Dalarna förändras


Från sommarens besök i Dalarna noterades att framsidan på reklambladet ”Dalasommar” som ges ut av Dalademokraten , pryds av en flicka i typisk ”Daladräkt”! Framför allt i Borlänge såg vi massor av kvinnor klädda på detta traditionella sätt.


16 responses to “Dalarna förändras

 • The proud Swede

  Sånt jävla trams..

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Antingen vänjer man sig vid det nya eller så gör man det INTE. Jag har valt att ALDRIG någonsin ta det nya Sverige till mig.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Haaahhhaaaahaaaaaa…. kan nästan inte sluta skratta….när man tror att botten är nådd i idioti…så ser man sånt här…..och kan inte göra annat än att skratta.

  Jag ska egentligen gråta och tycka synd om Dalarna som har personer i sitt län som värnar mer om den ( ljuva underbara humana religionen ) än om Sveriges dåtid och framtid.

  Tack Sverige för vad du varit 🇸🇪

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Trist att tvingas konstatera att ovan förevisade abnormitet kommit att bli en representativ bild över dagens Sverige – ett Sverige ingen av oss känner igen och förmår ta till oss, oavsett myndigheternas och institutionernas patologiska passion inför att normalisera islamismens primära markör.
  Andreas.

  Gilla

 • eva

  Ja, inte vill jag besöka Dalarna efter den reklambilden. Dessutom det gamla vanliga köret, en ung kvinna som dragplåster, det brukade Feministerna på 1970-talet ha invändningar mot. Men det kanske går bra om det är en utlänning?
  Varför inte bli lite modernare och locka med en ung(eller gammal) somalisk hen? Ung muhammedansk-somalisk fotbollsspelare med huckle på huvudet. Så chickt och modernt, inte sant?

  Gilla

 • Mimi N.

  Det är nånting skumt med bilden: antingen retuscherades ögonbrunen på bilden, eller har flickan tatuerade ögonbrun – isåfall är hon ingen muslim.
  Det här med att tatuera ögonbrunen och att ‘implantera’ ögonfransar har blivit en hel skönhetsindustri idag som tillämpas för pengar. Fast jag tvivlar på att en traditionell muslimsk brud får sån ‘behandling’.

  Gilla

 • centurion

  Typiskt exempel på Patetiskt och Ängsligt betéende. Undrar hur många av valboskapen de tappar/tim.

  Gilla

 • Tony

  Ja hon är ju i alla falla grannare än att se en bild av den plufsige Göran Greider?

  Jag #Greder# när jag ser Göran Greider.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Är det Göran geider eller vad han heter deras chefredaktör.Hans flickvän kanske som har blivit omslagsflicka.Man är lite vilsen i nya Sverige. Snart är det dags att skaffa tre fruar till, det klarar jag inte av.Ibland är det en fru är för mycket.Ha det så bra Adolf

  Gilla

 • larslindblog

  Muslimsk klädsel är ingen folkdräkt…

  Gilla

 • gamgubben

  Dalademokraten S.
  Så har då Sveriges arbetarparti lämnat arbetarna åt sitt öde och lierat sig med nykomlingarna. Socialdemokrater, fortsätter ni så är ni snart under 20%.
  Det är med sorg i hjärtat jag upplever sossarnas absoluta ovilja att försöka låta Sverige än en gång gå mot bättre tider.
  Om någon fortfarande vill Sveriges väl rösta med SD 2018!

  Gilla

  • Argus

   Eftersom SAP:s kärnväljare har insett att de inget har att vinna på att rösta på dem får man försöka fylla tomrummet med vad som står till buds.

   Gilla

  • Nils-Allan

   Man kan inte nog eller för ofta föra fram att ”socialdemokrater” är precis samma skrot och korn som bolsjeviker / kommunister / maoister / trotskister etc. Väldigt okärt barn har många namn..

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: