”Utfärda en trygghetsgaranti för alla som arbetar för regionen”


INSÄNDARE. Malmö 5-9-2017

Till Jan Björklund och Gilbert Tribo, båda s k liberaler

Er artikel i sydsvenskan under Aktuella frågor är ännu ett exempel på hur politiker som är ansvariga för att Sverige har blivit ett tillhåll för all världens mångkulturella kriminella element försöker skaffa sig poäng genom sitt oförskämda hyckleri nu komma med anvisningar och förslag hur man löser problem som man själva har skapat.

Ni beskriver förhållanden inom sjukvården där personalen ständigt utsätts för olika hot samt att den grova brottsligheten i Malmö och gränskontrollerna slukar stora delar av polisens resurser i Skåne.
Man blir spyfärdig när man läser er artikel där ni naturligtvis inte med ett ord nämner vilka det är som ligger bakom våldet på våra sjukhus samt våra gator. Inte heller nämner ni något om ert eget ansvar och eran skuld för att det ser ut som det gör i det svenska samhället tack vare den invandringspolitik som ni i årtionden har stått bakom och fört.

En politik som möjliggjort att mer eller mindre vildar från dom primitivaste kulturerna där man löser alla konflikter och problem med våld har kunnat komma in i landet.

Det är otroligt fegt och ynkligt att ni inte med ett ord nämner vilka det är som t ex står för våldet på akutmottagningarna på våra sjukhus. För det är väl inte så, Jan Björklund och Gilbert Tribo, att det är en gammal svensk sedvänja att anhöriga till skadade personer stormar in i stort antal på akuten beväpnade med allehanda vapen och hotar personalen med allt från att dom skall bli dödade och våldtagna? Varför vågar ni inte skriva sanningen om vilka det är som ligger bakom att kvinnlig vårdpersonal blir kallade för horor och annat nedsättande?

Varför skriver ni inte vilka det är som ligger bakom att vårdpersonal inte vågar bära namnbrickor i tjänsten av rädsla för att vildarna tar reda på var dom bor?

Eftersom ni i ert hycklande inlägg aktar er väldigt noga för att skriva om den obekväma sanningen vilka det är som ligger bakom inte bara våldet på våra sjukhus utan i hela det svenska samhället så skall jag skriva det här : i princip all grov kriminalitet som sker i Sverige idag så är det primitiva vildar komna från dom s k MENA – länderna, d v s norra Afrika och mellanöstern och längre österut från länder som i princip befinner sig på grottstadiet när det gäller det mesta.

Eftersom ni båda är fina representanter för politiker som inte vågar beröra sanningen vad det gäller konsekvenserna av er förda invandringspolitik så borde ni i varje fall hålla er borta från att komma med råd och lösningar på det våld ni själva har infört i vårt samhälle. Lösningar som inte innehåller annat än väl inlärda politiska floskler som inte kommer att innebära något för att stävja det mångkulturella våldet som idag tydligen har blivit ett normaltillstånd i Sverige.

Därför skall jag komma med ett förslag som garanterat innebär en mycket snabb lösning på det eskalerande invandrarvåldet. Förslaget jag har är mycket enkelt.

Det går helt enkelt ut på att så fort man griper en s k mångkulturell vilde som ägnar sig åt sina hemtrakters seder att skjuta på öppen gata eller att våldta och förnedra kvinnor så skall denna vilde med omedelbar verkan skickas tillbaka dit därifrån han en gång har ”flytt” från.Och inte bara vilden själv utan vildens familj och hela släkt som befinner sig i landet.

Att döma vilden till en bekväm vistelse på ett svenskt vilohem, som på juridiskt språk kallas för fängelse, är inget straff. Inte heller att betala böter eller skadestånd eftersom vilden ändå inte kommer att göra rätt för sig.

Det värsta och avskräckande straff för vildarna är att komma tillbaka till sina hemtrakter och där återigen få ta sig fram på en åsne eller kamelrygg i stället för att fara fram med en värsting AMG – Mercedes i miljonklassen samt att flytta tillbaka in i lerhyddan eller grottan med stampat jordgolv utan vare sig belysning eller el.

Avskräckande är säkerligen det faktum också att behöva återuppta sin försörjningen genom att behöva valla getter och får uppe i bergen istället för att försörjningen punktligt varje månad kommer indroppande med utbetalningsavier som kallas för försörjningsstöd och som svenskar har tvingats att stå för via skatten.

Att vilden och hans släktingar eventuellt redan hunnit bli svenska medborgare kan man helt bortse från.
Det enda sättet att garanterat bli av med en tumör är att avlägsna den. Det är också det enda sättet att garanterat bli av med det eskalerande invandrarvåldet i det svenska samhället.

Den dagen då ni vågar och kan presentera förslag som verkligen kan lösa situationen med kriminaliteten och våldet som våra s k nyanlända har infört i landet och andra sedvänjor som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle så kan ni skriva i tidningarna igen. Om ni inte vågar detta, vilket ni troligtvis inte gör, så var vänliga och bespara oss era inlärda menlösa politiska floskler som inte leder till något av värde.

Jag har ställt några frågor till er i mitt mail men jag förväntar mig i vanlig ordning inget svar från någon av er, vilket ju också är ett bevis på er feghet och ynklighet.

Sandor Herold, Malmö

Sandor Herold från ett tidigare inlägg


7 responses to “”Utfärda en trygghetsgaranti för alla som arbetar för regionen”

 • Mjölner

  Med andra ord, Björklund med kompis, HÅLL KÄFTEN!
  Bravo Sandor piska på, du har minst trettio procents stöd från folket.

  Gilla

 • age

  ”Sandor”!

  Bra skrivet och bra agerat!
  Jag stödjer dig helt i det du uttrycker.
  Dessutom uttrycker jag, i vår fina möjlighet som Pettersson ger oss,
  ofta ganska tydligt och ibland bryskt samma uppfattning som du delar med dig av.

  Vi, och troligen hela vårt fosterland kommer en dag (efter valet) att vara evigt tacksamma för den starka insats som Pettersson gör för att vi ska få behålla vårt fosterland.

  Redan nu: Tack Pettersson!

  Gilla

 • Anette

  Huvudet på spiken klockrent skrivet.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Uppfriskande artikel! Vi är många som anser åtgärderna du föreslår är lämpliga!

  Gilla

 • Ståfräs

  Bäste Sandor,
  Tack för en utmärkt artikel, vill bara tillägga att en ”trygghetsgaranti bör gälla för alla Svenskar” som arbetar och betalar skatt. Något som SD troligen kan få många röster på.

  Liked by 1 person

 • Kent

  Ord och inga floskler från Sandor.
  Har nu vistats i Sandors hemland i ett antal veckor har hittills inte sett en enda kvinna med huckle eller sopsäcksliknande klädsel.
  Om Orbans förträfflighet råder det delade meningar om men en sak är i stort sett alla ungrare tacksamma för att han har räddat Ungern från islamska invasion.

  Liked by 1 person

 • Falköga

  Dessa politiker kommer efter mycket lång betänketid med förslag om hur man ska tunna ut den av dem själva skapade tjocka soppan. Precis som Sandor säger.

  Men deras förslag gäller inte alla. Bara en utvald skara. Det är blåljuspersonal, politiker, journalister, sjukhuspersonal och nu anställda i regionen som omhuldas med särskilt skydd. Den stora mängden valboskap och skattebetalare ger man tusan i. Många törs man inte ens tala med och avspisas som fascister som enda argument.

  Nog borde i varje fall Jan Björklund med sin bakgrund slå vakt om att värna Sveriges gränser och dess bofasta befolkning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: