Afghan häktad misstänkt för mordförsöket på polis vid Medborgarplatsen


INVANDRARVÅLD. Stockholms tingsrätt har beslutat att häkta en 17-årig person såsom på sannolika skäl misstänkt för försök till mord.

− Domstolen har prövat det utredningsmaterial vi presenterat i dag och delar vår uppfattning om bevisläget, de har därför beslutat att på sannolika skäl häkta personen för det misstänkta brottet. Nu fortsätter utredningen med bland annat fortsatta vittnesförhör, analys av beslag och genomgång av filmer och övervakningskameror, säger kammaråklagare Daniel Suneson som leder förundersökningen.

Åtal ska vara väckt senast 15 september.

Mannen heter Hussaini Mohammad, är född den 17 december 1999 enligt egna uppgifter och behöver tolk på dari. Tidigare har det funnits uppgifter att mannen är marockan, om ovanstående stämmer vet vi inte eftersom de ensamkommande tappar alla sina id-papper men inte sina mobiltelefoner vid ankomsten till Sverige. Enligt vittnen såg mannen ut att vara i 30-årsåldern men 17 är en populär ålder.

-Pettersson noterar att hatmedia inte anser att det ligger i allmänhetens intresse att få reda på att mannen är asylsökande afghan…


13 responses to “Afghan häktad misstänkt för mordförsöket på polis vid Medborgarplatsen

 • GO

  Det första polisen skall göra är att Ålderstesta honom
  Ett vittne i Aftonbladet sade tom att personen som greps var runt 30
  Aftonbladet av alla tidningar publicerade det…

  Gilla

 • jgarn

  Finns det några 17 åriga gossebarn kvar i Afghanistan eller har alla flyttat väster ut?

  Gilla

 • Realist

  Sanningen kommer fram till slut !!!
  Denne person måste bli återbetalningsskyldig för alla BIDRAG som tagits ut olagligt av SVENSKA STATEN !!!

  Väntar på en stor återbetalning till Försäkringskassan och till Arbetsförmedlingen !!!!

  Gilla

 • Ulv

  Han har kostat, han kommer att kosta.

  Gilla

 • Röjne

  N A C K S K O T T !!!

  Gillad av 1 person

 • Carl

  Kommer inte som en chock direkt.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Att ha en samling brottslingar på en plats som hyllas av pressen leder naturligtvis till våld. Polisen har pekat ut flera som sitter där som brottslingar av grövre karaktär än illegala som har utvisningsbeslut.Det är pinsamt. Som en Norgehistoria fast tvärtom, skriv till hon som var i Sverige nyss så får hon lite skojigt. Eller ingick knivningen i den svenska valkampanjen för S och MP?

  Gilla

 • Mimi N.

  Vad säger Futemeh Khavari om det ??Hussaini Mohammad är en av dem som bygger Sverige …… bara att han hade ont i arslet av att sitta och demonstrera så många dagar – så, han bestämde sig för att ta till action istället.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Tänk vad regimmedia och övrig PK-media hade glatt sig om det varit en dokumenterad 17 åring som hette Andersson och gått på Östra Real eller vad skolan heter nuförtiden. Då hade det varit klang och jubel inom all PK -media och de hade skrivit så tangentbordet rasat ihop.

  Gilla

 • introvert

  Sverige skämmer ut sig i världen. Sverige skrämmer i världen. Sverige har
  snart u-landsstatus. Flera u-länder går om Sverige i hur man hanterar brott.
  Sverige visar spiralen som går nedåt, från i-land till u-land. Sveriges politiker
  har noll koll. Sverige är lovligt byte!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Quelle Surprize!
  En 99:a!!!

  Men även 99:orna blir 18 år. Givet att de överlever vill säga.

  SCB hade en notis om att frekvensen av födda just detta årtal stigit i höjden kraftigt i vårt land. Hittar den tyvärr inte. Men letar vidare.

  Det bästa vore att deras hemländers rättsvårdande myndigheter får ta hand om sina minderåriga. Som vilka ansvariga föräldrar som helst. De kan säkert också bättre bedöma deras ålder eftersom de har ca 10 miljoner till likadana att jämföra med. Och att integrera dem med. Kommer att gå oändligt mycket enklare och minska den svenska potentiella skulduppbyggnaden orsakad av deras närvaro, eller rättade den svenska regeringens hantering av dem.

  Regeringen beter sig som att tillväxten av polis och övrig samhällsbärande personal är oändlig och som om 99:orna är ett unikum som ska ha hög bevarandestatus. Sanningen är den motsatta. De här gossarna finns minst lika många som vi har befolkning medan våra poliser minskar med en oroväckande hastighet.

  Reinfeldt borde få en medalj om halsen och dyka djupt för att undersöka om det finns outnyttjat utrymme på havsbotten.

  Gilla

 • Mohammed

  Vad tror ni kommer skitmedia att rapportera till Svenska folket att det var ett av deras ensamkommande stackars utvisningshotade små ”barn”(jävligt skäggiga)Som försökte mörda en Svensk polis ,nä,nä inte fan så heller hysch hysch man visar istället ett evighets inslag av stackars små barn som flyr från bomber och granater och väntar på att någon från SD försäger sig så att man kan blåsa upp det så att uppmärksamheten riktas åt annat håll

  Gillad av 1 person

 • larslindblog

  Borde kännas lite otacksamt för polisen som så beslutsamt och bryskt skyddat asylmissbrukarna mot den tappra lilla modiga skara som vågade protestera ….polisen gjorde ju flera HMF anmälningar mot svenskar på platsen….ja-ja–otack är världens lön
  Polisen bör nog omprioritera lite i hjärncellerna…och fundera på VILKA som BETALAR deras lön ???

  Är det asylmissbrukarna , bidragsskojarna på ETC, Expo och batikhäxorna ?? Eller är det VI som betalar polisens löner ??

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: