Det går bra för SAS utan muslimer


ISLAM.  När 23-åriga Aye Alhassani från Sollentuna sökte jobb som incheckare på SAS trodde hon inte att slöjan skulle bli ett problem. Men i slutet av intervjuprocessen förklarade bolaget att inga religiösa symboler är tillåtna – och att bära slöja inte var ett alternativ.

Alhassani vägrade ta av sig slöjan som hon nyligen börjat bära, några tror att slöjan var en kupp, och hon blev utan arbete. Muslimer och Twittervänstern blev som vanligt galna och skulle inleda en bojkott mot SAS.

Petterssons skrev en hel del på bloggen om damen och bojkotten…

Nåväl, detta var i april. Nu har Politikfakta gjort en bild på börskursens utveckling sedan muslimerna inledde sin bojkott och det verkar som de flesta föredrar att flyga muslimfritt…


20 responses to “Det går bra för SAS utan muslimer

 • Nallen

  Självklart var det inget annat än en provokation, och dom som låg bakom allt detta var inga mindre än extrem vänsten. Hon var inte där för att få ett jobb utan på ett uppdrag.

  Gillad av 1 person

 • Observator X

  Då kanske man kan tänka sig att åka med SAS framöver, ändå.
  Det finns inte en chans att undertecknad skulle acceptera en achmedina med huckle, vare sig som incheckare eller ombordpersonal.
  Så, det är ju upp till Scandinavian Airlines hur de ska ha det…

  Min idé är att det ev. ska komma egenhyrda kupéer på tågen, exempelvis ut mot kontinenten så att man kan dra igen dörren till ens ljudisolerade utrymme och njuta av några timmars vila ombord snabbtåget.
  Med toalett och handfat samt en soffbrits, microvågsugn och litet kylskåp.
  Garanterat arabfritt.
  Särskilt om man rent av äger en sådan kupé. Då skulle det kunna bli roligt att åka tåg, igen.

  Sedan en rättelse: ”Aye Alhassani från Sollentuna”……….nej, i Arabien nånstans har hon sitt ursprung och det är där ska hon också vara, stanna, bo eller vad de nu gör för ovidkommande sysslor. Inte Sollentuna.b

  Gillad av 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Anser man att det är viktigare att springa runt iförd en förfulande huvudduk, detta islamismens provokativa förtryckaremblem, än att rätta sig efter det övergenerösa värdlandets lagar och förhållningsregler samt tjäna sitt uppehälle på samma villkor som övriga samhällsmedborgare, bör man nogsamt överväga att flytta sina bopålar till en del av världen som lämpar sig bättre för denna destruktiva estetik.
  Andreas.

  Gillad av 1 person

 • jgarn

  Mitt mål ett muslimfritt Sverige.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Ja företag som kan garantera muslimfria miljöer har säkert ett starkt försäljningsargument.

  Gillad av 1 person

 • dave

  Det var väl hon som stod upp för rasism.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Allting går mycket bättre utan Muslimer!

  Gillad av 1 person

 • Tomas O'Maely

  Den civiliserade delen av världen borde säga nej till inte bara slöjan utan till alla muslimer ombord på våra flyg.

  Gilla

 • Hönsmamman

  @Pettersson
  Det blir nåt mysko meddelande på
  https://petterssonsblogg.se

  Som att bloggen inte går att komma in på.
  Sedan igår. Vad händer?

  Gilla

  • ruben

   Kanske en dålig kaka, som blockerar? Ta bort all historik brukar fungera. Om man vill identifiera cookien, kan man t.ex. gå in via webläsarens intställningar och ta bort en och en. Beroende på vilken webläsare man har kanske?

   Gilla

  • Hönsmamman

   Kan vara fler som får meddelandet att den är arkiverad eller avstängd. Bra att känna till.
   Kollar cookies.

   Gilla

 • Bajen666

  Hehe gott, man undrar ju om hon fått nåt jobb eller om hon gör som sina islambröder/systrar och snor bidrag.?

  Gilla

 • Achtung

  Om de säger nej till SAS, hur ska de så kunna åka på semester till landet som de ”flytt” från.

  Gillad av 1 person

 • age

  Muslimer kräver väl dessutom halalmat = extra kostnad för SAS!
  Tillhör muslimer ens vår världsbild?
  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  Gillad av 1 person

 • Melker

  Om SAS slipper muslimer, kanske SAS slipper sabotage liknande glasbitar i barnmaten, nålar i apelsiner, bajs i bubbelpoolen, bajs i dricksvattnet så kallade (ehec-bakterier), bajs i IKEAs tårtor.

  Gillad av 1 person

 • Sara H. från Skåne

  Min man var livrädd förra månaden och fick hinka i sig drinkar… han hade flugit hem till Copenhagen Airport och hamnat bredvid en kvinna i huckle och eftersom sätena är ganska trånga så gnuggar man överarm… och tänk om hennes bror hade sett det och tvingat honom att gifta sig med henne eller dödat honom / och henne för denna intima kontakt. Sedan blev han orolig för att han sänt henne i döden.

  Kvinnor i huckle förstår inte vilka signaler de sänder ut.

  Hittills har ingen skäggig man kommit hem till oss och krävt att han gifter sig med henne och tar henne till konkubin. Och vad med mig? Jag är rosenrasande på SAS för att man inte kan välja bort risken att hamna i en risksituation.

  Detta är inte islamofobiska fantasier; en man skulle mörda sina döttrar för att de skakat hand med en man.Ett mål i SVENSK domstol.

  Gillad av 1 person

  • ruben

   Det är sant, man är glad varje dag man slipper komma i närheten. Jag tror SAS kan ha tjänat bra på den muslimska bojkotten. Däremot tror jag det kan vara blandat om medvetenheten. En del är nog väldigt medvetna om de signaler de skickar ut. Förmodligen som hon i artikeln, det är viktigare med att markera för slöjan än att skaffa jobb. Medveten om beväpnade jihadister i ryggen demonstrerar en hel del muslimska kvinnor tror jag, gärna och överdrivet konspiratoriskt, muslimernas avundsjuka hat mot västs demokratiska livsstil. Som jag uppfattar det, när muslimerna byggt sig det samhälle de vill ha, så måste många av dem snart fly från de oförsonliga hat och konflikter de skapat. Här gäller det att regeringarna i EU-länderna är uppmärksamma på muslimernas politiska agenda!

   Gillad av 1 person

 • ossie

  Allt som är muslimfritt är positivt och bör gynnas.

  Gillad av 1 person

 • Carl edström

  Vill alldrig sitta brevid än musse.Heller än gris.

  Gillad av 1 person

  • Bosse

   Bara fördelar med denna bojkott. Mindre terroristhot och trevligare i flygplanet.Alla flygbolag skulle göra på liknande sätt. Skulle alla muslimer bojkotta flyget då kan vi snart sluta med dessa kontroller på flygplatserna.Mycket pengar som skulle sparas.

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: