Har du glömt Stefan Löfven?


POLITIK. Svenska politiker och statsminister Stefan Löfven är griniga för att Norges invandrings- och integrationsminister Sylvi Listhaug (FrP) besökte Rinkeby för att lära sig av svenska misstag med integration och invandring. Den svenska regeringen var till och med så ohövliga så de ställde in en planerat möte med väldigt kort varsel. Motiveringen var att Sverige inte skulle lägga sig i den norska valrörelsen. 

Listhaug har kritiserat den svenska integrationspolitiken och nämnt 60 no-go zoner och på det svarar den svenska statsministern Stefan Löfven att norska politiker inte ska lägga sig i Sveriges politik.

Herr Löfven verkar ha glömt när han ingrep i den norska valrörelsen inför valet i Norge 2013. Då besökte Löfven de norska socialdemokraternas nationella konferensen formulerade sig skarpt:

Vi har försökt med konservativa lösningar i sex år. Privatiseringar är inte svaret, var budskapet från Sveriges socialdemokrater till sitt norska systerparti.

Nu tonen är en annan, och Löfven nu med en varning till Listhaug och den norska regeringen: – Det är viktigt att ge en rättvisande bild. Vi lägger oss inte i och stör situationen i varandras länder. Vi hanterar våra problem, och det är upp till oss att göra, säger Löfven och fortsätter – Jag tycker att vi ska vara noga med att inte blanda oss i varandras situation och valkampanjer. 

Det är alltså samme man som för fyra år sedan åkte till Norge för att varna för den konservativa politik som alliansen förde och använde situationen i svenska skolor och omsorgen som avskräckande exempel.

– Det har varit en dålig strategi för Sverige, och det kommer inte att fungera för Norge. Gå inte på detta, sade Löfven år 2013 i Norge.

-Pettersson säger att Löfven verkar glömma en hel del, han kommer bara ihåg vad han vill komma ihåg…

Nettavisen 


14 responses to “Har du glömt Stefan Löfven?

 • Johan

  Det är helt otroligt hur man hela tiden försöker laga Sverigebilden med resultatet att de samtidigt lyckas rasera den i rekordfart. Så går det när man drivs av orealistiska visioner och inte respekterar verkligheten. För verklligheyen vinner ALLTID.
  Man har hela tiden siktet på alla delar av planeten utom just den del man är satt att värna om – Sverige och dess medborgare.

  Gilla

  • alexander hed

   sa ar det Enpartistaten (S) ar maktmonoman och bebor ett elfvenbenstorn som haller pa att rasa…

   Gilla

 • jr

  …”hanterar våra problem”… Nä du svetsarsteffe, du har inte hanterat ett skit, och är för övrigt inte kapabel att hantera något annat än din stora käft, och där ur kommer det enbart lögner och käbbel..
  Så fort det kommer en fråga som är besvärlig gömmer du dig som en skrämd kanin, och gör dig oanträffbar.
  Det enda rätta vore att du och ditt anhang avgick med omedelbar verkan, vi kommer att få offra åratal att rätta till eländet ni ställt till med.

  Gilla

 • Jhonsson

  Stefan Löfven tycker själv att han är en stor statsman. Han har ju, som han ofta framhåller, pratat med Obama.
  Jag tror att han siktar på, att tillsammans med Nordkoreas Kim Jong-Un ta över världsherraväldet.
  Då är ett antal brutna löften lögner inget att bry sig om.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Han har rätt i det att vi lägger inte oss i andra länders problem.Däremot importerar vi deras problem,kriget från Syrien, IS soldater,lycksökare från Iran, Afghanistan ,Somalia ,Pakistan Marocko som nästan fortsätter kriget här.Tack för mig ADOLF

  Gilla

 • Fredde

  Hur var det hon sa om Löfven?

  ”Han ljuger inte”…

  Nej, just det.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Byfånen käbblar som vanligt.Vilka problem har han Löst?.Sedan dom har regerat kör vi express fart åt helskotta. Skörd från senaste dagarna,stenkastning och kniv hugg mot poliser,skjutningar vardagsmat,våldet på akutmottagningar krydda det med våldtäckter, åldringsrån. Jag vet inte vad han menar med att dom löser Problemet? Det här regeringen måste vara världshistoriens mest dissfunktionella ledning av ett land.Att han inte avgår är en gåta ?Var är dom gamla sossarna som har byggt upp vår välfärd? Kan inte dom dra i handbromsen innan vi störtar mot total kaos.Mvh Adolf. PS jag glömde nämna skol och bilbränderna, men det är som sarnecky säger bara anmälningbenegenheten som ökat ,inte brotten.Sverige var ju världskänd av brott och kriminalitet.

  Gilla

 • Mjölner

  Inte lägga sig i andra länders angelägenheter? Han som rest så mycket!

  Gilla

  • Joy

   Han lovade ju toaletter åt kvinnor i Menaländerna, kan inte dessa länders folk klara enkla bestyr själva?

   Gilla

  • Bosse

   Idioten reste till Polen för att få dom att ta in mer invandrare. Det gick inte så bra.Kvinnan där med ruter i bad han resa tillbaks till Islamabad.PS .Det är Sveriges nya huvudstad om ni inte visste det.

   Gilla

 • Mm

  Kan inget, vill inget. Vilket kap, kan vi inte outsourca honom till något MENA land. De vill ha sådana, då kan han ta med kärringarna med dukarna på huvudet

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: