Invandrad miljöpartist positiv till SD – riskerar att uteslutas


Den 6:e juli skrev den invandrade miljöpartisten Rebwar Hassan, en debattartikel i Stockholm direkt där han uttryckte sig positivt om Sverigedemokraterna i migrationsfrågor.

”Att ständigt ljuga om invandringens kostnader och konsekvenser har skapat alla de förutsättningar som behövts för att från någon enstaka procent etablera (SD) som ett möjligt regeringsparti”

Hassan menade att vi dagligen ser bevis på att SD haft rätt i många av sina frågor och att det bara är idiotiskt att kalla partiets väljare för rasister och nassar.

”SD framstår idag som de seriösa i migrationsdebatten. Med tanke på hur invandringen påverkar hela Sverige är det inte konstigt”

Hela debattartikeln osar missnöje med svensk migrationspolitik och de konsekvenser decennier av överdimensionerad, naiv och kravlös invandring medfört. Rebwar Hassan ansluter sig därför till de allt fler invandrare som antingen ser SD som det enda alternativet eller som kanske inte röstar på dem, men ger dem rätt i flertalet frågor. Ganska intressant när media, politiska motståndare och de s.k. ”antirasisterna” ständigt vädrar sin avsky och sitt hat mot alla som inte stödjer en kravlös, gränslös och huvudlös invandring.

Stockholm direkt

Naturligtvis ger man som politiker inte SD rätt, i synnerhet om man tillhör det röd/gröna gardet. Inte ens när nästan samtliga partier i 7-klövern mer eller mindre anammat SD:s politik i en rad frågor.

Nu vill Mp utesluta invandraren Rebwar Hassan, med motiveringen att han skadar partiet.

”Det är oacceptabelt att en företrädare för MP uttalar sig så”

Säger Mariana Moreira Duarte, gruppledare för Mp i Stockholm. Hassan tar det dock med ro och säger att han varje dag får meddelanden från hela Sverige, i vilka människor uttrycker sin oro för utvecklingen i Sverige.

Elin Olsson, distriktsordförande för Mp, menar alltså att Rebwar Hassan skadar partiet p.g.a. sina uttalanden om den katastrofala invandringspolitiken. Måhända att han skadar partiet som i dagarna ligger och svävar kring riksdagsspärren. Det kan dock inte vara lika allvarligt som det faktum att Miljöpartiet är ett parti som inte drar sig en sekund från att skada landet Sverige och dess skattetyngda medborgare.

Stockholm direkt


8 responses to “Invandrad miljöpartist positiv till SD – riskerar att uteslutas

 • Peter Skoglund

  Vi alla som trodde att ”öppnahjärtan”-politiken, även innebar full demokrati och yttrande- och åsiktsfrihet.

  Tänk så fel vi hade.

  Miljöpartiet bör förpassas ur riksdagen av tidigare väljare.

  Gilla

 • NisseBerra

  Att säga så där i ett parti där de flesta har en skev uppfattning om i stort sett allt kan ju vara farligt.

  Miljöpartiet, partiet som plockar in muslimer på olika höga poster i partiet. Givetvis för att försöka få packets röster i valet. Och det är bra att vanliga människor som trodde att de var ett ”miljöparti” nu högst troligt dragit därifrån. Kvar blir då 3-4 procent av valmanskåren. Det är bra.

  Gilla

 • Grune

  Det blir annat ljud i skällan efter valet då SD bildar regering.

  Gilla

 • per22

  Det finns bara en benämning att använda om miljöpartister, och det är landsförrädare.

  Gilla

 • centurion

  Hassan skadar alltså partiet, för att han inte har vett att ljuga som alla andra flummare. Medans (mp) som helhet fullständigt raserar ett helt land. När ska poletten trilla ner ?

  Gilla

 • ossie

  MP är ett parti som är rent samhällsfarligt och borde läggas ned.

  Liked by 1 person

  • Upptillkampnu

   Dom kommer att slängas på sopbacken efter nästa val

   Gilla

  • NisseBerra

   Sjöstedts vänsterparti verkar helt okey i jämförelse. Hos (mp) hamnar de som fortfarande tror att jorden är platt. I praktiken muslim-lickers.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: