Åtta skadade i muslimsk terrorattack i Ryssland


ISLAM. En person har attackerat flera människor med kniv i den ryska staden Surgut. Sju personer, åtta enligt vissa källor skadades i attacken innan gärningsmannen sköts till döds av polisen. IS har tagit på sig attacken enligt RT.com.

 


7 responses to “Åtta skadade i muslimsk terrorattack i Ryssland

 • Tony

  Putin kommer aldrig likt dom Svenska fåntrattarna i regeringen här att vika ner sig, här kommer Medeltids idioterna att få det varmt om öronen, och där finns inget annat än hårda tag som biter på dessa dårar.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Den som inte inser att det här är organiserat lär bli varse om det i framtiden. Tredje världens makthavare har inga militära resurser att sätta emot stormakter som USA och Ryssland däremot kan de översvämma oss med personer som har mord i sinnet och vill få en bättre tillvaro för sig eller sina närmaste. Vissa personer offrar sina liv för att få en bättre tillvaro i det nästkommande livet utlovat av religiösa ledare och den stora massan får då ett mer angenämt liv i våra länder.
  Att vi t o m påskyndar den processen med olika bidrag gör oss till mindre insiktsfulla än de neandertalare som utrotades för fler 1000 år sedan.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/02/harmagedon-svensk-politik-i-ett-notskal/

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Polisen i många länder tycks vara mer på hugget de skjuter först och frågar sen. Denna metod är mycket kostnads och tidseffektiv. Vi bör snarast få en statschef av Putins kaliber.

   Gilla

 • centurion

  Vore det inte för bromsklossen, tomhylsan och sänket Röven, så skulle vi kunna göra gemensam sak tillsammans med Vladimir och Pekka. Och tillsammans förpassa muhammed till stenåldern, där de hör hemma.

  Gilla

 • :)

  Daech förbered er på helig rysk vrede!

  Gilla

 • centurion

  Frid vare med er bröder och systrar. Ryssen må vara en lurig en, men Putten verkar ädå rätt harmlös jämfört med vår egen IL-JUNG-DUM.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: