Invandrare i storbråk i Härnösand – en allvarligt knivskuren


INVANDRARVÅLD. Igår inträffade återigen ett gängbråk i Härnösand. Två personer knivskars och tre personer sitter nu anhållna misstänkta för dråpförsök.

Ni kanske inte tror det, men filmen är från Härnösand, Ångermanland, Sverige och en muslimsk fest utan brudar Trots att jag tror de firar en kvinna, Fatima Al Zahra, Mohammeds dotter som är väldigt viktig för shiamuslimer. De unga ljugande desertörerna är något för Härnösands, ofta obemmande poliskår att ta hand om. männen

Det var vid 17.30-tiden vid lekparken på Mellanholmen, enligt polisen. En av de knivskurna, en 28-årig man, fördes till sjukhus med allvarliga bukskador och opererades akut enligt Sundsvalls sjukhus. En annan person skadades lindrigt och behövde inte sjukvård.

Sammantaget ska det ha varit mellan 15 och 20 personer inblandade i bråket och polisen fick förstärka med extrapersonal i Härnösand igår för att hålla förhör och hitta vittnen.

Tre personer mellan 18 och 27 år gamla greps som misstänkta för dråpförsök. Åklagare beslutade senare under natten att alla tre skulle anhållas.

Den 31 juli inträffade också ett invandrarbråk med knivar inblandade. En av de personer som satt anhållna då och släpptes är även inblandad i gårdagens knivviftande.

Allehanda.se

Om Härnösand på bloggen…

-Pettersson noterar att även Härnösand berikats av det nya Sverige. Det är varit hot mot affärer i centrum, polisen har satt in extraresurser var nu dom kommer ifrån, kommunen har hyrt in väktare som patrullerar mitt på dagen…

I det här fallet är det araber och afghaner av olika sorter som flyttat hemlandets konflikter till Ångermanland…


2 responses to “Invandrare i storbråk i Härnösand – en allvarligt knivskuren

 • Fredde

  Föga förvånande skriver gammelmedia inget om att det är invandrare som varit i farten igen. Det anses säkert ”inte relevant”.

  Annat är det när det ska skrivas snyft- eller hjälteartiklar. Då blir det plötsligt relevant.

  T.ex. skickade TT ut om ”Bebot” förlorade sin flickvän i Barcelona, där skrevs nogsamt att både han och den omkomna var invandrare.

  De artiklar som TT skickar ut över hela landet är ju ett bra instrument för att styra information.
  Till och med SVD låter den artiklen vara gratis att läsa, annars gömmer de ju det mesta bakom en betalvägg…

  Största ägare till TT är Aftonbladet, det säger väl allt om hur neutral och tillförlitliga de är.

  TT skriver själva:
  ”Dygnet runt och året om strävar vi efter att opartiskt förmedla alla nyheter som påverkar svenskar från Ystad till Haparanda. Sverige litar på att vi skriver, direktrapporterar eller livesänder från alla de viktiga händelserna. Korrekt, snabbt och trovärdigt”

  Varför prånglar de då ut mängder med artiklar med kritik mot Trump, men inget om svenska politiker? Förutom SD då, där finns det alltid att skriva om!

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  ”Storbråk” är 2017 års nyord.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: