Expressens chefredaktör: Hundbett är farligare än terrorism


MEDIA. Expressens chefredaktör och dömde brottslingen Thomas Mattsson skriver på sin blogg om de muslimska terrormorden i Barcelona och Åbo där han menar att de återkommande terrorattentaten inte är så farliga eftersom det faktiskt är vanligare att dö av hundbett. 

Under rubriken “Viktigt berätta om terrordåd – men faktiskt vanligare att dö av hundbett eller varmt vatten” skriver mannen som samarbetar med vänsterextrema och våldsbejakande Researchgruppen och där han upprättat ett åsiktsregister över tusentals svenskar, att antalet terrordåd går ned.

”Men de senaste tio åren antalet offer för terrorism varit 1,4 personer per år i öriket, vilket – enligt en jämförelse som BuzzFeed gjort – gör att det är stör risk att bli dödad av hundar (18 fall per år), varmt vatten (100 offer per år) eller att prata i mobiltelefon när man kör bil (2 920 döda per år)…”

Mattsson försöker även klämma in lite reklam för papperstidningen, vars upplaga ständigt går ned.

”De digitala plattformarna, som sajter och appar, är naturligtvis mest lämpade för fortlöpande nyhetsförmedling om terrorattacker. Men överblicken blir ännu mycket mer överskådlig i papperstidningarna.”

-Pettersson undrar om herr Mattson eller någon av hans lakejer kontaktat 7-årige Julian Cadmans familj och frågat om de tyckte det var tur att Julian mördades av en terrorist i Barcelon och inte dog av ett hundbett.

Mattsson kunde även passa på att ringa Norge och säga att det inte var så farligt att Anders Behring Breivik mördade 77 personer och skadade 315 när det ändå dör runt 50.000 norrmän av ålderdom varje år…

Julian Cadman, 7-år, mördades av muslimska terrorister i Barcelona.


41 responses to “Expressens chefredaktör: Hundbett är farligare än terrorism

 • Bo Fomalsi

  Varje gång man ser hans fula tryne, så stiger blodtrycket. Högt blodtryck är en orsak till för tidig död. Så vid nästa islamistiska terrordåd kan han ju relativisera över detta: ”Fler dör en för tidig död för att de sett min bild på Expressens hemsida, än som dör av islamistiska terrordåd”.

  P.S. Har passerat 65 och aldrig köpt en enda Expressen eller Aftonbladet.

  Gilla

 • gamgubben

  Att läsa en kvällstidning är lika illa som att rösta med ett av PK-partierna.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ett uttalande vilket utan tvekan kan definieras som ett transparent försvar av de element som begår terrorhandlingar, och där den uppenbara bristen på normalt vuxet omdöme endast överträffas av det gravt osmakliga islamistjuckande denne prestigefyllde pressekvilibrist och proglobalist via sina provokativt patetiska jämförelser ägnar sig åt.

  Vederbörande aktör är endast värd allmänhetens fulla förakt, och vi skall hålla i minnet att den respektlösa attityden gentemot alla de offer den katastrofala migrationspolitiken genererat, näppeligen kommit på pränt om chefredaktören personligen drabbats av närkontakt med de falanger han fraterniserar.
  Andreas.

  Gilla

 • NisseBerra

  Jag skulle, högst troligt, ha större utbyte av 8000 kronor om jag eldade upp dem än om jag skulle köpa dagens kvällstidningar….

  Gilla

 • NisseBerra

  Förstår faktiskt inte varför överhuvudtaget nån köper dessa skitalster. Sämre smörja får du leta efter, gäller AB också….

  Gilla

 • Jhonsson

  Hur många svenskar har dött av hundbett år och hur många har dött pga islamistiska terrordåd?

  Gilla

 • Jhonsson

  Hundar som bits brukar man göra processen kort med. Kanske något att ta efter, när det gäller terrorister. För övrigt är Expressen en skittidning, där man fabulerar om kungafamiljens och kändisarnas svåra liv och hur de oroar sig för allt och inget.
  Men allt är ju inget annat än alster av sagoberättandet journalister,
  Om du inte köper Expressen under ett års tid sparar du drygt 8000 kr.
  Skippar du den i tio år, sparar du närmare 90000 (nittiotusen kr). Allt helt skattefritt och utan någon arbetsinsats. Börja spara nu och du har 8000 kr till semestern nästa år.

  Gilla

 • Wally Walrus

  Jag har länge misstänkt att Mattsson har rabies eller galna ko sjukan. Nu tycks vi ha fått svaret.

  Gilla

 • Ulli

  Hur räknar han, bara i Manchester dog 22 (minst)?

  Gilla

 • Fredde

  Listan över den media folk litar minst på ”toppas” föga imponerande av Expressen.
  10% tror på vad de skriver, jag undrar hur det kan vara så många..?

  Vore jag Chef-red. för en tidning som är så föga trovärdig, skulle jag snarast samla ledningsgruppen och säga:
  ”- Vi måste skärpa oss och börja med kvalitet!”

  Men, det kommer förmodligen aldrig att hända, inte under Mattsson ledning. Han inser inte vad som pågår, varken i Expressen eller i verkligheten.

  Gilla

  • jr

   Skulle dom börja med riktig kvalitetsjournalism så skulle Disneyministern Alice Bah Kuhnke dra åt pengakranen och det får ju inte ske, vad ska Mattsson sedan köpa sin finvin och kaviar med?

   Gilla

 • Tony

  Ja vad ska man säga? Från en mentalt störd kan man nog förvänta sig sådana utläggningar. Men det finns ett medel mot sådana som Mattsson, köp inte den skit han producerar, du gör både dig själv och samhället en tjänst om figuren försvinner ut ur offentligheten

  Gilla

 • odalkvinnan

  I Spanien jagar man terrorister, det är till död nu så det är 15. Kanske hans statistik inte stämmer? Skulle han varit ledsen om deras plan hade lyckats? En imam var troligen i bombhuset då gasen exploderade. Men islam och terror har ju inget med varandra att göra, glömde det.
  Att förvrida sanningen för att den ska passa in i sin egen skeva världsbild är ovärdigt och han sänker sig själv.
  I Spanien fördöms terrorn och samtliga partier enas om att bekämpa terroristerna. Journalisterna jobbar journalistiskt.

  Gilla

 • Lena

  För att skriva så illa efter en terrorattack så måste personen ifråga vara barnlös och helt utan empati !
  Kanske inte tillräckligt älskad av en pitbull …….märklig figur den där mattsson.

  Gilla

 • Mimi N.

  OT – Rumänien tackade nej till EU:s kvot på 6300 migranter, migrationsmyndigheten accepterade max.2000 st.
  Under tiden rusar irakier och syrier via Turkiet över Svarta havet till Mangaliahamnen. Bara idag var ‘skörden’ minst 70 st. i en trålare. Herregud, nu börjar helvetet här också …. !!

  Gilla

 • Johan

  Vad är relationen Expressen – CNN?
  Och CNN – Saudiarabien?

  Gilla

 • weasel

  Och nu har jag googlat fram originalartikeln som Mattsson bygger sin svagsinta text på- och han är tydligen till och med mindre journalist än vad jag trodde 😮

  Informationen att 2.920 människor dör i trafikolyckor varje år i USA på grund av ”distracted driving” ( vilket i princip kan översättas med ”vårdlöshet i trafik ” ) lyckas Mattsson få till att 2920 människor dör i trafikolyckor varje år i ENGLAND på grund av att dom talar i mobiltelefon.

  Bra jobbat, Mattsson 🙂

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Hhhmmm….
   En journalist är opartisk och tar reda på riktiga fakta, inte hittar på en massa onödigt dravel om ditten å datten. Dom riktiga journalisterna blir nedtystade eller får sparken, kvart blir skräpet på botten. Botten är nådd kan man säga om den svenska journalistiken.
   Eller som det gamla ordspråket ”inte alla indianer i kanoten”, nu är det mer som att kanoten har sjunkit och står på botten. Så är dagens så kallade journalister på dom större tidningarna.
   Mattsons kanot har t.om ruttnat bort

   Gilla

 • Mr Jordan

  Usla krönikor dödar! Högt blodtryck dödar! Thomas är en mördare!

  Gilla

 • Jack

  Jag kan spinna vidare på det spåret.
  Det är 10 gånger vanligare att dö i hjärt/lungsjukdom och hjärnblödning, än att dö i kriget i Afganistan. Skick hem alla afganer med vändande flyg och skicka med dom en hjärtstartare.

  Gilla

  • odalkvinnan

   Det skjuts väl mer i Malmö än i Kabul?

   Gilla

   • weasel

    Nej, Odalkvinnan, det skjuts faktiskt inte mer i Malmö än i Kabul.
    Men om man räknar per invånare så skjuts det mer i Malmö än i Afghanistan.
    Och 2016 mördades det ca 3500 människor i ”kriget” i Afghanistan – vilket är ganska så exakt hälften så många människor som det mördades i Venezuelas huvudstad Caracas.

    Afghanistan har 33 miljoner invånare. Caracas har 2 miljoner invånare.
    Och dubbelt så många civila mördades i Caracas.

    Med tanke på att det , enligt sveriges journalister, är omöjligt att bli utvisad till Afghanistan utan att bli mördad i samma sekund som man sätter sin fot i landet , så borde väl alla i Venezuela ha rätt till asyl i Sverige… Och alla i Malmö också. :/

    Gilla

 • Argus

  Folkilskna hundar avlivar man. Folkilskna muhammedaner ger man lägenhet och bidrag.

  Liked by 1 person

 • Kent

  Att Mattsson är dömd för vapenbrott är faktiskt inte så illa som det låter. Det är ett antal år sedan när kanske Expressen inte var så mån om att vara PK.
  En av tidningens reportrar testade hur snabbt det gick att köpa ett illegalt vapen i Malmö och det gick snabbt.
  Men se det var inte så populärt hos storebror så Mattssons blev fälld för olaga vapenbrott.
  I stället för att polisen och politiker tog kritiken till dig så blev dom mäkta förgrymmad på Expressen när dom fick byxorna nerdragna.
  Resultatet ser vi nu det skjuts som aldrig förr.
  Expressen fick kanske order om att bli mer pk annars så skulle straffet bli värre.

  Gilla

 • Mohammed

  Har hundbett blivit ett normalläge ?Terrorn har ju blivit det ,en hund som biter en människa avlivas oftast ,låt oss göra likadant med terroristerna och thomas matson eftersom han stödjer terrorister och islamister och hatar skötsamma svenska arbetare

  Liked by 1 person

 • ossie

  Han visar tydligt vilken låg IQ han har.

  Liked by 1 person

 • weasel

  Anders Lindberg på aftonbladet verkar i sina krönikor väldigt skrämd av NMR och nazister.
  Jag har just mejlat honom och berättat att det i Sverige under de senaste 10 åren har dött fler människor av getingstick än av nazister.
  För att inte tala om rökning ;
  Det dör ca 6 miljoner människor per år i världen på grund av tobaksrelaterade sjukdomar.
  Alltså 5 gånger fler än vad det dog i Auschwitz- och då var ändå Auschwitz öppet i hela 5 år, så räknat per år är rökning åtminstone 30 gånger farligare än Auschwitz.
  Hoppas att foliehatten Lindberg slutar oroa sig för nazister nu när han har dessa fakta :/

  Liked by 1 person

 • Ståfräs

  Fy fan vad korkade PK är och i synnerhet ”eliten”

  Gilla

 • Svenska värderingar

  Hundar har funnits i alla tider i Sverige det kan vi hantera. Men muslimer och jihadister är något nytt och främmande som inte hör hemma i vårat land.

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Den som verkligen är farlig, är Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

  Bara att hitta den jämförelsen är bevis nog.

  Liked by 1 person

  • larslindblog

   Om Bonniers envisas med att ha Mattsson anställd får vi kräva att Mattsson åtminstone alltid bär tvångströja och munkavle. Vi måste kunna känna oss trygga !!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: