Pat Condell – Europe Is Killing Itself4 responses to “Pat Condell – Europe Is Killing Itself

 • Stenbock


  Under gårdagen skrev jag en kort kommentar kring Wien.I den storstaden är nu muslimerna i majoritet,vad gäller nybörjare i skolorna…
  I dag publicerar Kronen en annan nyhet,som kan få oss att rysa.
  57 % av totala socialutgifterna i staden går till muslimer.
  Enbart för utländska familjer (merparten muslimer),hela 257 miljoner Euro (alltså dryga 2,3 miljarder SEK() i barnbidrag !
  Någon som sett motsvarande siffror från Absurdistan ?

  Liked by 1 person

 • Stenbock

  När jag nu ändå är inne på denna blaska,och deras vinklade reportage, finns ett praktexempel på hur denna f.d. kommunisttidnings skribenter,på alla sätt nu angriper AfD med dagligen falska antagande och sagor.
  För er som läser tyska upptäcker ni,att de tyska PK-organen efterliknar våra i Absurdistan.Dagligen påhittade negativa nyheter kring de AfD-kandidater,som nu verkligen utmanar de ”etablerade”.Bild från Berliner Zeitung:

  och texten på denna länk:
  http://www.berliner-zeitung.de/politik/-sind-sie-etwa-fuer-auslaender—die-afd-mischt-im-wahlkampf-ganze-staedte-auf-28407616

  Gilla

 • Stenbock

  I f.d. kommunistorganet Berliner Zeitung från Östberlin,hittade jag dagens nyhet…än så länge.
  I nedanstående länk kan ni själva se hur detta röda pack,kan vända rocken efter vinden liksom Folkpartiet i Absurdistan.
  I rubriken står översatt ”Ryssland provocerar Polen och Balterna med sin manöver”.
  Texten i övrigt är också skarp kritisk mot Ryssarna.Det märkliga är att inte ett ord nämnes om den NATO-manöver som sker i västra delen av Östersjön.Där ”neutrala Sverige” samövar med NATO-förband på ett som jag personligen tycker,gränsar till en stor skandal.Att ett land som kallar sig ”neutralt” låter sig köpas av krigsivrare i Väst (läs USA/EU) :
  http://www.berliner-zeitung.de/politik/grossmanoever–zapad–russland-provoziert-polen-und-balten-mit-militaeruebung-28409862

  Gilla

 • Ulli

  Det är tjugo över tolv redan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: