Branden var anlagd


Branden i en religiös skola i Kuala Lumpur som vi tidigare rapporterade om HÄR, där 21 elever och 2 lärare omkom, anlades av ett gäng ungdomar.

Polisen har arresterat en 11-årig och sex tonåringar i samband med branden i tahfizskolan. Kommunfullmäktige Datuk Amar Singh, polisens talesman, sade att de misstänkta var i åldrarna mellan 11 och 18 år.

De sju misstänkta arresterades på fredagen .  Det hade tidigare utväxlats förolämpningar mellan tahfiz-studenterna och de misstänkta, sade han.

Han tillade också att sex av de anhållna hade testat positivt för användning av marijuana när de arresterades på fredagen.

 

”Med gripandet av de sju misstänkta anser vi att fallet är löst, det här är en tragedi och jag är glad att vi kan lösa det.

LÄNK

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: