Minns du vad du lovade för två år sedan Stefan?


INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven (S) i augusti 2015: 

 • Vi ska se till att det blir ordning och reda på flyktingmottagandet. 
 • Vi ska se till att validera deras kunskaper direkt och ge dem den kompletterande utbildning de behöver, så att de snabbt kan komma in i arbetslivet och göra rätt för sig och vara med och bygga Sverige.
 • Vi ska se till att man får svenskutbildning redan när man är på ett anläggningsboende, innan man har fått asyl.
 • De som saknar asylskäl ska lämna landet.

Augusti 2017: Barnen är inte nöjda…

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


34 responses to “Minns du vad du lovade för två år sedan Stefan?

 • Roland Karlsson

  Byt regering redan i höst!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Förbaskat osmakligt och extremt opportunistiskt av den som titulerar sig statsminister att i detta sammanhang svänga sig med gamla hederliga svenska deviser som ”att göra rätt för sig”.

  Om detta klassiska riktmärke för den ansvarstagande och samhällsduglige medborgaren har regeringschefen inga genuina begrepp, oaktat han ogenerat söker spela rollen som den trovärdige ledargestalten för den humanitära stormaktens postmodernistiska pajaspolitik.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Grune

  Till William som undrar om pensionerna kommer att höja när Jimmy blivit statsminister vill jag bara säga att om Jimmy sagt det så blir det nog så, han till skillnad från de 8 språkrören i 7-klövern brukar ju hålla vad han lovat.

  Gilla

 • Gruman

  Har man rätten att förstöra ett land bara för att en handfull politiker vill göra internationell karriär.

  Gilla

 • Jhonsson

  Löfven,levererar löften i långa rader men när det gäller att infria dem, blir det värre. Han litar väl på att hans lyssnare har dåligt minne och att de glömmer, vad han sagt.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Svetsarn har gett käbblande ett ansikte.Vilket ansikte sedan ,varje gång jag ser han mår jag illa.Samtidigt det är synd om honom för att han lever i en bubbla och märker tydligen inte Sveriges totala förfall.Det skall väl inte vara att man är orolig för sina barn när dom är Ute? Det har inte varit så förut,nej sossar och allt annat slödder avgå och skäms.Skäms att ni har förstört vårt vackra Sverige .Nej fy fan gör sossialdemokrati.Tack för mig ADOLF PS så blir det när man har valt byfåne till statsminister

  Gilla

 • Luntan

  Har Löfven någonsin lovat att sluta ljuga?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Intressant!

  http://www.expressen.se/noje/ingrosso-tvingades-ge-upp-efter-kvinnornas-hat/

  Här ser man tydligt att hat är det nya inneordet som liksom tidigare rasist helt har tappat sin innebörd! Man ser också hur uppväxten i ett mesigt hensamhälle har skadat ungdomar för livet!

  ”Det är inget nytt för någon vuxen med ett jobb. Sen är det säkert långa dagar för er men det känns lite världsfrånvänt när du pratar om hur hårt det är. Hur tror du en sjuksköterska har det tex?” skriver personen.

  Denna ”hatiska” kommentar fick alltså Bianca som faktiskt är 22 och inte 2 år, att bli så knäckt att hon inte orkade gå in på sin blogg på flera dar!

  Tänk om hon skulle få en riktig motgång i livet!

  Karl Xll var 18 år när han ledde den svenska armen till seger vid Narva över den tre gånger så stora ryska armen, genom att gå i täten med sitt hjältemod! En liten jämförelse bara!

  Gilla

 • Fredde

  Ja, det är då inte många saker på den listan som han kan bocka av…

  Men, det är ju som vanligt när det gäller (S).

  Minns ni vad de lovade inför förra valet? De skulle inte höja skatten på bränsle.
  Nu har det höjts varje år, plus en procentuell höjning i framtiden.

  Förmodligen är det för att pungslå svenska folket på mer pengar som behövs för att täcka kostnaderna för den ”kompetenta arbetskraften” som importeras…

  Just bilismen är extra lämplig att pressa pengar ur, då man alltid kan skylla på avgasutsläpp och miljö. Även vägskatten ska höjas, ”för miljön”.

  Att 2,5 Miljarder kineser och indier kör allt mer lär påverka miljön betydligt mer…

  Gilla

  • Grune

   Att de fattiga invandrarna kör stora dieselslukande Mercedes och andra miljon-bilar gör också sitt till. Och du dom betalar nog inte ens bilskatt, för det gör vi Svenska skattebetalare och vi betalade även inköpet av Mercan.

   Gilla

  • odalkvinnan

   Det som är intressant är att Kina storsatsar på alternativa system för bilar. Man köper in och utvecklar batteridriften, se på vad man köpte i Sverige…Det blir kvar i Sverige en tid-så länge man behöver kunskapen och tekniken men sen. Ska de afghanska ”pojkarna” vidareutveckla?

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Nu har kommunisterna fått något nytt att gotta sig åt!

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/clinton-trump-fick-det-att-krypa-i-skinnet

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/hillary-clinton

  Inte mycket självkritik där inte! Hade valet varit innan sanningen om mig kom fram så hade jag vunnit!

  Gilla

 • Tony

  Den mannen kommer inte ihåg på kvällen vad han lovat på morgonen?

  Gilla

 • morran

  Att hålla igen en höjning av garanti pensionen så att en fattigpensionärer kan känna sig trygg och ha råd att köpa mat för det är svårt.
  men att mata in pengar till enmassa flyktingar som inte skall vara här , då finns det pengar

  Gilla

  • William

   @morran jag håller med dig till 100%.det är en skam att pensionärer får leva under EU fattignorm.jag anser bla att pensioner bör höjas med flera tusen kronor i månaden.istället kastar man bort flera hundra miljarder kronor per år på invandringen.avgå löfven du är dålig fy fasen.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Varför skulle detta vara något problem eller någon skam?

    S stora väljargrupp är just fattigpensionärer, så tydligen vill dom ha det så!

    87% har röstat för att alla resurser skall gå till ockupanterna, så varför skulle Löven agera annorlunda eller avgå!

    Gilla

   • William

    @ kalasbetalalaren.det är ju det som är tricket.bara för pensionärer röstar på idioten löfven eller alliansen så ska väl pensioner höjas? Nu skuldbelägger du dom.märkligt.en fråga om SD KOMMER till makten höjs pensioner då??

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag förstår tyvärr inte ert sätt att resonera! Varför skulle jag tycka synd om någon som själv genom sin röst har försatt sig i en situation? Självklart så skuldbelägger jag dom utav den enkla anledningen att det är dom som bär skulden! Vems fel skulle det annars vara?

    Om SD höjer pensionen NÄR dom kommer till makten vet jag inte förrän efteråt, men hoppet lär ju vara större än med sjuklövern som har visat i val efter val var dom har sina sympatier!

    SD ville flytta pengarna från ockupanterna, men det ville tyvärr inte 87% av dom boende i Sverigeistan!

    https://sd.se/valmanifest-2014/

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Sverigedemokraternas mest prioriterade förslag:

    Fler vårdplatser. Partiet lägger sammanlagt sex miljarder under mandatperioden för att möjliggöra fler vårdplatser.

    Fler boendeplatser för äldre. Sammanlagt satsas två miljarder under mandatperioden för att det ska kunna byggas fler trygghetsboenden och särskilda boenden för äldre som inte längre kan klara sig på egen hand.

    Slopad pensionärsskatt, på riktigt, samt höjda garantipensioner. När reformen genomförs fullt ut 2018 beräknas kostnaden till 16 miljarder per år.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Valmanifestet om någon vill titta:

    https://sd.se/wp-content/uploads/2014/08/Valmanifest.pdf

    Skriv gärna ut det och lämna till pensionärerna!

    Gilla

   • William

    @kalasbetalaren.självklart får pensionärer bättre med Åkesson och Sd.dom kommer att prioritera för det svenska folket.alliansen verkar körd pga AKB.Men får Åkesson 27% eller mer då blir det ändring.en gång i tiden var sossar bakom arbetare i detta land.men ca 1975 händer något…har man arbetat i 40 år och får 10000 kr i månaden efter skatt då är det en djävla skam!!! Jag är inte pensionär.men jag känner många.

    Gilla

   • odalkvinnan

    Det svenska systämet som en känd Carlsson sa bygger på detta. Du ska få en liten pension, sedan ska du söka om olika sociala bidrag för att klara livhanken. Då får folk jobb att skicka pengar och papper runt runt i systämet. Medborgaren får stå med mössan i hand och vara tacksam efter ett livslångt arbetande

    Gilla

  • Mia

   Att höja garantipensionen är inte till någon fördel för många ensamstående pensionärer. Då sänks automatiskt bostadsbidraget som är skattefritt med samma belopp.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Nu ja, men det ska ändras! Om pensionärerna vill, ska dom få mer i börsen!

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Bra William att du känner många pensionärer! Se till att få med dom till vallokalen, välinformerade om var dom skall lägga sina röster!

    Gilla

  • Grune

   Statskassan har bytt namn till Invandrarverket.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: