
  http://imgl.krone.at/Bilder/2017/03/20/03f8ea9fd3db616abee9dcd47ae00fce__thinkstockphotos_639492230_jpg.jpg

  • Klimatcykler har väl alltid funnits, så det var inget nytt. Och en kall vinter gör ingen skillnad vad det gäller klimatförändringarna.

   Men hur kan det komma sig att du tror så blint på vad dessa brittiska meterologer tror sig veta, när du (och andra) verkar misstro det mesta av vad de allra flesta forskare kommit fram till.
   Att det finns stor risk att vår planet är på väg att bli för varm för livet på jorden.

   • Mia:
    Jo att dessa zykler alltid funnits,kan även dårar inse…
    Det annorlunda i vår moderna tid är,att man nu via den ryska satelliten kunnat mäta,och förespå denna vargavinter.
    Men som alltid plockar du ut de negativa delarna,och bortser från den propaganda om ” klimatuppvärmningen”,som producerats av kapitalhungriga i USA.

  • Ojojoj, arroganta iskalla islamosocialisten ”Mia” riskerar att smälta bort under varma klimathotet. Vilken förlust för bloggen, jag blir gråtfärdig ……

   • Tycker du? Mäns sätt att utsätta sig för faror känns väl ganska oskyldigt om man jämför med många kvinnors i Sverige, som tvunget vill dra hit en massa så kallade flyktingar som kommer att helt ändra deras nuvarande fria liv!

    Springa gatlopp mellan våldtäktsmän och shariapoliser, då känns tjuren som en barnlek!

  • Mmm så kan det nog vara i dig lilla lilla värld, tänkte på tösen som besökte ett HVB-hem i Kalmar…vad trodde hon liksom.

   • På Norra Bantorget hoppas jag att det blir -35 grader varje dag i vinter. Det brukar ta död på all farlig smitta.

Kommentera