Trump förbjuder inresor från länder som inte tar sina utvisade medborgare i retur


Både i Danmark och i de flesta andra EU-länder, inte har kunnat eller velat finna lösningar för att särskilt länder i Mellanöstern och afrikanska länder acceptera att återta sina medborgare som avvisats-utvisats från västländerna.

Farliga utlänningar dömda för terror, våld eller våldtäkt, får därför gå fritt på de danska (och svenska) gatorna.

Kanske vår Svenska stastsminiminister och utrikesblondinen lära sig något av den nya amerikanska administrationen under ledning av den republikanska presidenten  Trump, som nyligen genomförde ett sina viktiga vallöften. Den ny lagen visar återigen att den framgångsrika president sätter sina egna medborgare högre än de föråldrade FN-konventioner och den  politisk korrektheten.

Trump administration har infört visum sanktioner mot fyra länder som har vägrat att ta emot utvisade medborgare. Det är inte officiellt vilka fyra länder som man börjat med, men Kambodja, Eritrea, Guinea och Sierra Leone nämns inofficiellt.

Införandet av sanktioner uppfyller ett vallöfte, VD Trump gav när han attackerade Obama-administrationen för att inte göra mer för att tvinga vissa länder som vägrade att ta emot sina utvisade landsmän.

Homeland Security har denna vecka informerat utrikesdepartementet att de nu är tvungen att sluta utfärda visum till medborgare från 4 länder.

”Vi kan bekräfta att vi har mottagit meddelandet från Department of Homeland Security om de fyra länder som har vägrat att acceptera eller orimligt försenat  återresa för dess medborgare” sade n chef  till  The Washington Times.

”När vi får en sådan begäran så arbetar ministeriet för att genomföra ett visum stopp så snart som möjligt, säger utrikesministern.”

LÄNK


18 responses to “Trump förbjuder inresor från länder som inte tar sina utvisade medborgare i retur

 • Jhonsson

  Ett utmärkt sätt att få dessa länder att ta ansvar för sina medborgare.
  Något för flathetslandet Sverige att ta efter!

  Gilla

 • Cirkusen rullar på.

  Som sagts…..
  Donald Trump…du är upplyst och vaken, dig går inta att lura med skäggbarn och att alla(h) ska med.
  Det bästa för USA och övriga världen. 👍

  Gilla

 • Mm

  Det var bland det bästa val löfte Trump lovat att genomföra. Går inte i Sverige här är det så synd om förövarna medan offren inte nämns med namn.

  Gilla

 • gamgubben

  Absolut något för oss också.

  Gilla

 • Kurt

  ”Framgångsrik” President? Nog är det en bra åtgärd men att han är en framgångsrik President är ändå lite väl magstark

  Gilla

 • Carl

  En otroligt bra åtgärd för att skydda Amerikaner plus att sätta press på efterblivna länder att börja returnera farliga människor.

  Gilla

 • Kent

  Oavsett vad man tycker om Trump så måste detta vare ett genialiskt drag för att få fart på trilskande regimer.
  För övrigt så bör utvisning vara obligatoriskt i alla brott där fängelse ingår i straffskalan. Om personen är utvisningsbar eller inte ska inte de politiskt korrekta juristerna intressera sig för utan det blir i nästa steg.

  Liked by 2 people

 • Tomas O'Maely

  En mycket bra åtgärd om man kombinerar den med att dra in alla bidrag till det aktuella landet.

  Liked by 1 person

  • Argus

   En metod som jag fört fram är att hänga en värdehandling på varje avvisad som hemlandet kan lösa in istället för traditionellt bistånd.

   Gilla

 • Lena

  Låter som en fredlig metod för att påverka icke ansvarstagande länder att förhoppningsvis tänka om och ändra sin politik !

  Liked by 1 person

 • angelicaplacet

  Cirka 60 miljoner röstade fram Trump och journalister i Sverige vill varje dag att han ska framstå som att han gör dåligt för sitt land.

  Liked by 1 person

  • RäddSomFan

   Håller med 100% kolla bara det äcklet i GP ”Britt-Marie Mattsson” som varje dag sedan valet har spytt ut sin galla i GP mot Trump.

   Bojkotta GP du med för att visa att du stödjer Trump!

   Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Idioter, varför är dom här?Begår dom grova brott då skall dom ut, oavsätt hemlandet tar emot eller inte .Det finns minst 150 länder åka till. Ut med dom bara, byfånen har lovat att Sverige skall vara trygg.Ljuger han eller som vanligt bara käbbel.Tack för mig ADOLF

  Liked by 2 people

 • Carl edström

  Love this man.strong

  Liked by 1 person

 • Fredde

  Alla dessa MENA-länder ser ju en utmärkt möjlighet att dumpade kriminella i Sverige, som välkomnar alla med öppna armar oavsett bakgrund och behov.

  Även ISIS-packet är välkomna, då de ska ”omskolas” och få ett nytt liv i Sverige.

  Sjuklöverns politiker är så korkade så klockorna stannar!!

  De borde istället göra som Trump som vågar stå upp för sitt land, och sätter hårt mot hårt.

  Gilla

 • ruben

  En utmärkt bra och rättvis bestämmelse, som flesta länder skulle kunna använda sig av. Främst för de länder, som är genuint angelägna om att skydda sina egna medborgare, men även praktiskt för de länders regeringar, som inte tycks hysa speciell empati för sina invånare. Bra idé ändå för EU-länderna att att ta efter.

  Gilla

 • Hönsmamman

  En bra idé. Särskilt om alla gör det samtidigt.

  Vi blir väl papperskorgen enligt gällande normer i feministiska regeringen där Ann Linde är nästa på tur att lämna plats för fler inkompetenta?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: