T.o.m. hundar är utsatta


Finns det någon som på allvar att landet Sverige är på rätt väg? Nu är t.o.m. hundar och hundskötare utsatta för det nya våldet.

Skottlossning, hot, våld. Så ser vardagen ut för hundskötare på ett av Stockholms hundstall. Tyvärr har vi en regering som förlorat greppet och en opposition som vägrar ta över ansvaret. Framtiden är dyster, mycket dyster.

Expressen


7 responses to “T.o.m. hundar är utsatta

 • Mia

  Jag tror att det är mest svenskar som vill ha tillbaka sina omhändertagna hundar, eftersom hundar inte verkar vara så populära bland invandrare och särskilt inte bland muslimer som ser dem som orena.

  Gilla

  • upptillkampnu

   Musslorna älskar att ha plågade pitbulls som plågas tills dom blir farliga,jag antar att det är dessa individer som försöker ta tillbaka sina penisförlängare.

   Gilla

 • larslindblog

  Utlänningar med kamphundar , utlänningar som ordnar hundslagsmål , dom tränar hundar för kamp med att hetsa hunden att bita ihjäl en gammal försvarslös hund för att få förtroende. Ohyggliga grymheter.

  Gilla

 • dave

  Skjut av ”hundarna”

  Gilla

 • Carl

  Importerar man krigiska hetlevrade folkslag i stora mängder ja då blir det ju därefter. Man behöver inte vara en Einstein för att begripa att det blir feta problem. Förmodligen en livstid framöver. Frågan är om det kanske är försent att göra någonting åt detta. Jäkligt sorgligt är det.

  Gilla

 • NisseBerra

  Framtiden är dyster….. Heter det inte utmaningar..??

  Gilla

 • Lena

  Ja, de som bråkar i Sverige kommer alla från samma region! Det är ju ingen hemlighet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: