Stäng

13 reaktioner på “Dagens allahu akbar

 1. Och sådana typer väller det in i vårt land!!
  Det är hög tid att stänga Sveriges gränser. Här finns redan alldeles för många individer av denna sort.
  Man ryser när man tänker på det.

 2. Det är den kultur politiker försökt implementera i Sverige i minst 40 år.
  Jag har försökt ur alla aspekter jag kan komma på, förstå hur det skulle vara fördelaktigt för ett Svenskt samhälle. Jag har hittills inte kommit på något. Jag minns när man sa ”här byggs inga murar”. Vi importerar hellre främmande människor, som bygger murar av kriminalitet mot svenska samhället. Det politiker har gjort, liknar mest en böjelse för självförakt eller möjligen ett sadistiskt förakt för allmänheten, som dagligen konfronteras av importerade våldsbejakande kulturer.

 3. Såg just på Jimmys tal. Det blir som att samanlikkna Stefan med en utsliten skoda och en Rolls Royce. För SD Nu skall vi rösta fram Jimmy som nästa statsminister. Det nya Sverige för oss riktiga Svenskar Och sluta vara hela världens sosialbyrå.

 4. Som sagt mördarmaskiner=muslimer som landsförrädare Reinfeldt tillsammans med ickepartiet MP hämtat hit till Sveriges lugna vrå. Han, moderaten måste hata sina barn så mycket att utsätta dem för dessa barbarer. Frugan fick nog och lämnade honom i tid, men han hittade en bimbo som han kunde börja om från början med. Har han börjat försörja sig eller ska vi fortsätta med socialbidragen?

  1. Ruinfeldt fick ett uppdrag av Löfven. Var det att utvärdera de vapenföra männens möjligheter till att bestraffa svenskar?

   Till Petterssons inlägg. Då det skymtar en svartklädd iförd ett mördarbälte antas att det är IS soldater som bestraffar regeringssidans soldater. Detta gäller till motsatsen bevisas..

  1. På ett dysfunktionellt MENA-folk biter inte Genèvekonventionen för islam-folket inte vet vad en konvention är. De beter sig värre än djur.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: