Sverigedemokrater ”hängs ut” för donation till laglig donation


HATMEDIA. Idag hänger hattidningen Expressen och bidragssnyltande ETC ut Sverigedemokraten Fredrik Franzén som lämnat ekonomiskt stöd till Nordiska motståndsrörelsen. Dagens ETC skriver att sammanlagt 14 kommunpolitiker från SD har gett ekonomiskt stöd till den nationella organisationen.

– I början när jag engagerade mig politisk så ville jag stöda alla nationalistiska krafter och jag var kanske inte fullt så nogräknad som jag borde ha varit, säger Fredrik Franzén.

Enligt Dagens ETC ska Franzén ha gjort två transaktioner till Nordfront, 500 kronor den 27 september 2012 och en annan transaktion den 8 juni 2013. Det var samma år som han engagerade sig allt mer i SD i Järfälla.

-Pettersson undrar om det är olagligt att stödja NMR? Om inte, vore det inte bättre och viktigare att jaga dem som hackat NMR och offentliggjort namnen?

Tydligen är det i hatmedias ögon värre att stödja en nationalistisk rörelse än att vara grov kriminell invandrare eftersom media hänger ut personer som inte begått brott för sina åsikters skull.

ETC har även kunnat identifiera bland annat två allianspolitiker och en vänsterpartist men dem får vi inga namn på.

OM ETC på bloggen: Socialistisk bidragsentreprenör och konkursmakare får 1.088 kronor per vänsterextrem tidning


6 responses to “Sverigedemokrater ”hängs ut” för donation till laglig donation

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: