16 thoughts on “SVT: Spansk flagga i Spanien är hatbrott mot muslimer

  1. Nu har SVT text ändrat inlägget, flaggan omnämns inte….

    Intressant nog kan man inte anmäla TextTV, de omfattas inte av Granskningsnämnden.

    Nu spelar det i och för sig mindre roll, för de som sitter i Granskningsnämnden är ändå (vänster-)klubben för inbördes beundran, och de fäller inget inslag ändå.

    Vad som är viktigt att komma ihåg här, är att det är inte utan anledning som högerorganisationerna reagerar.
    De reagerar precis som gemene man mot terrordåden som muslimerna gjort i Allahs namn!

    Om nu muslimerna är så fridfulla, och det bara är en liten grupp som pysslar med terrorism – varför tar inte den stora massan muslimer tag i problemet själva?

  2. Ett europeiskt uppror är det enda som kan rädda Europa!?
    Katarina av Aragonien.
    Jag har hoppats på tyska folket men kanske min dotter har rätt Spanien kommer än en gång rädda Europa.
    Sverige och dess svenska folk litar jag inte alls på. Jag börjar dessvärre dessutom ogilla svenska folket till den grad att jag helst inte ens vill ha dem till grannar.
    Bak i mitt huvud finns ändå information, svenska folket är hjärntvättade av media som stöds med våra skattepengar. Jag litar inte längre på folk, fusk och korruption är Sveriges lysande ledstjärna.
    Vi närmar oss ett x. Något kommer att ske. Europa är befolkat med människor som är modiga och vägrar att vika sig för ondskan.
    Soros och Barbara släng Er i väggen. Vi kommer inte att lägga oss ned och dö för att Ni ska kunna vara offer i evighet.
    Kamp, jag ber Europas om hjälp att rädda Europa. 87% av svenska folket, Ni förtjänar ingenting, Ni är drönare.

  3. HAHA, jag kan meddela att den spanska kungen kommer att delta i en manifestation mot terrorismen i Barcelona. Rajoy, premiärministern håller på och deala om ett plan för få dit många. En airbus chartras för att få plats med alla som ska dit.
    Olika religioner har gått samman för att protestera mot daesh. Står inte det på SVT eller? Fega krakar ska de skriva att hela det spanska politiska systemet är rasister och att kungen borde avsättas? Det kungen sa då terrorn skedde var ord och inga visor, finns väl också översatt

  4. Jag kan försäkra att detta är bara början. -motståndet är ganska utbrett och massivt. Jag såg att de kallade folket på la Rambla för vänsterextremister då de gick man ur huse för att protestera mot terrorn. Frågan är om Sverige ska gå med resten av Europa som fått nog eller ska Sverige fortsätta på den inslagna vägen och ytterligare skärmas av från resten av Europa?

    • Så länge som vi har personer i styrande ställning som ser till sitt bästa och inte värnar om Sveriges bästa så kommer det inte ändras.
      En del (utan normalt tänkande) tycker att alla andra har fel och vi har rätt, och vägrar att öppna ögonen och med rak rygg säga:
      Jag SL hade fel, i min enfald trodde jag på nått som jag som jag nu förstår att det aldrig kommer fungera. Jag kan inte nog be om ursäkt för mitt dåliga omdöme, jag ber Sveriges inhemska befolkning om ursäkt för allt lidande och sorg som de fått/får utstå, och kommer framöver agera i Sveriges bästa, med all tänkbar kraft för att stoppa denna invasion av Sverige och övriga Europa.

      Ps. Jag drömde mig bort, till en utopi som aldrig kommer ske. Förlåt!

  5. De konstant kränkta och koranförslavade knogstödjarnas sak exponeras förutsättningslöst och all opposition mot den islamistiska infiltrationen inom europeiskt territorium definieras som uttryck för den av MSM påstådda högerextremismen.

    Att de etniska befolkningarna är de som de facto oavbrutet skymfas, förorättas och förödmjukas är något de politiskt skräddarsydda medierna systematiskt väljer att negligera, trots att de rättmätiga protesterna kommer att öka i omfattning och intensitet.

    Agendajournalistikens utmärkande taktik är att etablera en synonymi mellan nationalism och xenofobi, där samtliga motståndare till det kulturrelativistiska värdegrundsevangeliet betraktas som mindervärdiga medborgare.
    Andreas.

  6. Jobbar det bara dumhuvud på SVT? Eller förresten det är kanske ett krav på att göra sig så dum som möjligt, fast det behöver ju inte vänstermänniskor, för dom är dumma på riktigt.
    .Hur fan kan det bli hatbrott,att visa sitt lands flagga? Dom muslimska rövslickarna på SVT blir sjukare för varje dag`?

  7. Så urbota vansinnigt och avskyvärt att klassa detta som hatbrott.
    En spansk flagga i Spanien likaställs i princip med attentatet i Barcelona resp. används för att nu i efterhand rättfärdiga det.

  8. Här väcker svensk flagga på skolor förtret hos invandrare. Åtminstone menade en rektor det som vill förbjuda flaggning
    Får vi tala svenska?

  9. Apropå den yttersta lilla kränkta minoriteten i Sverige……….som dock ”gapar” desto mer.

    ”Lokalkändis kränkt över toaskylt på Dollarstore”

    ”I ett blogginlägg som börjar med att nämna både Donald Trump och Adolf Hitler går Luleås lokalkändis Mió Evanne till attack mot Dollarstore.

    En vän till Evanne har fotograferat en toaskylt som går att köpa på Dollarstore. På skylten syns en kvinna sitta på toa samtidigt som en man tittar över kanten på toabåset.”

    https://nyheteridag.se/lokalkandis-krankt-over-toaskylt-pa-dollarstore/

Kommentera