”Vill den svenska regeringen att illegala invandrare ska beviljas amnesti?”


INSÄNDARE. Politiker som migrationsminister Heléne Fritzon och utbildningsminister Gustav Fridolin har solidariserat sig med dom illegala, icke-skyddsbehövande och ensamkommande (för det mesta unga män och som ofta ljuger om sin ålder) som demonstrerar på Medborgarplatsen i Stockholm och som kräver amnesti trots att dom saknar flyktingskäl. Ska Heléne Fritzons och Gustav Fridolins besök hos demonstranterna tolkas som att regeringen funderar på att ge dessa illegala invandrarna som har fått avslag på sina asylansökningar amnesti?

Enligt norska UDI, som motsvarar svenska Migrationsverket, är det bara 2 av 34 provinser i Afghanistan som är otrygga. Så det är bara att sätta igång massdeportationer av afghaner från Sverige till dom provinser där det är lugnt, plus att avvisa dom många afghaner som inte är från Afghanistan. Många har bott i länder som Pakistan och Iran. Ingen av dom har skäl att få stanna i Sverige därför att Sverige är inte första asylland.

När det gäller afghanska hazarer så skriver det tidigare asylombudet Merit Wager (som har skrivit boken ”Inte svart eller vitt utan svart och vitt” som ansvariga politiker borde läsa, till exempel Heléne Fritzon och Gustav Fridolin) följande i ett debattinlägg på ”Det goda Samhället”, den 14 augusti 2017:
”Numera är allt fler hazarer i Afghanistan bättre utbildade, många innehar höga poster i samhället och folkgruppen, som ju är medborgare i landet, har samma rättigheter och skyldigheter som alla andra. En hazar, Sarwar Danesh, innehar posten som andre vice president i regeringen, ordföranden i Afghanistan Independent Human Rights Commission (AIHRC), Sima Samar, är också hazar. Flera ministrar i regeringen är hazarer”.

Vidare skriver Merit Wager i artikeln:
”När bomber exploderar eller sjukhus attackeras av talibaner så drabbas alla folkslag, alla medborgare, lika urskillningslöst. De attacker och andra våldsdåd som utförs begås dock inte av staten och är inte asyl- eller skyddsgrundande. Vore det så då skulle varje afghan (35 miljoner) inklusive alla 2,7 miljoner hazarer bosatta i Afghanistan, ha rätt att så gott som automatiskt få asyl eller skydd i Sverige”.

Istället för att besöka demonstranterna så borde regeringen besluta att radikalt strama åt asylpolitiken (den är inte restriktiv som det påstås) med bland annat stopp för asylinvandringen till Sverige från fjärran länder, men det har jag inget hopp om med tanke på den utbredda politiska korrektheten som finns hos svenska politiker, däribland regeringen.

Paul Nilsson


14 responses to “”Vill den svenska regeringen att illegala invandrare ska beviljas amnesti?”

 • Jonas

  Jag undrar hur Dinamarca och Fridolin m.fl. har tid att sitta där? Tar de ut semester eller utövar de sin fritidssysselsättning på betald arbetstid?

  Gilla

 • Melker

  Givetvis är det så, Fridolin vill att alla skall ha tillträde till Sverige, men han har lugnat sig lite eftersom opinionen visar annat.
  Risken finns att han blir arbetslös.

  Gilla

 • benke

  Det är klart att Europa och Sverige kommer att Islamiseras det är bara att Googla på NWO swexit och läsa så förstår man det hela och det är bråttom om 25 år är det klart.

  Gilla

 • Hönsmamman

  De strejkar och vill ha amnesti.
  Strejker är för arbetare och amnesti för brottslingar.

  Gilla

 • Stenbock

  Absolut inte den kategorien som hittills…. I dag presenterar Skånskan ett diagram över ”skåningarnas” skulder hos Kronofogden.Inte märkligt är,att de orter som har många ”lycksökande”(läs mestadels MENA-befolkning) ligger i topp på skuldlistan.Malmö leder före Helsingborg sedan följer typiska mindre orter typ Hörby,Sjöbo och Svalöv.Alla har gemensamt ett stort %-tal araber,och annat pack som lever efter sina hemländers lag:
  http://www.skd.se/2017/08/17/skaningarna-har-stora-skulder/

  Gilla

  • Stenbock

   PS.
   Glömde Landskrona med sina 36.000 invånare som har 376 miljoner i öppen skuld.Detta i förhållande till Lund som har dubbelt så stor ”folk”-mängd,med sina 365 miljoner…. DS
   Alltså räcker inte skatteutjämningsbidragen från övriga landets skatteslavar till,för att kunna mätta dessa parasiter !

   Gilla

 • Sven-Erik

  Gustav Fridolin, Helene Fritzon och Rosanna Dinamarca på trappan handlar varken om ben isär eller bröst utan om det olämpliga att bete sig som en på gatan eller som flera på stranden, när Rosanna är riksdagsledamot och Gustav och Helene är ministrar. Rosannas och övriga politiska valda ombuds närvaro vid ”Tindertrappen” uppmuntrar att svenka lagar och beslut inte behöver följas, polisern behöver inte utföra gränskontroll .
  Värre är att immigrations- och skolministerministern närvarar aktivt. De kan se och läsa nyheter på media. De ska sitta i ministeriena och läsa, och förstå konsekvenserna OM demostraterna lyckas i sitt uppsåt att få amnesti. Amnesti för vem? De som sitter på trappan? Eller ALLA som saknar identitet och säker åldersbestämning.
  – Welcome All The World to Sweden.

  Det finns ett sätt för Sverige att bli en världsledande humanitär stormakt. Det är genom att utbilda alla dessa ekonomiska migranter till hjälparbetare för att med verktyg och en basker bygga upp sina hemländer. Baskern får inte vara FN blå, ej röd som Röda korset och Röda halvmånen, ej heller varken vara grön som islams och palestinaarabernas militära huvudbonad. Kanske orange som symbol för de som blev, är och kommer att bli offer för ISIS (Daesh) vansinneslösa dödande.
  Hur ska demonstrationen sluta? Tänk på det Löfven, Fritzon, Fridolin och bestäm er så att Medborgarhusets trappa får bli var den inte varit en ”Tindertrappa i tiden”
  För övrigt anser jag att oppositionen ska trappa upp tonen.

  Gilla

 • gamgubben

  Sveriges politiker söker hjälp via media för att vinna röster för att få sitta kvar vid köttgrytorna, till vilket pris som helst.
  Vissa ministrar jobbar hårt och får samma resultat som en tandlös hund i en benhög!

  Gilla

 • age

  ”Bedrägerierna med falska identiteter har ökat!”

  Är någon förvånad?

  Regeringen har ju blottat hela svenska riket genom Transportstyrelsen:
  Alla identiteter är ”sålda” till främmande makt!
  = Bara att trycka upp pass och körkort med alla uppgifter + original
  eller nytt, eget foto.
  = Bara att dela ut till alla infiltratörer och ockupanter!

  Dessutom; Länstidningen, Södertälje, har nästan varje dag, meddelande om ”förlorade” pass!
  Samtliga har utländskt klingande namn!
  Är det en tillfällighet?
  Är detta ett led i infiltrationen av islam i vårt fosterland?
  Antalet nya pass är nästan obegränsat!

  De lurar oss och skrattar åt att vi inte fattar!

  Regeringen ”vet inget och förstår inget”!
  Är det så att regeringen är dummast av alla?

  Är vår väg mot islamisering planerad?
  Är vår väg mot islamisering köpt av främmande makt (islam)?
  Är vår väg mot islamisering redan påbörjad?

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg i Sverige?
  Alla muslimer är muslimer!

  Gilla

  • Ama Tona

   Åter igen uppmanar jag…
   Skicka vidare texten till MSB ( registrator@msb.se ) som tar hand om samhället skydd och brottslighet så är vi i alla fall två som gör det…….Berätta om misstanken om islamisering ,de måste ta våran oro på allvar ….gör det du så tackar Sverige och jag ,dig…

   Gilla

 • Ama Tona

  I mitt sista brev till general direktör Mikael på Migrationsverket skriver jag om norska UDI rapport om de 2 provinserna som är drabbad i Afghanistan och vidare att ambassadören har uttalat sig om dessa olyckliga män som han anser inte ha rätt att söka asyl i Sverige.Skriver också att det är märkligt att tro att Sverige, som genom mycket kamp har blivit vad det är , skall ta han om alla som vill ha ett bättre liv. Skriver om man inte skall se över om kriminalitet och olika brott ,så som grupp våldtäkt har öka markant med de här. Länkar ihop med övriga muslimer som har har kommit de senast åren,som också bara utnyttjar systemet till max ,så situationen för fattiga tandlösa pensionärer blir värre för varje dag..
  Skriver om länder som Somalia som klagar på den årliga torka och jämför med svenska vinter där det inte heller går att odla ,det gäller att organisera sig.Varje land är ansvarig för utvecklingen och för sin a medborgare och det är inte genom att fly fältet som det kommer att byggas upp något land .Däremot så skall EU och ”I-länder” hjälpa att se till att alla länder blir beboeligt.
  De måste få bort religion som gifter unga samt tillåter män gifta sig med fler åt gången så befolkningen inte tre dubblas på kort tid .
  Men ni skall också skriva… Inte bara inlägg här .
  Visa faran för de som bestämmer nu …

  Gilla

 • Luntan

  ”Tycka synd om politiken” förefaller gå ut på att få allt fler parasiter som i sin tur – så fort de får möjlighet – ger mp, V och sossarna röster vilka ju också lever av andra hederligt arbetandes skatter.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vissa av dom fått avslag 3 gånger.Då skall dom tillbaka till Iran eller va dom kommer i från.Skall vi följa lagarna eller skall vi ha någon typ anarki eller laglöshet.Vi har redan våld,skjutningar, bränder och våldtäkter. Tack sossarna för att ni har slaktat Sverige till förmån att bli humanitär stormakt.Jag ser ingenting som är bra med det. SVETSARN GÅ OCH GÖM DIG.Mvh Adolf

  Gilla

 • Greger

  I Sverige har aktivister blivit politiker och som politiker är de aktivister.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: