Invandrare riskerar utvisning för att ha burit kniv


INVANDRARBROTT. En 30-årig invandrare har av domstolen i Aarhus, Danmark dömts till tre månaders fängelse och villkorlig utvisning för att han bar kniv som enligt hans egen utsago var redo att användas i samband med konflikter mellan kriminella invandrargäng. 

Gärningsmannen, som är känd för polisen för flera tidigare brott, förklarade att han behövde kniven för att försvara sig mot ett gäng.

 

Åklagaren för Östjylland polisen, Irene Thyssen, är nöjd med signalvärdet av domen.

– Domen visar tydligt att varken polis, åklagare eller domstolar kommer att acceptera vapen på offentliga platser. Det är en prövotid på två år för den villkorliga utvisning, så det kan få mycket allvarliga konsekvenser för den tilltalade om han begår ett liknande brott igen, säger Irene Thyssen.

 

-Pettersson säger att det är det näst bästa. Utvisning direkt är ännu bättre liksom indragna medborgarskap.Att som i Sverige hota med lite fängelse är bara löjligt, det ser invandrarna som en merit och inte ett straff…

Ekstrabladet


5 responses to “Invandrare riskerar utvisning för att ha burit kniv

 • Tony

  Konstigt, när en idiot har använt kniven till att sticka ner en människa,
  så dömer domstolarna sällan till utvisning, bara ett löjligt straff på Hotell Hilton?? Hela Sverige är förgiftat av P K, även domstolarna!

  Gilla

 • NisseBerra

  Börjar kännas som läge för särlagstiftning, olika regler för olika personer. Kommer vi på nån MENA-apa med knivar, pistoler eller handgranater och liknande är det två års isolering som gäller till att börja med. Därefter tar vi fram dig och tittar på ditt fall. Det som pågår nu börjar kännas som cancer eller bli uppäten inifrån av nån parasit.

  Gilla

 • whatthefeng

  ”kan få mycket allvarliga konsekvenser….”

  Tror inte det…..

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  🇩🇰 ett föredöme.
  Bra Danmark!!!

  Gilla

 • Mm

  Sverige, här blir drägget belönat med medborgarskap, helt i strid mot lagstiftning. ”Duktiga” handläggare på Migrationsverket hjälper så gärna till, så att de små äcklen kan fortsätta att gruppvåldta svenska flickor. Bravo Migrationsverket

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: