Tog ni chansen?


Tog ni chansen…

…att berätta varför ni inte tänker återvända till S&M?


23 responses to “Tog ni chansen?

 • Nisse

  Alla i 7klövern sitter i riksdagen man vet att bli försörjd av skattebetalarna livet ut. Vanligtvis skulle det betraktas som bedrägeri. Det finns ingen annan förklaring av deras agerande……….

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Mycket bra Alice. GP har duktiga och läsvärda ledarskribenter.

  Här en ledare från Alice Teodorescu: ” Inför lagen måste alla vara lika”.

  ” Som medmänniska är det lätt att känna sympati med människor som funnits sakna skyddsskäl men som drömmer om en bättre tillvaro i Sverige. Men längtan, drömmar eller rentav desperation är inga asylskäl i befintlig lagstiftning.

  Därför framstår det som ytterst förvirrande att regeringsföreträdare, i form av utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) och den nya migrationsministern Heléne Fritzon (S), figurerat vid den demonstration som alltså syftar till att kräva undantag från den politik, och i förlängningen lagstiftning, som sittande regering sjösatt och fortsatt står bakom.

  Om regeringsföreträdare inte vill kännas vid konsekvenserna av sina beslut får de verka för att ändra lagen i riksdagen.

  Att som nu ägna sig åt symboliskt poserande ligger visserligen i tiden, men är bara ett uttryck för populistiskt hyckleri som i förlängningen skadar förtroendet för rättsväsendet och det politiska systemet. ”

  http://www.gp.se/ledare/teodorescu-inf%C3%B6r-lagen-m%C3%A5ste-alla-vara-lika-1.4531941

  Gilla

 • Grune

  Jag var sossarna trogen ända tills SD kom med i bilden.
  Sedan dom kom har jag varit dom trogen och kommer aldrig mer att rösta på det andra partiet ( 7-klövern ) Hur kan man rösta på ett parti som inte har någon partiledare utan i stället har 8 st. SPRÅKRÖR som dessutom inte kan komma överens hur partiet skall ledas.

  Gilla

 • Per Andersson

  Jag är 60+. Jag röstade på Moderaterna fram till valet 2002 då jag röstade SD för första gången. Och jag har fortsatt med det sedan dess. Med viss tvekan, det skall medges. (En alltför stor del av SDs framgångar beror på övriga partiers brister och följaktligen är SDs bästa valarbetare paradoxalt nog de övriga partierna. Och verkligheten. SDs största problem är till stor del av de egna representanterna, strax under toppskiktet. Utan en extremt vältalig person i toppen hade SD fortfarande varit en marginell företeelse.)

  Nåväl … då moderaterna började kalla sig ‘nya moderaterna’ (istf det mer passande ‘vulgärliberala kulturmarxisterna’) kändes det som att jag gjort rätt. FR med entourage borde varit rakryggade nog att starta ett nytt parti istället för att shanghaja ett gammalt. Uppgörelsen med MP 2011 bekräftade det hela.

  Jag kommer aldrig rösta (m) igen, med mindre än att partiet splittras och ett sant konservativt parti bildas.

  Byte av partiledare?
  Strunt – som att byta lösnäsa på en pajas.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Alice Teodoresku är objektivt lysande som med klara motiv försvar sina synpunkter vilka är Sveriges väl. I gårkvällens kort tv-debatt mot Anna Dahlberg tog hon ledartröjan som var en mammaklänning.
  Ja kvinnor kan minsann med en man. ☺

  Gilla

 • Magnus

  Alice, jag tror inte att du förstår! Sjuklövern har förstört vårt land.

  Det spelar ingen roll vad sjuklövern gör.

  De ska bytas ut för all framtid!

  Liked by 1 person

 • OPete

  Sista chansen o rädda Svea rike . SD 2018 annars finns inte vårat land inte mer . Ingen framtid för våra barn !!!

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Jag kommer rösta på SD så länge ja lever!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Mm

  Räddhågade partiledare som inte törs stå vad de tyckte om att sälja ut Sveriges säkerhet. Stammande fåniga L och C att de fått mer kunskap om de som visste eller inte visste.
  Fakta är att den nuvarande regering är ansvarig oavsett vem som bidragit eller startat utförsäljningen av Sveriges trygghet. KD och SD och nu får vi se om M visar i handling att de gjort ett fatalt misstag. NU kan de rätta till det. Skicka ut försvarsminister i kylan, ifrågasätt statsministern hävdande att han inte visste. Vilka pajasar som styr detta land

  Gilla

 • centurion

  Det måste vara SCB som har håsat upp centern av någon anledning. Kanske att rödhättan betalar bäst. Kan inte tänka mig att några riktiga bönder anammar nekrofil-partiets galenskaper.

  Gilla

 • Eva

  Enda chansen att rädda Sverige är SD. Finns inga garantier att det lyckas eftersom sönderfallet fått pågå ohämmat under lång tid. Men med SD som förhoppningsvis har mer än 50% av folkets röster i ryggen så kan det gå med en total omsvängning av politiken. Det som gäller är att rädda Sverige och svenskarna i första hand. Varje land får se till sin egen befolkning. Det är INTE Sveriges ansvar!

  Gilla

 • Kurtan

  Partipolitik är egentligen helt ointressant i sig.

  Frågan man måste ställa sig är: är jag för eller emot Sverige? är jag för att Sverige skall även i framtiden vara Sverige befolkade av dess rättmätiga ägare svenskarna, eller inte?!

  7-klövern har igen och igen och igen visat att de pissar på Sverige och svenskarna samt hyllar andra länders medborgare till skyn med våra barns framtid!

  Gilla

 • Jag

  Jag har röstat vid varje Val sen jag blev röstmyndig
  (1 månad efter min 18-åriga födelsedag)
  Jag har röstat olika sedan mitten på -80-talet! Det är både en skyldighet och en rättighet! Jag har försökt rösta efter hjärta och plånbok men jag har röstat!!
  Fr o m nu och 1 år tillbaka är det enbart SD!
  Jag litar dessvärre inte på sjuklövern nå mer! De har sålt mitt Land Sverige på tok för billigt. Kan inte acceptera det! Det behövs en STOR FÖRÄNDRING snarast!

  Gilla

  • Ulli

   Inte många val det senaste året.

   Gilla

   • Jag

    Du har rätt! 🙂
    Jag förbannar mig själv hur korkad jag varit! Jag röstade på alliansen vid det senaste, dock ALDRIG C, och övervägde SD men ändrade mig i sista sekund. Jag bannar mig själv! Jag är förtvivlad över vad som sker i vårt och mitt land Sverige!

    Gilla

 • ossie

  Skulle aldrig gå tillbaka till dessa bondfångarpartier. Dom har gjort bort sig för tid och evighet.

  Gilla

 • eva

  Har röstat moderat i hela mitt liv, också 2006 men inte 2010 och 2014. Aldrig mer moderatröst.

  Gilla

 • Jhonsson

  Jag är en gammal moderat men numera sverigedemokrat. Inga löften från moderaterna skulle kunna få mig att vända ryggen mot SD!
  Oavsett vad de lovar. Det var under epoken Reinfeldt, som det svenska sönderfallet inleddes. Ett sönderfall, som bara växer och växer under det socialistiska styret.
  Vi behöver en Sverigevänlig regering. Fort!

  Gilla

  • Stenbock

   Jhonsson:
   Nu är risken överhängande,att du får ”tummen ner” av Ali…

   Gilla

  • Argus

   Ska vi vara noga, och det tycker jag att vi ska vara, så började resan utför under Palme, hejdades lite under Carlsson men fortsatte under Bildt som gick med på Vet Bästerbergs ultimatum. Volymerna var dock relativt hanterliga trots att de historiskt sett, med några undantag, var höga.

   Efter 2006 har de dock rakat i höjden ordentligt. Såtillvida kan och ska vi klandra Ruinfeldt men han hade en synnerligen stabil grund att stå på. Jag betraktar honom därför som den största landsförrädare sedan Cronstedt.

   Gilla

 • Ove-Britt Henson

  Så länge dessa partier är infiltrerade av sinnessjuka muhammedaner och Kulturmarxister får dom aldrig min röst åtminstone!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: