Det svenska tillståndet


INVANDRING. Migrationsminister Heléne Fritzon (S) har ställt in ett sedan länge planerat möte med den norska invandrings- och integrationsministern Sylvi Listhaug från det norska Fremskrittspartiet. Mötet var planerat att ske under tisdagen.

I ett mejl till norska VG skriver Fritzon att hon inte vill vara del av den norska valkampanjen.
”Det har blivit väldigt tydligt de senaste dagarna att Listhaugs besök är ett inslag i den norska valkampanjen. Listhaug verkar mer intresserad av att sprida en missvisande bild av Sverige”, skriver Fritzon bland annat i mejlet.

Hon hänvisar bland annat till en intervju där den norska ministern påstår att det finns 60 så kallade ”no go”-zoner i Sverige. ”Något som är helt nonsens”, skriver Fritzon.

Den norska invandrings- och integrationsministern Sylvi Listhaug ligger bakom uttrycket ”det svenska tillståndet” som används flitigt i Norge för att illustrera en liberal invandrings- och flyktingpolitik, skriver VG.

– Pettersson undrar vem minister Fritzon tror att hon lurar när hon påstår att no-go zoner i Sverige är rent nonsen…

Tror S-ministern att problemen med arbetslöshet, bostäder, brottslighet, skolan m.m. går att lösa genom att säga att de är nonsens…

Verdens gang


42 responses to “Det svenska tillståndet

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Då den sorgligt korrupta globalistgåsen och korankonkubinen Fritzon de facto icke förmår leverera ett enda trovärdigt och hållbart motargument till våra norska grannars välgrundade uppfattning om det svenska läget, ansåg sig vederbörande fakta- och nationsförnekare inte ha annat val än att lämna återbud.
  Diskussionsvägran är en mycket vanlig taktik inom marionettministären och bland de politiska makthavarna i övrigt, vilka strategiskt avvisar faktaunderbyggt material och statistik till fromma för den egennyttiga värdegrundpolitik som styr deras logikresistenta och mycket besynnerliga beteende.
  Naturligtvis får inga så kallade no-go-zoner och parallellsamhällen existera inom den psykotiskt betingade utopi de valt att kalla den gränslösa humanitära stormakten.
  Andreas.

  Gilla

  • alexander hed

   Helt riktigt..Enpartistaten(S) ar fientlig mot en verklighet de skapat men inte vill kannas vid…(S) ar verkligen faktaresistent och nar (S) utopin ramnar sa valjer man tystnaden tills bubblan spricker i ansiktet pa dem…da blir skulden plotsligt kollektiv…vi insag inte,vi visste inte etcetc..

   Liked by 1 person

 • Grune

  Betyder det här att Fritzon blir avsatt nu eller får hon påökt och bättre uppdrag???????

  Gilla

 • Skiljer sig verkligheten och kartan, gäller Aftonbladets karta… | Petterssons gör skillnad!

  […] För några timmar sedan skrev vi om att migrationsminister Heléne Fritzon (S) med kort varsel ställde in ett sedan länge planerat […]

  Gilla

 • eva

  Jag tycker det är synnerligen oartigt mot hennes norska ministerkollega.

  Gilla

 • gamgubben

  Feghet är en stor komponent i det svenska politiska spelet. Om vi har ett välstädat hem, varför inte visa upp det? Nej Sverige av idag har så många skönhetsfläckar att våra ministrar inte törs visa upp dem. Skulle de få frågan av en norsk minister vid ett eventuellt besök i en av de muslimska enklaverna,”Vad ska ni göra för att få ordning på rådande situation” så har varken sossar eller Alliansen något svar. Om frågan ”hur har det kunnat bli så här” kom så skulle de förmodligen försöka lägga skulden på SD.
  Varken ministrar eller riksdagsmän inom PK-sfären är värda sina arvoden eller platser vid köttgrytorna.

  Gilla

 • Falköga

  Om jag minns rätt, så var hon som ordförande för skånesossarna (vänstersossar) en av de främsta påtryckarna för att få Juholt som statsminister.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Den minoritetsstyrda och odemokratiska sosse/MP- regeringen blir bara pinsammare och pinsammare.

  Som arbetarkille skäms jag över denna regering…………dagligen.

  Gilla

 • Nosferatu

  Fritzon hade chansen att bevisa motsatsen, men lämnar walk-over. Sanningen är jobbig ibland

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Tillståndet i Sverige är: Tyck o håll med S i allt, om inte är du extremist. Hur det kommer sig att båda regeringspartierna minskar får dom svara på själva. Jag TROR folket idag går i otakt med politikerna. Rätta mig om jag har fel!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Hon kanske menar att det är nonsens med 60, för det finns betydligt fler?

  Gilla

 • Jhonsson

  Migrationsminister Fritzon har ännu inte fattat att det finns no-go zoner i Sverige. Inte konstigt, att det ser ut som det gör i vårt land, när inte ens Fritzon begripit, hur det ser ut i vårt land.
  Det blir allt tydligare, att vi behöver en ny regering.

  Gilla

  • svensson

   Fritzon är rätt ny som migrationsminister så på sossevis tar det lite längre tid att fatta. I hennes hemstad Kristianstad finns bara några livsfarliga zoner och dem har hon nog inte besökt och då finns de ju inte.

   Gilla

  • Grune

   Inte en NY regering utan en regering.

   Gilla

 • Nisse

  En till sosse som skämt ut Sverige utomlans…….

  Gilla

 • GO

  Tino kan hänga med 😀

  Gilla

 • ossie

  Hon kanske inte har lyckats hitta några Rinkeby bor som vill vittna om hur fint och trivsamt det är att bo där.

  Gilla

 • GO

  Inga No Go Zoner? Då föreslår jag att Fritzon bosätter sig i Husby eller Rinkeby under veckorna då hon är i Riksdagen
  Det borde alla som har samma åsikt

  Gilla

 • Mia

  Det finns inga områden dit polisen inte vågar åka.

  Till ett besvärligt område som t.ex Rinkeby tar man två bilar istället för en. Och där är inte alltid bråkigt, ibland är det som vilket område som helst. Det är oftast när någon ska gripas som det kan uppstå protester och bli våldsamt.
  Polisen brukar inte använda uttrycket no go-zoner, det var väl Gudmunsson som började med det. Plus folk på andra sidan Atlanten.

  Gilla

  • GO

   Varför är det inget företag som vill bygga polishuset i Rinkeby?

   Gilla

   • Mia

    I juli skrev man kontrakt med ett byggföretag som åtagit sig att göra jobbet som beräknas vara klart 2019.

    Gilla

  • Dumstruten

   Eftersom vi har miljoner polisbilar och ca 4 miljoner poliser så kan de åka minst hundra på varje utryckning. Vi drar bara ned på gratis tolk och socialbidrag och ingen fri rättshjälp och avgift för varje utryckning så är det ju bara en väldigt trevlig utmaning.

   Är du en minister?

   Gilla

  • OPete

   Mia !!! Har dessa områden alltid varit lite besvärliga ??? Eller har det ändrat sig lite ??? Har du någon idé farför i så fall ???

   Gilla

  • Jonas

   Har Sylvi eller någon annan verkligen sagt att polisen ”inte vågar” besöka dessa områden eller är det bara en medveten överdrift från Lena Melin med flera?

   Gilla

 • Kent

  Märkligt Fru Fritzon skulle sluta i kommunen för att vara mer med familj och få mer tid till sig själv.
  Helt plötsligt är hon minister?
  Någon större stjärna har hon inte varit i kommunen heller.
  Hennes kännetecken är korkad vänstersosse.
  Drivkraften är extrem äre och maktlystnad.
  Måst också besitta en god manipulativ förmåga utöver det vanliga.

  Gilla

 • Suzie

  Fritzon gör bara vad hon som massinvandringsaktivist i den kvinnofientliga Löfven socialistjuntan förväntas göra.Lögn är sanning och sanning är lögn och måste bekämpas med alla kulturmarxistiska metoder,att följa lagen är dåligt och bespottas och bekämpas av politikerhelvetet och deras allierade msm och fotsoldaterna gatans gangster och demokratifiender.Den lenin marxistiska ” värdegrunden” och ”alla(h)s (o)lika värde”
  är dessa landsomstörtande folkförrädares lag som de själva bestämt skall stå högt ovan Svea rikes alla lagar och skulle rikets lagar stå i vägen så går de in snabbt som f-n och ändrar på rikes lagar allt för att rasera och störta landet rakt ner i avgrunden.Svenska folket måste lyfta räven ur tv sofforna och se verkligheten omkring sig, vad händer i hela västvärlden,att starka onda antidemokratiska krafter jobbar hårt via våra regeringar och msm som har folkförrädare som nyttiga idioter som för några silverpenningar förråder sitt folk genom att ihärdigt förstöra och eleminera vår grundlagsfästade yttrandefrihet och demokrati,steg för steg ser vi nu hur de onda krafterna vill tysta och stänga ner alla alternativa medier då de är livsfarliga för antidemokraterna som vill införa diktatur.Det gäller att vara vaken ,se,reagera och agera nu innna fällan slår igen och vi sitter fast i diktaturens kreaturs onda klor.Folket måste ta reda på vad demokrati och yttrandefrihet verkligen innebär kämpa för dess överlevnad och sätta sanningen/fakta emot de ljugande antidemokratiska politikerhelvetet när de påstår att deras systemmedia är det enda sanna media vi skall lyssna till.

  Gilla

 • Arne E

  Fritzon har rätt när hon säger att 60 no-go-zoner is nonsens eftersom de är betydligt fler och fler blir det med nuvarande politik.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  ”No-Go-zoner är nonsens och elaka rykten.”
  ”Ja, men det är ju ett laglöst område där polisen inte längre har kontroll och där räddningstjänst och ambulans inte kan åka in..:”
  ”Ja, men för den skull är det väl inga no-go-zoner, heller. Idiot?

  Gilla

 • Ulv

  Borde hen inte istället ha tagit vara på detta gyllene tillfället och satt på plats denna snorkiga, näsvisa, syttendemaiaktivist till minister och förklarat hur det ligger till?

  Gilla

  • Bajen666

   Du fick en tummen ner för ordet höna (fritt översatt) gör om gör rätt.
   Annars så håller jag med dig.

   Gilla

 • Johan

  Nej det är klart att när argumenten tryter kanske det är hellre fly än illa fäkta som gäller.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Minister Fri-zon har utmärkt sig.

  Men de olagliga på trappan fångade hennes intresse.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Samtal är regeringens egen specielle no-go-zon.

  Gilla

 • Argus

  Och så blev hon ett ännu större inslag i den norska valdebatten. 😉

  Att de aldrig lär sig. Är det Plascalidou månne som håller mediahanteringskurserna på Bommersvik? Nu kan FrP och H gå ut i media och hävda att SAP inte vågar ta debatten på grund av läget de ställt till med (vilket också är sant).

  Gilla

 • angelicaplacet

  Hur kan Fritzon ens säga att det bara är nonsens.Verkligheten finns ju där ute.

  Gilla

  • benke

   Visst finns no-go-zoner men problemet är nog att hon aldrig varit där.

   Gilla

   • Orvar d.ä.

    Vad kallas zoner i Sverige, där ingen politiker vågar gå, och aldrig har varit?

    Om ingen har varit där, så vet dom inte om att dom finns.

    Gilla

  • Carl edström

   Dessa sossar som är så rädda för sanningen.
   Sossarna har lurat oss i alla år.Dom vill inte ha demokrati.Dom är endast ute efter makt och låsa in folk med annan åsikt.

   Gilla

 • B Bäver

  Ännu en svensk besserwisser tant i regeringen som skämmer ut sig. Om gumman åkte ut till Rinkeby o såg lite verklighet skulle hon väl skita på sig. Var hittar Löven alla stolpskott.

  Gilla

  • Kent

   Finns i Kristianstad kommun också två stycken. Går tillomed att promenera till områdena från kommunhuset.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: